Magija uspeha

Saznajte put do uspeha

admin Dana 23 - jan - 2013

Taro

U vezi s tim što svakodnevno dobijamo mnogo vaših pisama za besplatno tarot gatanje, nismo u mogućnosti svima da odgovorimo na vreme. Kašnjenje odgovora sada prelazi period od 10-14 dana. Zbog toga smo odlučili da uvedemo platno proricanje sudbine, tako da ukoliko želite da dobijete odgovor u toku 24 sata popunite obrazac. Cena za ovu uslugu je 5 eura. Napišite adresu Vaše elektronske pošte (Email), naslov poruke (Subject) i poruku (Message). U poruci nam napišite datum Vašeg rođenja ili datum rođenja osobe za koju se interesujete, tačno formulišite Vaše pitanje i pošaljite. Obratite pažnju kada pišete vašu adresu elektronske pošte, jer mnogi od Vas ukazuju nepostojeći ili pogrešan email i tada nismo u mogućnosti da vam odgovorimo na pitanje.

Besplatno Tarot gatanje možete naručiti na našem sajtu. Vrlo brzo dobićete odgovor sa proricanijem za vašu individualnu situaciju. Tarot će pokazati aktivne promene u Vašem životu, silu koja je trenutno najmoćnija u Vašoj situaciji, silu koja smanjuje svoj uticaj u određenoj situaciji, Vašu  prošlost,neku tajnu, koja je prisutna u Vama ili oko Vas, ali ima značaj i mora biti uzeta u obzir,osoba ili sila, koja je dovela do današnje situacije, budućnost,  ključ situacije, to što ima ključan značaj u tumačenju čitavog otvaranja.
“Recite šta me očekuje u budućnosti?” “Kakve su mi perspektive u profesiji?” “Pogledajte, molim vas, šta će biti sa odnosom u bliskoj budućnosti?” Ova i slična pitanja čujem mnogo puta, radeći sa Tarot karatama. Gde je granica između unapred propisane sudbine i naše sposobnosti uticati na različate sudbinske dogođaje i kako Tarot karte mogu pomoći pogledati  misterioznu budućnost?
Kada ljudi govore o Tarot karatama, koriste različite termine. Popularni su – gatanje i prognoza. Termin “Gatanje” podrazumeva da je naša budućnost detaljno i jasno negde napisana unapred i najviše što možemo uraditi to je proviriti kroz “šupljinu” ili “preko ograde”, koju otvaraju karte. Ovaj pristup može pomoći ljudima koje prihvataju budućnost, kao nešto, što se ne može promeniti.
Termin “Prognoza” daje  opcije za razvoj budućnosti (i naše sudbine). Ove opcije se razilaze do beskonačnosti, kao železničke pruge. Tačke prevoda sa jedne pruge na drugu su ključni aspekti naših izbora i odluka. Postoje stvari koje ne možemo direktno promeniti (ili, barem, ne možemo brzo na njih uticati), tj na promenu uzrast, roditelja, tradicije… Talenti i karakterne osobine u velikoj meri određuju naš izbor za rešavanje nekog problema. No mi sami možemo odlučiti: da li se udajom (ženidbom), da odabirom posla, firmu gde ćemo raditi, gde ćemo studirati (u svom rodnom gradu ili drugom mestu), pasti u depresiju posle razvoda ili upišemo na neke kurseve, u koju zemlju da idemo na odmor itd. Ovaj izbor mi činimo sami i tu, naravno postoje različite opcije.
Tarot karte ne govore o jedinoj i neizbežnoj budućnosti, one otvaraju “mapu puteva”, daju različate opcije, koje zbog naših navika, karaktera i životnih uslova pružaju nam mogućnost nekog izbora. Tarot – nije samo sredstvo proricanja, nego i sredstvo za transformaciju duše.

Na našem sajtu Vi možete narućiti besplatno Tarot gatanje sa bilo kojim špilem Tarot karata (dostupni špilovi su: tradicionalni Tarot, Tarot Senke, gotski Tarot, zlatni Tarot, takođe Tarot Lenormand i Ciganske karate). Za naružbu proricanja u kontakt formi napišite svoje ime, datum rođenja, i svoje pitanje, na primer: “Šta me očekuje u bliskoj budućnosti?”, “Što će biti sa mojim odnosom?”, Čeka li me brak?”, “Kad ću otići u inostranstvo?”, “Za što sam usamljen(a) i hoću li naći svoju pravu ljubav?”, “Gde ću da radim u budućnosti?”, “Vara li me moj partner?”, “Mogu li verovati drugarici (drugaru)?”, “Kada i gde ću otići na odmor?”, “Gde ću živeti u budućnosti?”, “Kako će rešiti sudski spor?”, “Kada ću da prodam svoju nekretninu ili auto?”, “Hoću li biti bogat(a) u budućnosti”, “Kakav će biti moj brak?” itd. U toku 3 dana dobićete odgovor proricanja na svoj e-mail. Iskoristiti priliku za besplatno Tarot gatanje!

Rubrike: Proricanja

122 odgovora

 1. irena kaže:

  Pisem u vezi besplatnog tarot proricanja,zanima me tradicionalni tarot a pitanje je kakav ce biti ishod operativnog zahvata rodjena sam 30.01.1981 poydrav iz Sarajeva

  • admin kaže:

   Ovu prognozu je dalo proricanje pomoću Tarot karata „Potkovica“ za Vašu situaciju.

   Uticaj prošlosti na sadašnju situaciju

   1.Prva karta. „Kralj diskova“. Značenje karte: muškarac, lider, sigurnost, prosperitet, uspeh, um. Značenje karte u proricanju: imate pokrovitelja (ili ćete ga dobiti u budućnosti) starijeg muškarca, koji ima socijalni status, novac, poštovanje. „Kralj diskova“ označava da ste imali novčani dobitak. Možete biti neverovatno uspešni u poslu, u svakom slučaju imate nekog ko vam može pomoći sa poslom. Sto se tiče zdravlja, definitivno imate slabo zdravlje od rođenja, morate čuvati i njegovati sebe, poštovati red i disciplinu za ishranu i odmor. Negativne i emocionalne situacije imaju na vaše zdravlje veliki uticaj.
   2. Sadašnja situacija
   Druga karta. „Visoka sveštenica“.
   Značenje karte: obostrana ljubav, prosperitet, obilje kreativne energije, plodnost, lepota, lični razvoj i napredak, harmonija u odnosu, brak i materinstvo, dug život, emocionalni i fizički komfor. Značenje karte u proricanju: veomo pozitivna karta. Govori o uticaju majke na svoje dete, o rođenju deteta ili kod vas ili kod nekog od vaših bliskih. Takođe karta ukazuje na uspešan brak. Simbolizuje stvaranje, novi život, svetlost, lepotu i dobrotu, finansijski dobitak, stabilizaciju u porodici, takođe obećava dobro zdravlje i dug život. Za vas ova karta je nada na svetlost i dobar razvoj čitave situacije.

   3. Razvoj situacije
   Treća karta „Dvojka pehara” preokrenuti položaj.
   Karta ukazuje na nedostatak jasnog razumevanja situacije. Neodlučnosti i dezorganizacija u pokušaju da se izborite sa promenama stanja. Kao posledica toga, postoji osećaj gubitka kontrole nad situacijom. Imaćete neprijatno iskustvo. Prinudno veselje, glumljenje oduševljenja. Morate rešavati finansijska pitanja i pitanja ličnog života. Sumnja, anksioznost, nesigurnost. Ukoliko imate zdravstvenih problema rješenje će vam se samo nametnuti. Pozitivan stav koji trenutno imate, vašem zdravlju čini mnogo dobra.

   4. Šta vam je neophodno uraditi
   Četvrta karta “Desetka diskova”.
   Desetka diskova je jedna od pozitivnijih i srećnijih karata. Simbolizira zdravlje, nasledstvo, priznanje i srećno umirovljenje. Savetuje vam da imate veru u dobru budućnost, jer će vam život postajati sve jednostavniji. Ova karta nas podseća na činjenicu kako se na kraju sve složi u mozaik koji smo zamislili. Sledi razdoblje u kojem ćete biti preplavljeni osećajima samozadovoljstva, ponosa i sreće. Budite zahvalni na svemu što imate jer karata “Desetka diskova” označava finansijsko blagostanje i harmoniju u vezama (obiteljskim, prijateljskim, ljubavnim i poslovnim). Vaša snažna tačka u rešavanju bilo kog problema je vaša porodica. Uvek ćete dobiti pomoć od svoijh bliskih i finansisku i duhovnu. Ako ćete paziti na svoje zdravlje, možete izbeći mnoge teškoće.
   5. Uticaj okolnosti na vašu situaciju
   Peta karta “Petica pehara”.
   Ova karata pokazuje da imate negativne faktore, koji imaju uticaj na vaš život. Ova karata govori da ste vi nešto (ili nekog izgubili), razočarani i ako je to bilo davno još i danas osećate bol. Mnogo zavisi od vas i vaše taktike, od vašeg pogleda na budućnost. Sreća je u vašima rukama. Napravite samo jedan pravi korak i osetite radost. Ukoliko vam se javlja osećaj da ne možete verovati nekome u koga ste do sada imali poverenja, verovatno je to tako. Oslonite se na unutrašnji glas i intuiciju. Došlo je vreme da oprostite nekome, ko vam je zadao bol, jer će vam taj oprost doneti veliko olakšanje. Ova karta takođe govori što svaki savez (ili brak) će biti uspešan.
   6. Prepreke
   Šesta karta “Desetka mačeva” preokrenuti položaj.
   Ova karta je protivorečiva. Ona ima nekoliko značenja. Nju možete traktovati i kao pobedu, uspeh, dostizanje cilja. Takođe ona ima i drugo značenje: problemi, neuspeh, razočaranje, bol. U vašem slučaju (zbog toga što je celo otvaranje pozitivno) ovu kartu moramo traktovati kao trijumf nad svim poteškoćama i neprijateljama, ispunjavanje želje. Verovatno neko želi vratiti vašu ljubav i raspoloženje. U ovom trenutku, možete bezbedno verovati bliskom čoveku i oslanjati se na njega, jer on je veoma pristojan čovek. Učinite sve što je u vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost, svakako odvojite vreme za aktivnosti koje vas opuštaju. Izbegavajte alkohol.
   7. Zaključak, savet
   Sedma karta „Sedmica pehara”
   Ova karta pokazuje da u trenutno niste spremni rešavati svoje privatne probleme. Nešto vam nije jasno, definitivno nemate odgovarajuće rešenje. Imate maštu, stremite se, uspešni ste, ali u duši ste kao dete, koje ne zna šta da radi dalje. Imate nadu (što je dobro), želju (koja pokazuje da ste snažni), tako da trebate stremiti se njihovom ostvarivanju. Kada imate sumnju nemojte donositi odluku, morate dobro razmisliti pre nego što napravite izbor. Sto se tiče zdravlja i operativnog zahvata, za koji ste pitali, sve će biti u redu, bez bilo kakvih poteškoća. Morate paziti na svoje zdravlje, jer po Numerologiji imate prirodno slabo zdravlje (samo jednu „2“), ali imate veomo dobru intuiciju, koja će vam pomoći u teškim situacijama, samo slušajte svoje srce.
   Srećan Vam rođendan i sve najbolje u životu.

  • bucka kaže:

   zdravo,
   mene interesira posao 2013-2014
   10.02.1975

 2. Jelena kaže:

  Zainteresovana sam za tradicionalni tarot. Zanima me sta me ceka u skorijoj buducnosti. Rodjena sam 28.06.1982 god.

  • admin kaže:

   Poštovana, ovo je otvaranje Tarot „Alhemičar” koje se odnosi na vašu budućnost.
   Količina Štapova: 3
   Količina Mačeva: 1
   Količina Pehara: 0
   Količina Diskova: 0
   Količina Velikih arkana: 2
   Količina preokrenutog položaja arkana: 3
   Vama se otvorilo mnogo preokrenutih karata. Ovo znači da vi imate prepreke i teškoće na svom životnom putu u ovom trenutku. Pitanje posla i finansija donosi vam neudobstva i za njihovo rešavanje vama je potrebna snaga i volja.

   Mnogobrojna količina Štapova u otvaranju označava da glavnu ulogu igraju poslovni problemi, obrazovanje ili razvoj karijere. Takođe, veliku ulogu u situaciji imaju vaše ambicije i ambicije ljudi uključenih u vaš život. Dominacija Štapova takođe ukazuje da uticaj drugova i prijatelja na vaš život odlučuje ishod situacije.
   U proricanju budućnosti Štapovi su obično povezani sa poslovnim ili finansijskim stanjem ispitivača, ali za razliku od Diskova Štapovi opisuju vaš potencijal, stremljenje, lična dostignuća i napor, koji vas vodi do uspeha. Primerom za vas može da bude čovek, koji je stvorio svoj uspešan život sam, bez ikakve pomoći ili podrške sa strane, a ponekad i uprkos aktivnoj opoziciji.
   Okolnosti i događaji će raditi u vašu korist, mogućnosti nastaju kada ste u stanju da ih prepoznate i budite spremni za njih. Treba napomenuti da većina karata Štapova označava sferu biznisa i finansija, osim toga u tumačenje ulazi i svako vaše zanimanje u kojem pokušavate da uspejete. Vaša budućnost će biti poremećena, sve će biti napunjeno energijom i strasću.

   Prošlost
   Veliki arkan „Sud“ pravilan položaj.
   Vi ste imali novi početak. Bio je završen jedan dio vašeg života i vi ste krenuli u nešto novo (novi posao, obuka, nova veza itd). Ove promene moraju da idu u pozitivnom pravcu, napravili ste dobar izbor, koji će promeniti život na bolje. Verovatno ste dobili neku važnu vest, koja ima pozitivan uticaj na vaš napredak. Imate dosta snage i uverenosti u budućnost. Tarot “Sud” govori o poboljšanju zdravlja i rastu volje. U blizini ste da ostvarite vašu maštu. Takođe ova karta može značiti situaciju, gde je posle duge stagnacije došlo do promene nabolje.

   Trenutno stanje
   Veliki arkan “Točak sreće” preokrenuti položaj.
   Označava da posle uspešne faze života došli u negativnu. Pojavljaju se problemi, neuspeh, nesreća, nešto smeta realizaciji vaših planova. Katalizatore ovih promena nije moguće promeniti i promene nastaju neočekivano, ali opet, točak se okreće, i težak period sigurno će proći. Imate dosta snage i strpljenja da pružite otpor promenama.

   Budućnost
   „Šestica štapova“ pravi položaj.
   Ovo je karta trijumfa i uspeha, stizanje ciljeva. Vaš trud će biti ocenjen i nagrađen. Dobićete i dobre vesti. Vaše želje će se ispuniti. Ova karta označava pobedu, sreću, dobijanje poklona. Situacija će se razvijati u tom pravcu kao što ste mislili, vaša nada će biti opravdana. Opustite se i uživajte u plodovima svog rada. Sve što će se sada menjati, menjati će se u pozitivnom smeru. Usmerite pogled prema rezultatima dosadašnjih napora i budite ponosni i zadovoljni samim sobom. Ako ste tražili posao, onda je ova karta, iznimno pozitivnog značenja. Ukazuje na to, da ćete naći posao, radno mesto o kakvom niste sanjali. Ako ste pak u poziciji da želite ostati na sadašnjem radnom mestu onda slobodno očekujte promene na bolje, vaš dosadašnji trud primećen i biti će nagrađen. U sferi ljubavi takođe je veomo dobro vreme. Ako ste u vezi osećati ćete veliku bliskost sa partnerom, obnoviti ćete stare iskre. Ako pak niste u vezi ovo je vreme kada bi mogli upoznati osobu o kakvoj ste maštali. Dolazi do povećanja vaših prihoda i kraja finansijskim problemima. Obratite pažnju na to što ćete činiti sa viškom novca, sačuvajte jedan deo novca za “crne dane”. Nemate razloga za brigu o svom zdravlju. U svakom pogledu očekuje vas veoma dobra i svetla budućnost.

   Dogođaji u bliskoj budućnosti
   „Paž štapova“ preokrenuti položaj.
   Karta „Paž štapova“ u preokrenutom položaju simbolizira strah od nepoznatog, nedostatak jasnoće, neodgovornost i nemar. Karta savetuje ne riskirati previše i dobro razmisliti pre donošenja bilo kakve odluke. Upozorava što zbog straha od nepoznatog možete propustiti mnoge prilike koje vam se nude. Takođe karta može ukazati na mladog muškarca, koji želi nešto dobiti od vas, moguće da je to opasni neprijatelj. Dobićete neku lošu vest.

   Razvoj situacije
   „Devetka štapova“ preokrenuti položaj.
   Karta pokazuje da nećete imati dosta inicijative i snage za rešavanje svojih problema. Moguće je da vaša tvrdoglavost može dovesti vas u neprijatnu situaciju. Nešto što želite ostvariti neće uspeti. Na vašem putu pojavljuju se prepreke i problemi koji su uzrok vaše negativne crte karaktera. Karta takođe može ukazati na neku avanturu, za koju ćete dalje patiti.
   Daleka budućnost
   “Kralj mačeva” pravilan položaj.
   Karta simbolizira istinu, ravnotežu, objektivnost i snagu. Bićete prilično fokusirani na sebe, bolje rečeno – opterećeni sobom. Imajte na umu tuđe osećaje i potrebe. “Kralj mačeva” označava razdoblje u kojem ćete promeniti vlastito ponašanje, očekivanja i način razmišljanja. Ova karta može simbolizirati osobu iz vaše blizine – muškarca srednjih godina sa tamnijom bojom kose, koji je vrlo uspešna osoba u biznisu, ima autoritet i može vama pružiti odgovarujuću pomoć u rešavanju teških problema. Savet karte: budite oprezni i pametni u svakoj situacije, dobro razmislite za svaku odluku, nemojte žuriti, inače možete izgubiti sav uspeh i dostignuća i doći ćete u vrlo tešku situaciju.
   Zaključak: Vi ste sad u borbi za bolji život. Imaćete pobede na svom putu, ali imate i dosta neprijatelja i poteškoća. Bliska budućnost je definitivno dobra, svetla i perspektivna. Udaljena budućnost traži od vas mnogo snage, volje, razmišljanja, pameti u svakom koraku. Neće biti lako, ali neće biti i veomo teško. Mnoge stvari će zavisiti od vas i vaših rešenja.

  • Tanja kaže:

   Dobro vece,mene interesuje ljubav?

   • admin kaže:

    Poštovanje, napišiti konkretno šta vas interesuje (postojeća veza ili budućnost, kada ćete se udati ili naći momka itd) i napišite vaš datum rođenja.

  • Ana kaže:

   Poštovani,mene takođe zanima skorija budućnost. Rođena sam 27.04.1994.u Nikšiću.Puno pozdrava!

   • admin kaže:

    Dobar dan!

    Otvaranje Tarot za vaše pitanje.

    Trenutna situacija:

    “Četvorka diskova” u preokrenutom položaju.

    Ova karta označava razdoblje loših posledica i životne faze u kojoj će vam malo toga ići od ruke. Često vam se dešava da donosite krive odluke. Nedostatak napretka će vas frustrirati. Loši odnosi sa bliskima ne znače ništa značajno, proći će i ovaj period bez bitnih i velikih posledica. Pokušajte menjati negativne osobine koje su sada vrlo izražene. Posebnu pažnju obratite na pohlepu i nekontrolirano trošenje novca.

    Šta vam leži na srcu:

    „Šestica Pehara” preokrenuti položaj.

    Ovako okrenuta “Šestica Pehara” simbolizira beg od stvarnosti, nerazrjašnjene probleme iz prošlosti, osećaj krivice i regresivno ponašanje. Previše ste fokusirani na rane iz prošlosti krajnje je vreme da to ostavite iza sebe i krenete dalje. Karta označava finansijske afere, gubljenje novca, imovini, svađu i sukobe. Takođe “Šestica Pehara” ukazuje da ste u stalnoj potrazi za novcem. Verovatno ste bili pokradeni ili ste potrošili novac na beskorisne stvari.

    Prošlost: “As diskova” preokrenuti položaj.

    Karta ukazuje da ste suviše preopterećeni materijalnim problemima. Imate veliku želju da postignete finansijski uspeh i zbog toga crpite svoju snagu i fizički i mentalno. Takav odnos dovodi do destruktivnih emocija kao što su pohlepa, strah, gubitak, ljubomora, nepoverenje u druge. Kao rezultat situacije pokazuje, da novac ne donosi sreću, već suprotno.

    Budućnost: „Dvojka pehara“.

    Donosi pravu ljubav u vaš život. Vas će očekivati novo poznanstvo, susret i uzajamna simpatija. Karta proriče dobro zdravlje, period zaljubljenosti, dobrog odnosa i partnerstva. Karta govori o uzajamnoj ljubavi koja može završiti brakom.

 3. mirjana kaže:

  Rodjena sam 12.07.1959.godine u Novom Sadu. Zanima me konkretno finansijska situacija i kada cemo prodati odredjene nekretnine

  • admin kaže:

   Poštovana, ovo je otvaranje Tarot „Alhemičar” za vašu budućnost.
   Količina Štapova: 1
   Količina Mačeva: 0
   Količina Pehara: 1
   Količina Diskova: 3
   Količina Velikih arkana: 1
   Količina preokrenutog položaja arkana: 5
   Kod vas se otvorilo mnogo preokrenutih karata. Ovo znači da vi imate prepreke i teškoće na svom životnom putu u ovom trenutku. Pitanje posla i finansija donosi vam neudobstva i za njihovo rešavanje vama je potrebna snaga i volja.

   Dominacija Diskova u otvaranju pokazuje da praktična pitanja, uključujući i pitanija finansija, materijalno bogatstvo, imovina imaju glavni značaj u razvoju vašoj situaciji. Dominacija Diskova proriče da možete postati bogati, uspešni, ali uspeh će biti postignut tek kada rešite probleme sa novcem. Diskovi ponekad ukazuju na poslovnu ili ličnu konkurenciju u potrazi za novcem ili imovinom. Ovo otvaranje Tarot je povezano sa materijalnima blagom, biznisom, trgovinom, imovinom, sa akumulacijom bogatstva.
   Diskove proriču nasleđe, vraćanje dugova i rešavanja drugih problema izazvanih nedostatkom novca. Diskovi takođe pokazuju da su poslovna i finansijska pitanja ili materijalni predmeti vrlo važni za ljude, koji su vezani u vašu situaciju.

   Prošlost
   „Šestica Pehara” preokrenuti položaj.
   Ovako okrenuta “Šestica Pehara” simbolizira beg od stvarnosti, nerazrešene probleme iz prošlosti, osećaj krivice i regresivno ponašanje. Previše ste fokusirani na rane iz prošlosti – krajnje je vreme da to ostavite iza sebe i krenete dalje. Karta označava finansijske afere, gubljenje novca, imovine, svađu i sukobe. Takođe “Šestica Pehara” ukazuje da ste u stalnoj potrazi za novcem. Verovatno ste bili pokradeni ili potrošili novac na beskorisne stvari.

   Trenutno stanje
   Veliki arkan “Točak sreće” preokrenuti položaj.
   Označava da ste posle uspešne faze života došli u negativnu. Pojavljaju se problemi, neuspeh, nesreća, nešto smeta realizaciji vaših planova. Katalizatore ovih promena nije moguće promeniti i promene nastaju neočekivano, ali opet, točak se okreće, i težak period sigurno će proći. Imate dosta snage i strpljenja da pružite otpor promenama. Često će vam se dešavati da ćete biti nespremni i zbog toga donositi krive odluke. Nedostatak napretka na radnom mestu će Vas frustrirati. Loši odnosi sa partnerom ne znače ništa značajno, proći će i ovaj period bez bitnih i velikih posledica.

   Budućnost
   „Paž štapova“ preokrenuti položaj.
   Karta „Paž štapova“ u preokrenutom položaju simbolizira strah od nepoznatog, nedostatak jasnoće, neodgovornost i nemar. Karta savetuje ne riskirati previše i dobro razmišljati pre donošenja bilo kakve odluke. Upozorava što zbog straha od nepoznatog možete propustiti mnoge prilike koje vam se nude. Takođe karta može ukazati na mladog muškarca, koji želi nešto dobiti od vas, moguće da je to opasani neprijatelj ili bliski čovek koji će vas prevariti. Dobit ćete neku lošu vest.

   Dogođaji u bliskoj budućnosti
   „Desetka diskova“ preokrenuti položaj.
   Simbolizira obiteljske razmirice i probleme, finansijske teškoće, strah od nepoznatog i probleme na poslu. Razdoblje je u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate, na ono što vam nedostaje umesto da fokus pomerite na stvari i situacije, koje možete menjati i na koje imate uticaj. Koncentracija na nedostatke gradi nestabilan stav prema samome sebi i okolini. Nedostatak vere i pozitivnog stava vas čini teskobnim i prestrašenim. Obratite pažnju na posao jer je moguće da vaše zaposlenje bude dovedeno u pitanje. “Desetka diskova”, koja je okrenuta naopako upozorava vas na moguću bolest bliskog člana obitelji, sukobe i svađe u porodici zbog finansija i imovine, loše porodične veze. Neku odgovornost vaši bliski vam nude preuzeti na sebe. Nemojte rizikovati, sreća i uspeh nije na vašoj strani.
   Razvoj situacije
   „Paž diskova“
   „Paž diskova“ je karta koja se odnosi na komunikaciju, sticanje znanja, informacija i razmišljanje. Može simbolizovati i dosadu; govorit ćete i činiti neke stvari samo iz puke zabave, da razbijete monotoniju. Karta pokazuje da se suočite sa stvarima koje morate odraditi iako za to nikako nemate volju. Karta predstavlja odlučnost da se deluje i kada je to prilično teško. Podseća na činjenicu da je budućnost u vašim rukama i da ste više nego spremni i sposobni svoje snove provesti u delo. Upravo sada je vreme kada imate znanje, sposobnosti i pregršt kreativne energije za pokretanje promena koje već neko vreme planirate iako vam to trenutno nije prioritet i ne čini vam se nimalo glamurozno. Dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Dobićete dobru novost, bićete srećni i zadovoljni, može vam pomoći neki mlađi muškarac ili žena, koja je na vašoj strani. Upamtite da se držite tradicionalnih ulaganja novca, nikakve igre na sreću sada vam neće donijeti priliv novca.
   Daleka budućnost
   „Sedmiva diskova“ preokrenuti položaj.
   Ovako okrenuta karta simbolizira odustajanje, finansijsku nesigurnost, nestrpljivost, rizično ponašanje i depresiju. Upozorava vas na nedostatak samokontrole i odgovornosti zbog čega ćete snositi posledice. “Sedmica diskova” savetuje vam da pokušate uneti ravnotežu u vlastiti život i da u međuljudskim odnosima počnete praviti kompromise. Neuspešno ulaganje novca, užurbano donošenje rešenja vežanih za ulaganje novca će vas dovesti u tešku finansijsku situaciju. Nemojte pozajmljivati nikome novac, neće vam biti vraćen. Karta proriče finanasijski gubitak. Budite oprezni po svakom pitanju koje je vezano za vaše finansijsko stanje, verovatno ćete biti prevareni.
   Zaključak: Vi ćete prodati imovinu u toku 2-3 meseca, do juna. Neće biti neka dobra ponuda, ali ćete je prihvatiti. Pomoći će vam u tom poslu neka mlađa osoba. Vaša imovina nije lako vam došla i u ovom trenutku ona je uzrok mnogih vaših problema i sa porodicom i sa okolinom. Imate veliku želju da ostvarite svoje planove i to možete ostvariti zahvaljujući prodaji. Postoji opasnost da posle prodaje novac uložite ili nekome pozajmite, što može biti velika greška. Nije lak period za vas, ali imate dosta snage i pozitivne energije da prođete ovaj put dostojno. Obratite pažnju na svoju okolinu i odluke donosite isključivo sami.

 4. samira kaže:

  htjela bih znati dali mi stoji razvod braka posto mi je jedna zena proricala da ce moj muz sve potrositi na ljubavnicu i rekla je da se obratim advokatu da bi zastitila sebe i svoje troje djece.

 5. admin kaže:

  rodjena sam 23.10.1969.godine u 20h u Pancevu interesuju me desavanja
  na emotivnom planu u skorijoj buducnosti

  ODGOVOR:Poštovana, ovo je otvaranje Tarot „Alhemičar” za vašu budućnost.
  Količina Štapova: 1
  Količina Mačeva: 1
  Količina Pehara: 3
  Količina Diskova: 0
  Količina Velikih arkana: 1
  Količina preokrenutog položaja arkana: 5
  Kod vas se otvorilo mnogo preokrenutih karata. Ovo znaći da vi imate prepreke i teškoće na svom životnom putu u ovom trenutku.

  Mnogobrojna količina Pehara ukazuju na neki dobar dogođaj u vašem životu. Pehari menjaju okolnosti, povećaju blagotvorne efekte i ublažaju negativne. Pehar je karta ljubavi i sreće, ljubavi u svim njenim oblicima, a ne samo romantike. Dominacija Pehara signalizira prisustvo istinske brige, dobrote i izlečenje (emotivno i fizičko), prijateljstvo, partnerstvo i uzajamna ljubav. Pehari simbolizuju sve dobre stvari u vašem životu: Ljubav, sreća, dobro zdravlje, pravo prijateljstvo, povoljne okolnosti. Kada je u otvaranju Tarot mnogo Pehara, jasno je da je emotivna strana vašeg života za vas u ovom trenutku najvažnija. Dominacija Pehara ukazuje na sreću za vas, predviđa jake saveze. Oni takođe mogu da smanje zlo drugih karata ili barem mogu ublažiti nesrećne okolnosti, koje proriče Tarot.

  Prošlost
  „Paž pehara“ preokrenuti položaj. Ovako okrenuta karta “Paž pehara” simbolizira da ste u prošlosti imali malo vere u svoje vlastito “Ja”. Neka trauma ili neko odbijanje (u poslu, ljubavi, prijateljstvu) koje ste doživeli u vama je smanilo veru u vlastite sposobnosti i mogućnosti, strah novog odbijanja je vaša glavna kočnica, koja ne dopušta nijednom aspektu vašeg života da se pomakne sa mrtve tačke. Verovatno ste doživeli i laž i prevaru od bliskog čoveka.

  Trenutno stanje
  “Desetka mačeva” preokrenuti položaj.
  Ova karta je protivorečiva. Ona ima nekoliko značenja. Nju možete traktovati i kao pobedu, uspeh, dostizanje cilja. Takođe ona ima i drugo značenje: problemi, neuspeh, razočaranje, bol. U vašem slučaju (zbog toga što je celo otvaranje pozitivno) ovu kartu možemo traktovati kao trijumf nad svim poteškoćama i neprijateljama, ispunjavanje želje. Verovatno neko želi vratiti vašu ljubav i raspoloženje. U ovom trenutku, možete verovati bliskom čoveku i oslanjati se na njega. Učinite sve što je u vašoj moći da zadržite psihičku stabilnost, svakako odvojite vreme za aktivnosti koje vas opuštaju. Izbegavajte alkohol. Budite oprezni inače možete izgubiti svoju sreću i ljubav.
  Budućnost
  “Sedmica Pehara” preokrenuti položaj.
  Ova karta simbolizira jasnoću, jednostavnost, realističan stav i spremnost na promene. Potrudite se zadati sebi što više ciljeva jer je vrlo povoljno vreme za njihovo ostvarivanje. Vašim idejama nedostaje kreativnosti i mašte. Iskopajte se iz konzervativizma u koji ste uronili, linijom manjeg otpora. Nastupa veoma povoljno vreme za ostvarenje novih planova i projekat koje već imate u svojoj glavi, kao i za donošenje odluka u ljubavnoj sferi. Potpuno ćete razumeti svoga partnera. Sve nedoumice i prepreke će biti rešene.
  Dogođaji u bliskoj budućnosti
  Veliki arkan “Umerenost” pravilan položaj.
  Ova karta pokazuje da ćete biti u harmoniji i potpuno verovati svom partneru. Morate dobro proceniti sve okolnosti kada budete donosili odluku vezanu za vaš odnos, da budete u skladu sa svojim unutrašnjim „Ja“. Morate kontrolisati svoje emocije, da ne dođete u stanje unutrašnjeg protivorečja. Ova karta označava obnavljanje mentalne i fizičke snage. Ako ćete imati strpljenja, razmišljati o svakom svom koraku verovatno ćete dostići veoma visoke rezultate u svim oblastima Vašeg života. Ova karta savetuje vam da obratite više pažnje međuljudskim odnosima jer sledi razdoblje u kojem ćete uz malo truda mnoge stvari moći uskladiti. Karta “Umerenost” vam savetuje da se oslobodite tenzija i grča te da se jednostavno opustite, stvari će se same složiti.

  Razvoj situacije
  „Dvojka pehara” preokrenuti položaj.
  Karta ukazuje na nedostatak jasnog razumevanja situacije. Neodlučnosti i dezorganizacija u pokušaju da se izborite sa promenama stanja. Kao posledica toga, postoji osećaj gubitka kontrole nad situacijom. Imaćete neprijatno iskustvo. Prinudno veselje, glumljenje oduševljenja. Morate rešavati finansijska pitanja i pitanja ličnog života. Sumnja, anksioznost, nesigurnost. Vama sleduje izbegavati ubrzavanje sleda događaja, nemojte donositi odluke „na prvi pogled“, možete doći u veoma nezgodnu situaciju. Verovatni su sukobi sa društvom, nedoumke.
  Daleka budućnost
  „Paž štapova“ preokrenuti položaj.
  Karta „Paž štapova“ u preokrenutom položaju simbolizira strah od nepoznatog, nedostatak jasnoće, neodgovornost i nemar. Karta savetuje ne riskirati previše i dobro razmisliti pre donošenja bilo kakve odluke. Upozorava što zbog straha od nepoznatog možete propustiti mnoge prilike koje vam se nude. Takođe karta može ukazati na mladog muškarca, koji želi nešto dobiti od vas, moguće da je to opasani neprijatelj ili bliski čovek koji će vas prevariti. Dobit ćete neku lošu vest.

  Zaključak: Bićete i radosni i srećni i uživat će te , ali stvari će se polako okrenuti u drugom pravcu. Stvarnost ne će biti toliko jasna i dobra koliko ste misliti i želite, ali imate šansu zadržati dobar odnos sa partnerom. Morate biti oprezni, dobro razmišljate pre donošenja odlike, ne žuriti. Pokušavajte osetiti sreću i ljubav u ovom trenutku, nemojte zamerati sami sebi. Nedajte da emocije upravljaju vašim životom.

 6. Tanja kaže:

  Rođena sam 28.1.1990. u 03.05h u Sarajevu. Zanima me razvoj emotivne veze u kojoj se trenutno nalazim. Hvala!

  • admin kaže:

   Poštovana, ovo je otvaranje Tarot „Razvoj odnosa”.

   Mentalna strana odnosa.

   „Petica mačeva“ preokrenuti položaj. Karta pokazuje da je vi zabrinuti odnosom, niste samouverani. Ponekad ponašate se premo svog partnera ne tako kako bi ste htjeli, ali to raditi zbog straha da možete njega izgubiti. On teško prihvata takvo ponašanje, jer ne vidi razloga za vaše bespokojstvo. Držiti svoje emocije pod kontrolom.

   Osečajana strana odnosa.

   „As pehara“ preokrenutij položaj. Ova karta označava da je prema partneru se odnosite prezaštitnički, pripazite na to da mu date prostora jer on ima osjećaj da ga “gušite”. Na duhovnom planu karta vas upozorava da ste prilično sebični i egoistični. Karta takođe pokazuje da je osećaj vašeg partnera ne stabilen premo vama.

   Budućnost, razvoj odnosa.

   „Kraljica štapova“. Ova karta simbolizira žensku moć i snažne emocije; postaćete kreativna, strpljiva, predana, darežljiva osoba, koja puna ljubavi, senzualna, vrlo hrabra i realistična. Ova karta vam savjetuje da budete u kontaktu s vašom ženskom stranom, da se prepustite intuiciji. Označava rođenje novih ideja pa i sasvim drugačiji način života. Vaša veza će postati dublja, nježnija i iskrenija. Vaš pertner će vas voliti svim srcem, postaćete za njega seksualni i senzualan magnet. On će uraditi za vas sve što poželiti. Njegova briga, nežnost doneći vam trenutki sreći i uživanja. Možete verovati svom partneru u potpunosti, on neće vam slagati i neće vas prevariti.

 7. katja kaže:

  Rodjena sam 27.05.1990.u Pozarevcu i interesuje me kako ce se odvijati situacija na emotivnom planu konkretno do datuma 1.6.2013.

  • admin kaže:

   Poštovana, ovo je otvaranje Tarot „Keltski krst” za vašu budućnost, razvoj situacije, koji će biti rezultat situacije.
   Količina Štapova: 3
   Količina Mačeva: 2
   Količina Pehara: 2
   Količina Diskova: 1
   Količina Velikih arkana: 1
   Količina preokrenutog položaja arkana: 5
   Kod vas se otvorilo mnogo preokrenutih karata. Ovo znači da vi imate prepreke i teškoće na svom životnom putu u ovom trenutku. Pitanje posla i finansija donosi vam neudobstva i za njihovo rešavanje vama je potrebna snaga i volja.
   Mnogobrojna količina Štapova u otvaranju označava da glavnu ulogu igraju poslovni problemi, obrazovanje ili razvoj karijere. Takođe, veliku ulogu u situaciji imaju vaše ambicije i ambicije ljudi uključenih u vaš život. Dominacija Štapova takođe ukazuje da uticaj drugova i prijatelja na vaš život odlučuje ishod situacije.
   U proricanju budućnosti Štapovi su obično povezani sa poslovnim ili finansijskim stanjem ispitivača, ali za razliku od Diskova, Štapovi opisuju vaš potencijal, stremljenje, lična dostignuća i napor, koji vas vodi do uspeha. Primerom za vas može da bude čovek, koji je stvorio svoj uspešan život sam, bez ikakve pomoći ili podrške sa strane, a ponekad i uprkos aktivnoj opoziciji.
   Okolnosti i događaji će raditi u vašu korist, mogućnosti nastaju kada ste u stanju da ih prepoznate i budite spremni za njih. Treba napomenuti da većina karata Štapova označava sferu biznisa i finansija, osim toga u tumačenje ulazi i svako vaše zanimanje u kojem pokušavate da uspejete. Vaša budućnost će biti poremećena, sve će biti napunjeno energijom i strasću.

   Uzrok situacije (prošlost).
   „Šestica diskova“. Ova je vrlo pozitivna i optimistična karta. Simbolizira pobedu, postignuće, nagradu, finansijski rast, novi posao i darežljivost. Vreme stalnih neprivlačnih izazova i borbi je iza vas, opustite se i uživajte u dostignućima. Sve što će se sada menjati, menjati će se u pozitivnom smeru. Usmerite pogled prema rezultatima dosadašnjih napora i budite ponosni i zadovoljni samim sobom. Dozvolite sebe osetiti ponos i radost. Budite sigurni da ulazite u razdoblje života koje je nabijeno pozitivom i raznolikošću.

   Od čega su krenule promene. (prošlost i sadašnost)
   „Dvojka pehara” preokrenuti položaj.
   Karta ukazuje na nedostatak jasnog razumevanja situacije. Projavili ste neodlučnost i dezorganizaciju u pokušaju da se izborite sa promenama stanja. Kao posledica toga, Vi ste osetili gubitak kontrole nad situacijom. Imali ste neprijatno iskustvo. Došli ste u situaciju kad morate rešavati finansijska pitanja i pitanja ličnog života. Sumnja, anksioznost, nesigurnost. Ukoliko imate zdravstvenih problema rešenje će vam se samo nametnuti. Pozitivan stav koji trenutno imate, vašem zdravlju čini mnogo dobra. Negativno dejstvo „Dvojke pehara” u preokrenutom položaju, ublaže prethodna karta “Šestica diskova”, koja vam pruža šansu promeniti situaciju u svoju korist.
   Vaše unutrašnje osećanje situacije.
   „Sedmica štapova“ preokrenuti položaj. U ovom položaju karta simbolizira osećaj nemoći, nedovoljnost i nedoraslost. Karta znači da se bojite budućnosti i da pred vama stoje mnoge prepreke kojima se nećete osećati doraslo. Zbog gubljenja samopouzdanja moguće je da će bitke pred vama biti izgubljene. Upamtite da vi nad sobom imate kontrolu i da ništa nije unapred izgubljeno. Karta vas samo upozorava da nadiđete vlastite nesigurnosti i letargiju u koju su vas upravo one dovele, kako bi uspešno prevladali poteškoće. Nemojte dozvoljavati drugima da vas iskorištavaju. Vrlo teško vreme u ljubavnoj i seksualnoj sferi, pazite se.
   Spoljni uzroci situacije.
   „Devetka štapova“. Karta simbolizira oprez, doslednost, hrabrost i snagu. Savetuje vam da duboko udahnete i smirite unutrašnje tenzije jer je mnogo toga što je pred vama. Nemojte dozvoliti da vas brige i pesimizam preplave; zapitajte se je li situacija u istinu toliko loša. Pomoći će vam da se zapitate šta je najgore što se može desiti i videt ćete da zaista nije toliko strašno i nepopravljivo. Nemojte se ustručavati tražiti pomoć, traženje tuđe pomoći odlika je snažnih ljudi. Situacija na poslu je napeta; zadržite unutrašnji mir i samokontrolu. Ništa što se događa nije vredno da gubite dostojanstvo i ponos. Ako se brinete o tome hoćete li izgubiti posao, nažalost, moguće je da tako i bude. Niti na finansijskom planu ne stojite bajno. Upamtite da brige i nerviranja neće poboljšati vaš račun. Usmerite se na preduzimanje malih koraka, ne odbijajte slabo plaćene honorarne poslove i pomirite se sa kratkim razdobljem skromnosti. Stres i brige škode Vašem zdravlju; najviše pati cirkulatorni sistem stoga izbegavajte alkohol i nikotin. Morate u ovom razdoblju skupiti snagu i staviti zdravlje na prvo mesto. Boravak u prirodi i vežbanje biti će Vam od velike pomoći. U ljubavi pokušajte parneru dati prostora i vremena, nije razdoblje u kojem ćete uživati jedno u drugome. Ništa od toga nije značajno, naprosto je došlo takvo razdoblje koje će uskoro proći.
   Opasnosti u razvoju situacije.
   “Kraljica štapova” preokrenuti položaj. Ovo karta ukazuje na opasnog neprijatelja, koji se upire na razum, a ne na emocije. Naročito je opasno ako takvoj osobi postoji pretnja njenom položaju na poslu ili u porodici. Ako ova karta ne predstavlja određenu osobu, treba biti opreznim, posebno kada je reč o važnim pitanjima ( posao, novac itd). Vas mogu očekivati varanje, neverstvo, ljubomora, pohlepa. Na poslu vas može očekivati zamor i blokada, verovatno je da se sa izazovima nećete moći nositi. Prema partneru se odnosite prezaštitnički, pripazite na to da mu date prostora, jer ima osećaj da ga “gušite”. Pripazite na žensku osobu koja vam se meša u vezu. Na duhovnom planu karta vas upozorava da ste prilično sebični i egoistični.
   Trenutno stanje.
   “Devetka pehara” Ova karta simbolizira cjelovitost, puninu, postignuće i zadovoljstvo. Pred vama su trenuci u kojima završavate cijeli jedan životni period. Slijedi vam ubiranje plodova vlastitog truda. Postići ćete najviši životni cilj i osjetiti puninu života. Ova karta proriće sklapanje braka i rođenje djeteta. Obratite pažnju na poslove koji vam nude, odaberite zemlju o kojoj ste uvijek sanjali i biti ćete iznenađeni sa kojom lakoćom ćete postići ono što ste uvijek željeli. Vaše veza će popeti na višu razinu, mnogo radosti i zadovoljstva ćete osjetiti u društvu partnera. Odnos će postajati slađi i ljepši. Ako niste u vezi otiđite na kratko putovanje, srest ćete osobu sa kojom će se desiti ljubav. Konačno je došao kraj vašim financijskim problemima. No, budite na oprezu sa trošenjem novca, neka to bude u razumnim okvirima. Slijedi vam period poboljšanja zdravstvenog stanja. Ukoliko se borite sa nekim zdravstvenim problemom potražite savjet od strane alternativne medicine i prirodnih načina liječenja.
   Perspektivi razvoja situacije.
   „Sedmica mačeva“ preokrenuti položaj.
   Ova karta u preokrenutom položaju u otvaranju na odnos simbolizira lenost, neodlučnost, izvinjenja i zanemarivanje, upozorenja. Nečije izvinjenje za štetu koja vam je nanešena uskoro će doći do vas, imajte zrno sumnje i odstojanje prilikom izricanja iste. Morate biti oprezni i neverovati u sve što radi i govori vaš partner. Preokrenuti položaj upozarjava vas biti spremnoj za neku laž. Nemojte odustati od borbi za svoje „mesto pod suncem“ u poslovnoj sferi i ako ste stigli neki uspeh nemojte zaustati ne mestu, morate ići daljie.
   Iznenađenje, neočekivene dogođaje.
   „Dvojka mačeva“. Ova karta označava čekanje, stremljenje ka harmoniji, snagu, zaštitu sa strane, rаvnotežu, mir u duši, završetak konflikta. Svi sukobi i konflikti će se razrešiti na miran način. Svaki savez će biti uspešan i dinamičan. Vi ćete doći u stanje mira i komfora. Karta ukazuje na dobra druženja. Dobiti ćete saratnike u dostizanju svojih ciljeva. Morate biti oprezni bez obzira što je ovo dobro za vas vreme. Ako čekate donošenje odluke koja se tiče vašeg položaja na poslu, ona će biti pozitivna ukoliko ste sve zadatke temeljno odradili. Popunite rupe koje ste propustili kako vam prilika karijere zbog sitnice ne bi izmakla. Ako ste u vezi odnos će postati harmoničan, komunikacija će biti laka i razumevajuća. Imajte na umu da sreću ne tražite van sebe i da dužnost vašeg partnera nije da vas učini potpunim. Ako tražite vezu preispitajte se šta i zašto želite. U sferi finansija uravnotežite odnos primanja i troškova. Ako je situacija takva da vam je nužan dodatni prihod nađite neki posao “sa strane”. U ovom razdoblju najviše vam problema zadaju vlastite emocije. Popričajte sa nekime u koga imate povjerenja.
   Rezultat.
   Veliki arkan „Snaga“ preokrenuti položaj. Karta proriče gubitak samokontrole, unutrašnji nesklad, zloupotrebu vlašću, neuravnotežnost, despotizam, slabost, emocionalnu krizu. Situacija će vas dovesti do gubljenja discipline i uverenosti u svoju snagu. Neki tuđi ljudi stalno će se mešati u vaš lični život. Prepreke i problemi neće biti rešeni, zbog pada duševne i fizičke snage.
   Vaša zavisnost od rešenja drugih ljudi koči vaš rast i razvoj. Karta vas upozorava na vaš kruti stav prema drugima, ljudi iz okoline biti će nepoverljivi prema vama. Karta “Snaga” u preokrenutom položaju može značiti da ćete se vi ili bliska vama osoba razboleti, važno je da pravovremeno posetite lekara.

   Zaključak: ključna reč čitovog otvaranja je borba. Vi niste napisali tačno pitanje, što je vrlo važno u otvaranju Tarot. Ovo otvaranje pokazuje da su poslovni problemi, obrazovanje ili razvoj karijere za vas najvažniji. Imate dobre šanse uspeti stignuti ono što je zamišljano, ali to neće biti lak put do pobede. Imate dosta okolnosti koje morate privazići, mnogobrojne probleme, koje morati rešavati. Imate i dosta neprijatelja ili zavisnika, možda i konkurenata, borba sa kojima biće teška. Pripazite na neku ženu, koja je u vašoj okolini, ona će sprečavati vaše stremljenja i želje. Problemi će se završiti iznenadno, doćićete do neke saglasnosti, koja će odgovarati i vama i suprotnoj strani. Preuzmite pomoć drugara i prijatelja. Nećete biti sretni kad dostignete cilj, jer u toku postizanja dobićete niz novih prepreka, što ćete na kraju teško prihvatiti. Morate uzeti pauzu i odmoriti se, sakupiti snagu. Vaša budućnost će biti poremećena, sve će biti napunjeno energijom i strašću, ali vam to odgovara, jer imate jak temperament i ne volite monotoni život. Ako je pitaniju bila veza, neće biti ništo ozbiljno ili kritično. Možete verovati svom partneru. Veza će dobiti vrh svog razvoja i pružiti vam priliku sklapanja braka.

 8. Zorica kaže:

  Zainteresovana sam za tradicionalni tarot.Rodjena sam 30.08.1991 u 20:15 u Novom Sadu.Zanima me sta ce se desavati u bliskoj buducnosti po pitanju posla i ljubavi.Hvala!

 9. admin kaže:

  Komentar:
  htjela bih znati dali mi stoji razvod braka posto mi je jedna zena proricala da ce moj muz sve potrositi na ljubavnicu i rekla je da se obratim advokatu da bi zastitila sebe i svoje troje djece.

  ODGOVOR: Poštovana, ovo je otvaranje Tarot „Vaš odnos”.
  Količina Štapova: 0
  Količina Mačeva: 2
  Količina Pehara: 1
  Količina Diskova: 4
  Količina Velikih arkana: 2
  Količina preokrenutog položaja arkana: 6
  Kod vas se otvorilo mnogo preokrenutih karata. Ovo znači da vi imate prepreke i teškoće na svom životnom putu u ovom trenutku. Pitanje ljubavi i braka donosi vam neudobstva i za njihovo rešavanje vama je potrebna snaga i volja.

  Dominacija Diskova u otvaranju pokazuje da praktična pitanja, uključujući i pitanija finansija, materijalno bogatstvo, imovina imaju glavni značaj u razvoju vaše situacije. Dominacija Diskova govori da možete postati bogati, uspešni, ali uspeh će biti postignut tek kada rešite probleme sa novcem. Diskovi ponekad ukazuju na poslovnu ili ličnu konkurenciju u potrazi za novcem ili imovinom. Ovo otvaranje Tarot je povezano sa materijalnim blagom, biznisom, trgovinom, imovinom, sa akumulacijom bogatstva.
  Diskovi proriču nasleđe, vraćanje dugova i rešavanja drugih problema izazvanih nedostatkom novca. Diskovi takođe pokazuju da su poslovna i finansijska pitanja ili materijalni predmeti vrlo važni za ljude, koji su vezani za vašu situaciju.
  Šta će vaš čovek (muž) doneti u vaš život.
  „Sedmica mačeva“ preokrenuti položaj.
  Ova karta u preokrenutom položaju u otvaranju na odnos simbolizira lenost, neodlučnost, izvinjenja i zanemarivanje, upozorenja. Nečije izvinjenje za štetu koja Vam je nanešena uskoro će doći do Vas, imajte zrno sumnje i odstojanje prilikom izricanja iste. Morate biti oprezni i neverovati u sve što radi i govori vaš suprug.
  Hoće li vaš suprug da se brine o vama i voli vas.
  „Trojka diskova“ preokrenuti položaj. Ova karta u preokrenutom polažaju simbolizira probleme na poslu kod vašeg supruga, dosadu, nepriznavanje zasluga i nedoslednost. On oseća sebe frustriranim zbog nepravde koja se dešava na radnom mestu, ali na to nećete moći uticati, ali može zadržati samokontrolu i dostojanstvo. Karta vas upozorava na vaš kruti stav prema voljenoj osobi. Vašem suprugu sada je potrebna vaša podrška i shvatanje situacije. Njegov problem je vezan za to što on nema volje da promeni neke stvari u svom životu.
  Problemi u budućnosti.
  “Sedmica diskova” preokrenuti položaj. Ovako okrenuta karta simbolizira odustajanje, finansijsku nesigurnost, nestrpljivost, rizično ponašanje i depresiju. Upozorava Vas na nedostatak samokontrole i odgovornosti zbog čega ćete snositi posledice. Očekuju vas u budućnosti finansijski problemi.
  Vaš odnos sa suprugom u budućnosti.
  “Paž diskova”. Na ljubavnom planu ćete osetiti zamor i nedostatak uzbuđenja, ali to ne znači ništa značajno za vaš odnos, dolazi vreme kada morate uložiti napor i kreativnost u ljubavni odnos. Verovatno će biti zahlađenje među vama. Mnoge stvari zavise samo od vas, ako imate želju da promenite situaciju u vašem bračnom paru, morate da se trudite na tome.
  Vaš suprug u budućnosti.
  “Kralj diskova” preokrenuti položaj. Vaš suprug može postati vrlo opasnom osobom, zbog toga što ima jak karakter, volju i ne trpi kada mu neko smeta u dostizanju ciljeva. Njegovo ponašanje može izazvati kod vas ljubomoru. Verovatno ćete vršiti na njega pritisak zbog finansija, što će ga naravno naljutiti. Preokrenuti položaj karte ukazuje na situaciju u kojoj želite izbeći odgovornost i pobeći od situacije. Savetuje vam se da postanete svesni koliko ste postali usredotočeni na novac i dobitak. Obratite malo pažnju na ljude oko sebe i posvetite se obitelji.
  Seksualni odnos sa partnerom.
  “Kralj mačeva”. Vaš suprug je muškarac sa čvrstim stavom, koji drži svoj život u svojim rukama. On je prilično fokusiran na sebe, bolje rečeno – opterećen sobom. Tuđe osećaje i potrebe njega malo interesuju. Nemojte se više truditi menjati njegovo ponašanje niti stavove – ili ga prihvatite takvim kakav on jest ili krenite dalje. Zaštitite sebe i nemojte dozvoliti da vaša osobnost bude zatomljena. Teška situacija i u seksualnom odnosu. Sve stvari dešavaju samo za njegovo zadovoljstvo.
  Razvoj finansijskih problema u budućnosti.
  “Svet” preokrenuti položaj. Ova karta simbolizira nemogućnost promene, frustraciju, stagnaciju i nedovršeni posao. Ovako okrenuta karta upozorava vas na činjenicu da vam se zbog nedovršenog posla nijedna vrata ne otvaraju i niste u mogućnosti ići korak napred. Posvetite se više svemu što radite, budite dosledni i odgovorni i ispraviti ćete grešku koju ste putem propustom učinili. Situacija neće biti promenjena u bolju stranu što se tiče finansijskih pitanja. Vreme još uvek nije došlo da ostvarite svoje ciljeve.
  Šta morate uraditi da sačuvate svoj brak.
  “Papa” preokrenuti polažaj. Preokrenuti položaj ove karte upozorava vas na savete koje ćete dobivati; verovatno je da će vas savetovati osoba koja nije iskrena i nema dobre namere. Karta vam savetuje da razmišljate “svojom glavom”, da prestanete biti toliko “na liniji” te da proširite svoje vidike. Vašim idejama nedostaje kreativnosti i mašta. Iskopajte se iz konzervativizma u koji ste uronili sledeći liniju manjeg otpora. Ne slušajte nikoga, već ste upali u zavisnost od neke osobe, koja će vas koristiti u budućnosti.
  Zaključak: Vaš suprug u ovom trenutku i u bližoj budućnosti neće imati niti ljubavnicu, niti neku drugu ženu, jer je mnogo opterećen pitanjiama posla i finansija. Vi, svojim ponašanjem prema njemu možete ga naterate napraviti neke korake, koji na kraju neće biti u vašu korist. Možda i nema u ovom trenutku među vama nekog dobrog, nežnog odnosa, možda ste zajedno izgubili osećaj ljubavi, ali sve je još u vašima rukama. Možete popraviti svoj odnos, vratiti osećaj ljubavi i strasti. Problemi finansija potpuno su zahvatili vaš razum i srce. Osim novca morate misliti i na svoju decu, koja žele odrastati u celoj porodici, gde se tata i mama vole i brinu jedan za drugog. Ne slušajte nikog, neka osoba pokušava vas skrenuti sa pravog puta. Razmišljate svojom glavom. Novac nije glavna stvar u vašem životu.

 10. anamarija kaže:

  Rodena sam 28.10.1989. u Ogulinu.
  kako ce proci sud u vezi kuce i da li cu rijesiti svojefinancije?

  • admin kaže:

   Poštovana, ovo je otvaranje Tarot „Alhemičar” za vašu budućnost .
   Količina Štapova: 2
   Količina Mačeva: 1
   Količina Pehara: 1
   Količina Diskova: 1
   Količina Velikih arkana: 1
   Količina preokrenutog položaja arkana: 1
   Kod vas se otvorilo mala količina preokrenutih karata. Ovo znači da u budućnosti vi nećete imate prepreke i teškoće na svom životnom putu. Ovo je dobar znak, koji proriče vam rešavanje teških problema, sud će proći u vašu korist i problemi sa finansijama biće rešeni.
   U proricanju budućnosti Štapovi su obično povezani sa poslovnim ili finansijskim stanjem ispitivača, ali za razliku od Diskova, Štapovi opisuju vaš potencijal, stremljenje, lična dostignuća i napor, koji vas vodi do uspeha. Primerom za vas može da bude čovek, koji je stvorio svoj uspešan život sam, bez ikakve pomoći ili podrške sa strane, a ponekad i uprkos aktivnoj opoziciji.
   Okolnosti i događaji će raditi u vašu korist, mogućnosti nastaju kada ste u stanju da ih prepoznate i budete spremni za njih. Treba napomenuti da većina karata Štapova označava sferu biznisa i finansija, osim toga u tumačenje ulazi i svako vaše zanimanje u kojem pokušavate da uspejete. Vaša budućnost će biti poremećena, sve će biti napunjeno energijom i strašću.

   Prošlost
   “Paž mačeva”.
   Karta ili ukazuje na neku osobu (mladi muškarac ili žena) koja nalazi se u vašoj blizini i ima negativan utisak na vas ( čovek verovatno prevarant, intrigant) ili ukazuje na situaciju kad vam neko zavidi, priča za vas loše stvari iza leđa.

   Trenutno stanje
   „Vitez štapova“.
   Karta simbolizira snagu, hrabrost i moć volje. Karta upozorava vas na činjenicu da se morate osloboditi svoje hipersenzibilnosti i prestati biti sluga vlastitim strahovima, afektima i osećajima. Sada ste u razdoblju kada imate snage izboriti se sa negativnim emocijama koje guše vašu sposobnost vladanja vlastitim životom. Predstavlja stupanj svesti u kojem ćete ovladati vlastitim afektima. Na poslu ćete napredovati, a ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vreme širokih mogućnosti i Vaše visoke kompetencije. Ako pak tražite posao, gotovo je sigurno da ćete ga naći, sada je vreme da “pucate visoko”. Očekujete li rezultate nedavnog intervjua biti će mnogo bolji od očekivanih. Novac bi u ovom razdoblju trebao biti najmanja preokupacija, solidno ćete stajati s tim u vezi, ali pokušajte barem malo uštedeti. Smanjite troškove gde god možete. Takođe karta može ukazati na rodstvenika, koji može vam pružiti pomoć. Karta govori o promeni ličnog života.

   Budućnost
   “Kraljica štapova“
   Kraljica štapova simbolizira žensku moć i snažne emocije; ona je kreativna, strpljiva, predana, darežljiva, puna ljubavi, senzualna, vrlo hrabra i realistična. Ova karta vam savetuje da budete u kontaktu s vašom ženskom stranom, da se prepustite intuiciji te da date prednost emocijama nad razumom. Označava rođenje novih ideja pa i sasvim drugačiji način života. Biti ćete posvećeniji obitelji i domu. Karta vam savetuje da slušate “unutarnji glas” i imati ćete velike uspehe postignute u kratkom vremenu. Ako tražite posao mnogo će vam pomoći ženska osoba koja ima svetlo obojenu kosu, tamnije puti. Karta proriče novčani dobitak. Karta vam savetuje da deo onoga što imate podelite s nekim ko vam je važan. Uprkos dobrom finansijskom razvoju, dobro promislite pre trošenja.

   Dogođaji u bliskoj budućnosti
   „Devetka diskova“
   Karta simbolizira nadu, hrabrost, ispunjenost, sreću i blagostanje. Savetuje vam da imate veru u dobru budućnost jer će vam život postajati sve jednostavniji i sretniji. Vreme je da učinite promene koje želite jer vam sledi razdoblje u kojem će vam sve što radite ići od ruke. Sve brige sada su iza vas. Finansijska slika mnogo je lepša i postajete potpuno samostalnom osobom. Ovo je vreme za napredovanje i prihvaćanje svih ponuđenih prilika. Ako ste nezaposleni uskoro će se i to promeniti. Na mnogo toga ćete biti zahvalni. Devetka diskova vrlo je povoljna i kada se radi o pitanjima ljubavi. Odlično je vreme za druženja, upoznat ćete zanimljivu osobu na sasvim neočekivanom mestu. Ako ste u vezi, odnos s partnerom će postajati sve boljim i iskrenijim. U sferi finansija situacija će biti mnogo bolja od onoga što očekujete.
   Razvoj situacije
   „Vitez pehara“. Karta simbolizira nove veze i emotivna iskustva, sleđenje snova, idealizam, kreativnost i snažnu intuiciju. Kada se, ova karta, pojavi upozorava na činjenicu da se morate osloboditi svojih strahova i da morate u nekim elementima karaktera pobediti sebe. Vam sledi razdoblje u kojem će Vam sve ići od ruke, biti ćete u punom naponu snage i volje za nove stvari. “Vitez pehara” je znak pozitivnih promena na planu ljubavnih veza. Ako niste u vezi ubrzo ćete upoznati osobu koja će vas oboriti s nogu, simpatije će biti uzajamne. Ako ste u vezi moguće je da ćete se vrlo brzo naći pred oltarom. Karta proriče razdoblje priliva finansija – moguća je povišica na poslu, dobitak nasledstva ili dobitak na lotu.
   Daleka budućnost
   „Mag“ preokrenuti položaj. Karta ukazuje na zloupotrebu moći, na oprez da nebi bio obmanjen rečima punim obećanja. Karta simbolizira sebičnost, taštinu, neusredotočenost. Nije vreme za menjanje posla, dajte sve od sebe da sačuvate svoj posao. Pripazite na odnos sa partnerom – previše ste usredotočeni na vlastite potrebe i želje i u potpunosti zanemarujete partnerovu osobnost, emocije i potrebe. Ako dođe do poslovnih nevolja, ne trebate pokazivati strašljivost. Suočite se sa stvarnošću i svojom kreativnošću i veštinom rešite stvar u svoju korist. Opasnost od slatkorečivih prijatelja. Neizvesnost, konfuzija, svesna ili nesvesna prevara. Ne brinite se, proći će teško vreme za vas i sve će stati na svoje mesto, jer karta “Mag” je i u preokrenutom položaju pozitivna karta. Na kraju ćete preuzeti kontrolu nad situacijom i popraviti svoj položaj.
   Zaključak: Veomo dobro i snažno otvaranje Tarot karata. Vrlo se retko otvara zajedno toliko pozitivnih karata. Vaše pitanje za suđenje u vezi kuće će se rešiti u vašu korist, a takođe će se popraviti i vaše finansijsko stanje. Postoji jedna neprijatna mogućnost, kada dobijete novac, možete ga potrošiti na neke nebitne stvari. Morate kontrolisati svoje želje i pametno trošiti i ulagati novac, i dobro zapamtite novac nemojte nikome pozajmljivati. Vaš iznenađujući uspeh će naljutiti i okrenuti protiv vas vaše društvo. Možete prekinuti zbog ovoga neke prijateljske odnose, ali ove nedoumice će proći sa vremenom.

 11. admin kaže:

  Komentar:
  Zainteresovana sam za tradicionalni tarot.Rodjena sam 30.08.1991 u 20:15 u Novom Sadu.Zanima me sta ce se desavati u bliskoj buducnosti po pitanju posla i ljubavi.Hvala!

  Poštovana, ovo je otvaranje Tarot „Alhemičar” za vašu budućnost.
  Količina Štapova: 0
  Količina Mačeva: 1
  Količina Pehara: 1
  Količina Diskova: 2
  Količina Velikih arkana: 2
  Količina preokrenutog položaja arkana: 3
  Kod vas se otvorilo mnogo preokrenutih karata. Ovo znači da vi imate prepreke i teškoće na svom životnom putu u ovom trenutku. Pitanje posla i finansija donosi vam neudobstva i za njihovo rešavanje vama je potrebna snaga i volja.
  Dominacija Diskova u otvaranju pokazuje da praktična pitanja, uključujući i pitanija finansija, materijalno bogatstvo, imovina imaju glavni značaj u razvoju vaše situacije. Dominacija Diskova govori da možete postati bogati, uspešni, ali uspeh će biti postignut tek kada rešite probleme sa novcem. Diskovi ponekad ukazuju na poslovnu ili ličnu konkurenciju u potrazi za novcem ili imovinom. Ovo otvaranje Tarot je povezano sa materijalnim blagom, biznisom, trgovinom, imovinom, sa akumulacijom bogatstva.
  Diskovi proriču nasleđe, vraćanje dugova i rešavanja drugih problema izazvanih nedostatkom novca. Diskovi takođe pokazuju da su poslovna i finansijska pitanja ili materijalni predmeti vrlo važni za ljude, koji su vezani za vašu situaciju.
  Prošlost.
  „Desetka diskova“ preokrenuti položaj. Simbolizira da ste u prošlosti imali obiteljske razmirice i probleme, finansijske teškoće, strah od nepoznatog i probleme vezene sa poslom. Razdoblje u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate, na ono što vam nedostaje umesto da fokus pomerite na stvari i situacije, koje možete menjati i na koje imate uticaj. Koncentracija na nedostatke gradi nestabilan stav prema samome sebi i okolini. Nedostatak vere i pozitivnog stava vas čini teskobnim i prestrašenim. Obratite pažnju na posao jer je moguće da vaše zaposlenje bude dovedeno u pitanje. “Desetka diskova”, koja je okrenuta naopako upozorava vas na moguću bolest bliskog člana obitelji, sukobe i svađe u porodice zbog finansija i imovine, slabe porodične veze. Vaše bliske osobe predlažu vam neku odgovornost da preuzmete na sebe. Nemojte riskirati, sreća i uspeh nije na vašoj strani.
  Trenutno stanje.
  „Kraljica diskova“ preokrenuti položaj.
  Ova karta u preokrenutom polažaju ukazuje da se u vašoj okolini nalazi žena u godinama, koja je opterećena finansijskim pitanjima. Ta žena je veoma sumnjičava. Ona vam može stvoriti probleme, posebno vezane sa novcem. Ona je veoma nesigurna i pohlepna i za nju je vrlo važan položaj u društvu i novčano stanje. Ako nemate u blizini takvu ženu, ova karta pokazuje da vas na poslu očekuje zamor i blokada. Verovatno je da se sa izazovima nećete moći nositi. Vodite računa da ne postanete neodgovorni u obavljanju posla. Prema partneru se odnosite prezaštitnički, trebalo bi da mu date prostora, jer on ima osećaj da vi ga “gušite”. Potreba za kontrolom i ljubomora izjeda i vas, a ne samo osobu sa kojom ste u vezi.
  Budućnost.
  „Paž pehara“
  Ova karta proriče da će se u vašem životu pojaviti osećajni romantični mladi muškarac (prijatelj, dečko itd). Dobićete dobru vest, bićete pozvani u goste. Takođe karta može govoriti o uzajamnoj ljubavi, uživanju u romantičnoj vezi. Ako imate momka možete verovati njemu, on vas voli i neće vas prevariti. Ako nemate momka, vaš prijatelj ili drug će pružiti vam pomoć. U sferi posla dolazi do promene na bolju stranu. Imaćete mogućnost izbora posla. Ako ste nezadovoljni na poslu, shvatite činjenicu da ključ za promenu leži u vama. “Paž pehara” obećava zametno poboljšanje materijalne situacije. Ako ste dugo vremena čekali da se reši neki finansijski problem, koji zavisi od tuđe dobre volje, bliži se trenutak, kada će to biti rešeno povoljno za vas. U budućnosti situacija će se razvijati povoljno za vas u svakom pogledu.
  Dogođaji u bliskoj budućnosti
  „Pustinjak”
  Ova karta pokazuje da imate dosta informacija, iskustva i znanja, da se udaljite od neke situacije i dobro razmisliti o dogođajima. Morate videti situaciju sa druge tačke gledišta. U kontekstu posla ova karta govori da se nalazite blizu tačke u kojoj će se posao razvijati bez posebno uloženog napora. Potrudite se da budete dobro organizirani, produktivnost će lako krenuti. Vreme je kada vam ljubavni odnos nije prioritet i moguće je da se ponovno pojavi stara ljubav, no preispitajte dobro svoje želje i potrebe. Ukoliko ste u vezi dobro će vam doći faza mirovanja i neopterećenosti odnosom. U sferi finansija vreme nije pogodno za bilo kakvu aktivnost. Nije vreme za ulaganja i igre na sreću. Ostavite to za neko drugo razdoblje.
  Razvoj situacije
  “Đavo”. Ova karta pokazuje da ćete doći u situaciju potpune zavisnosti od neke osobe. Napravićete greške zbog straha i radićete ono što ne želite. Karta pokazuje da vam je sudbina pripremila zamku, u koju kad dođete morate raditi ono što vam neodgovara. Zbog toga ćete osećati bol, gnev, nesreću. Vi ćete se osećati bespomoćnom osobom, nećete imati snagu i volju da promenite situaciju. Karta takože označava veliku želju za novcem i materijalnim stvarima. Imate osećaj da ste zaglavili na poslu koji vas nimalo ne veseli i zbog toga očajavate. Na vama je da donesete odluku: ili napustite posao i potražite novi ili prihvatite situaciju u kojoj se nalazite i ne očajavajte. U ljubavi ova karta vam govori da je došlo vreme da prekinete lošu vezu u kojoj se i vi i vaš partner osećate sputano. Ako ste odlučni u tome da spasite odnos delujte odmah, otvoreno razgovarajte s partnerom o vlastitim osećajima i željama. U sfere finansija sledi vam prilično loše razdoblje, nemojte zanemarivati rešavanje finansijskih problema. Prihvatite svaku pomoć koja vam bude ponuđena. Stres će vam doneti zdravstvene teškoće: nađite vremena za sportske aktivnosti ili bilo šta drugo što će vam odvratiti pažnju od problema. Biće teško vreme za vas. Skupite snagu i prođite kroz sve teškoće dostojanstveno.
  Daleka budućnost
  „Petica mačeva“ preokrenuti položaj. U pitanjima ljubavi karta pokazuje da ćete biti zabrinuti odnosom, nećete imati samouverenosti. Ponekad se nećete ponašati prema svom partneru tako kako biste hteli, ali to ćete raditi zbog straha da ga možete izgubiti. On će teško prihvatiti takvo ponašanje, jer ne vidi razloga za vaše bespokojstvo. Držite svoje emocije pod kontrolom. Ova karta takođe označava neuspeh, anksioznost, gubitak, tugu, samosažaljenje, prevaru, zlobu. “Petica mačeva” u preokrenutom položaju znači nemoralno, zlonamerno ponašanje prema vama ili ćete se vi tako ponašati prema nekoj drugoj osobi. Ako ste vi postali žrtva takvog odnosa, imaćete jak osećaj poraza i gubitka, ako ste vi inicijator zavere, imaćete sreću i pobedu.
  Zaključak: Sad ste u situaciji kada mnoge stvari vam smetaju u životu i imate želju da ih promenite. Vrlo mnogo imate okolnostej da budite uspešne u ovom trenutku. Vaše vreme još nije došlo. Vi ste u stalnoj pretrazi za rešenjem finansijskih problema. Pitanje novca za vas je u ovom trenutku najvažnije. Prebroditi ćete neke teškoće, ali ponovo ćete doći u nezgodnu situaciju. Novi problemi će tražiti od vas više snage i volje za njihovo rešavanje. Nemojte bežati od problema, bolje da dobro razmislite za strategiju razvoja situacije.

 12. LELA kaže:

  POSTOVANJE…RODJENA SAM 20.10.83 U 7 40 UJUTRO ZANIMA ME KADA CE MI COVEK ISPLATITI ALIMENTACIJU POSTO TO IZBEGAVA UPORNO..ON JE RODJEN 3.2.67.HVALA

  • admin kaže:

   Poštovani, ovo je otvaranje Tarot „Alhemičar” za vašu budućnost .
   Količina Štapova: 2
   Količina Mačeva: 0
   Količina Pehara: 0
   Količina Diskova: 0
   Količina Velikih arkana: 4
   Količina preokrenutog položaja arkana: 2
   Kod vas se otvorilo mala količina preokrenutih karata. Ovo znači da u budućnosti vi nećete imate prepreke i teškoće na svom putu. Ovo je dobar znak, koji vam proriče rešavanje teških problema u vezi sa poslom i finansijama. U proricanju budućnosti Štapovi su obično povezani sa vašim poslovnim ili finansijskim stanjem, ali za razliku od Diskova, Štapovi opisuju vaš potencijal, stremljenje, lična dostignuća i napor, koji vas vodi do uspeha. Okolnosti i događaji će raditi u vašu korist, mogućnosti nastaju kada ste u stanju da ih prepoznate i budete spremni za njih. Treba napomenuti da većina karata Štapova označava sferu biznisa i finansija, osim toga u tumačenje ulazi i svako vaše zanimanje u kojem pokušavate da uspeti.

   Prošlost.
   „Sud“.
   Imali ste novi početak svog životnog ciklusa. Ove promene morale su krenuti u pozitivnom pravcu, napravili ste dobar izbor, koji će promeniti vaš život u budućnosti na bolje. Bili ste veoma snažni da donesete neku ozbiljnu odluku u svom životu. Tarot “Sud” govori o poboljšanju zdravlja i rastu volje. U blizini ste da ostvarite vašu maštu. Takođe ova karta može značiti situaciju, gde je posle duge stagnacije došlo do promene nabolje.

   Trenutno stanje.
   “Kraljica štapova“
   Kraljica štapova simbolizira žensku moć i snažne emocije. Vi ste jedna strpljiva, predana, darežljiva, senzualna, vrlo hrabra i realistična osoba. Ova karta vam savetuje da budete u skladu sa vašom ženskom stranom, da se prepustite intuiciji, te da date prednost emocijama nad razumom. Karta označava rođenje novih ideja pa i sasvim drugačiji način života. Biti ćete posvećeniji obitelji i domu. Karta vam savetuje da slušate “unutarnji glas” i imati ćete velike uspehe postignute u kratkom vremenu. Ako tražite posao mnogo će vam pomoći ženska osoba koja ima svetlo obojenu kosu. Karta proriče novčani dobitak.

   Skorija budućnost.
   “Zvezda” preokrenuti položaj.
   Karta ukazuje na frustraciju, nemoć, slomljenost, povlačenje u sebe, nestrpljenja, krađe, neispunjene nade, lažno samopouzdanje koje je dovelo do gubitaka, a ne do dostignuća. Preokrenuti položaj karte označava neispunjene želje, koje su povezane sa vašom tvrdoglavošću i odbojnosti srećnih mogućnosti. Razlozi za to su negativna ranija iskustva i gubitak vere u sebe. Karta takođe ukazuje na duhovnu slepotu, koja vam ne dozvoljava da vidite i koristite nove šense (glasnici nade), koju vam pruža sudbina.

   Dogođaji u bliskoj budućnosti.
   “Đavo” preokrenuti položaj.
   Teška karta u svakom pogledu. Proriče katastrofu, razaranja, jak poremećaj, slabost, slepilo, ljubomoru, bolest, lošu sreću, loši izbori, vi ste u potpunosti zavisni od nečega ili nekoga, vaša volja će biti slomljena, neuspeh planova i namera, eventualno će se nešto desiti (neko zlo), ali možete promeniti stvari svojom voljom i trudom. Takođe karta govori o jakom osećaju frustracije, zavisnosti od nekog, zavisnost od vaših loših navika, koje dodiruju mračnu stranu vaše ličnosti. Ova situacija će vas prinuditi napraviti korake, koji će vas osloboditi od zavisnosti i usmeriti vašu volju na dostizanje novih ciljeva.

   Razvoj situacije.
   “Sunce”.
   Ova karta ukazuje na transformaciju vaše ličnosti, dostizanje materijalnog prosperiteta, novi srećan brak, zadovoljstvo, trijumf, uspeh, sreću, radost, novi početak, rođenje (deteta, ideje, karijere). Karta ima pozitivan uticaj za vaš lični uspeh, materijalni prosperitet, sreću i zadovoljstvo. Vi imate sposobnost i volju da uspete u životu. Karta “Sunce” proriče da će vaša dostignuća biti priznata. Takođe karta favorizuje brak, želju da imate decu, uspostavljanje novog poslovanja. “Sunce” simbolizuje sreću u svim sferama života, materijalno bogatstvo, dobro zdravlje, veliki uspeh, dostignuće u bilo kojoj oblasti, poduhvat, preduzimljivost, kreativnost, poštovanje prema drugima, jednom rečju – cvetanje života. Ponekad karta “Sunce” može da znači nagradu, optimizam, dobru budućnost, kao i dugo očekivano ispunjenje želja. Ova karta je znak, da vaš uspeh već blizu vas, sve teškoće će biti uspešno prevaziđene. “Sunce” je simbol pobede, trijumfa, uspeha, radosti i sreće.

   Daleka budućnost.
   “Četverka štapova”.
   Karta vam proriče tihi raj, harmoniju, blagostanje, neočekivan uspeh , postizanje rezultata teškog posla, kontinuirani rast, želju za redom, period prosperiteta, mira, opuštanja, uspeha, prijatno putovanje. Karta pokazuje na završetak problema, izaziva duboko osećanje mira, bezbednosti i harmonije. Karta favorizuje nove početke u privatnom životu, čak i izgradnju nove kuće i porodice. Karta može govoriti o novom ljubavnom odnosu ili o venčanju. Ova karta označava da ćete imati sredstva za uživanje i zabavu. Stičete osećaj harmonije, prosperiteta i udobnosti. Imaćete skoro osećaj olakšanja. Karta ukazuje na sreću, harmoniju u poslu i privatnom životu, kao i prijatne aktivnosti u zajednici.

   Zaključak.
   Sudbina će vam pokloniti dobru šansu da ostvarite bajku svog života. Sreća i uspeh vezani su za novi osećaj ljubavi, kojem morate otvoriti svoje srce. Fortuna će pokloniti vama novu ljubav i brak i stvaranje nove porodice. Rešit ćete i svoje probleme sa finansijama, dobit ćete, kao što ste napisali „krov nad glavom“ za sebe i svoje bliske. Pustite vašu prošlost, čovek koji je bio sa vama nije dostojan vas i vaše ljubavi. Posle će on mnogo žaliti za svoj odnos prema vama i detetu. Postoji mogućnost da će da vam isplati, ono što je dužan (alimentaciju). Napisaću vam privatno šta je potrebno da uradite da postignete željeni cilj.

   • LELA kaže:

    postovanje..jako sam vam zaahvalna dosada na vasem odvojenom vremenu za mene.gore u jednom od mojih pitanja rkli ste mi da ce te mi poslati privatno sta trebam da uradim da postignem zeljeni cilj.pregledala sam svoju email postu i nisam pronasla nista,pa sam vas htela upitati dali ste mi poslali ili ste na mene zaboravili.hvala

  • admin kaže:

   Poštovana, ovo je otvaranje Tarot kao odgovor na vaše pitanje.
   Prošlost.
   „Mesec“
   „Mesec” simbolizira teskobu, strah, nesigurnost, nesvesno u nama. Označava razdoblje emocionalne rastresenosti, javljanje starih nerazjašnjenih emocija i strahova. Verojatno je da ćete biti zbunjeni vlastitim psihičkim stanjima jer će nesvesni deo vas imati priličan uticaj. “Mesec” vam savjetuje da slušate svoje instinkte, koji vas upućuju na određena razmišljanja i delovanja. U ovom razdoblju ćete biti suočeni s mnogim “tajnama prošlosti”, koje ćete konačno rasvetliti u sebi. Ukoliko vam se javlja osećaj da ne možete verovati nekome u koga ste do sada imali poverenja, verovatno je to tako. Oslonite se na unutarnji glas i intuiciju.
   Trenutno stanje.
   „Pravda“.
   Ova karta upozorava na karmu: ono što činite danas kreira vašu budućnost. Karta “Pravda” vam savetuje da budete iskreni prema sebi i prema drugima te da je vreme da budete objektivni i da zaključci koje donosite budu bazirani samo na činjenicama. Pravo je vreme za igre na sreću. Kada se ova karta pojavi u otvaranju Tarot, u kontekstu novca ona ukazuje na neočekivani dobitak.
   Budućnost.
   “Kula”
   Ova karta simbolizira promenu, razdoblje velikih previranja, neizvesnosti i borbe. Karta takođe označava razdoblje nesigurnosti, straha i brige. Moguće su velike promene koje će uzdrmati vašu sigurnu svakodnevicu: razvod, smrt, financijski krah ili gubitak posla. Pozitivna strana ove karte je ta, da nakon propasti dolazi do ponovnog rađanja, tj. otvara se mesto za bolje i kvalitetnije stvari u vašem životu. Budite sigurni da će vrlo brzo nastupiti razdoblje u kojem ćete se osećati slobodno i sretno. Nije vreme za laku zaradu novca, ne računajte na dobitak na kocki niti na rizična ulaganja. Morat ćete se dobro pomučiti kako bi zadržali financijsku stabilnost.
   Zaključak: Ako želite dobiti na igrama, igrajte ove i iduće sedmice, najverovatnije ćete dobiti neku veću količinu novca. U daljoj budućnosti bolje je da ne igrate, jer nećete imati dobitke u igrama na sreću.

 13. Jelena kaže:

  Postovanje.
  Interesuje me hocu li uskoro dobiti posao.Rodjena sam 08.06.1965 u 07.40 u Pančevu.Hvala.

  • admin kaže:

   Poštovana, ovo je otvaranje Rune na vaše pitanje.

   1. Uzrok trenutne situacije.
   Runa “FEU” preokrenuti položaj.
   Ova runa pokazuje da ste imali poteškoća, u svom životu i da ste naišli na neke prepreke. Vaša situacija je nestabilna i dvosmislena. Nešto ne ide onako kako mislite da bi trebalo, došlo je do razočarenja, gubite kontrolu nad emocijama. Savet rune: izbegavajte trošenje novca. Čuvajte se dvosmislenih situacijacija i ponuda, budite spremni za nastup prepreka na putu. Trebate odložiti za neko vreme rešavanja svojih problema. Najbolje što sada možete uraditi je da sačekate bolje vreme za aktivno rešavanje svojih problema.
   2. Što morate uraditi da promeniti situaciju.
   Runa “Anzus”.
   Runa “Anzus” je povoljna za vašu situaciju. Ovo je runa uspeha i ispunjavanja želja. Možete dobiti poklon, neku dobru vest za vas. Ovo je runa sudbinskog događaja. Savet rune: slušajte svoj unutrašnji glas. Živeti ćete u iščekivanju nečega lepog, što bi trebalo da uđe u vaš život. Verujte svojoj intuiciji. Budite osećajni i mudri. Ako postoji nešto neobično – svakako obavezno obratite pažnju na to, ukoliko neko želi da vam da savet – saslušajte. Sačekajte neki znak sudbine (to može da bude san, koji proriče budućnost), koji će da pokaže u kojem pravcu morate krenuti.
   3. Situacija u bližoj budućnosti.
   Runa “Algiz” preokrenuti položaj.
   Zadatak koji je pred vama nema rešenja, nemojte sada težiti ostvarivanju svojih ciljeva, jer nećete uspešno završiti. Ako vam je neko obećao pomoć, malo je verovatno da će to napraviti. Ova runa upozorava vas, da kontrolišete svoje emocije. Odmerene reči i promišljena delovanja vaša je najbolja odbrana u budućnosti. Ponekad runa ukazuje na nešto o nečemu čemu ćete biti odbijeni, ili ukazuje na osobu sa kojom ne treba da komunicirate, jer ta osoba vam laže. U poslovnoj sferi runa ukazuje na moguću prevaru, izdaju partnera. Pazite na svoje zdravlje. Gledajte pažljivo na odnose, koji su bili formirani u ovom trenutku. Najverovatnije će oko vas biti ljudi, koji vas žele iskoristiti. Savet rune: budite oprezni i gledajte pažljivo na to šta se dešava oko vas. Okolnosti nisu pogodne za vas. Za budućnost postoji samo jedno rešenje: da se prilagodite aktuelnim događajima.
   Zaključak: teška situacija za vas. Ako vam je neko obećavao pomoć sa poslom, neće to uraditi ili ne može. Verovatno vam neko laže, želi vas iskoristiti. Ako i dobijete posao, on neće biti takav, kao što ste mislili. Probajte promeniti situaciju u svoju korist na sledeći način:
   Nacrtajte na papiru ili odštampajte i nosite sa sobom runski natpis “Za dobijanje posla” (u prilogu). On će vam pomoći naći dobar posao u kraćem roku, koji vam najviše odgovara.

 14. Biljana kaže:

  Postovani,interesuje me da li cu,konacno,poceti neki posao na kome cu ostati za stalno i u kom ce smeru ici prijateljdtvo sa osobom rodjenom 22 06 1962.,ja sam sodjena 10 05 1969.u 02 45h,Krusevac.Hvala Vam!

  • admin kaže:

   Poštovana, ovo je otvaranje Tarot „Alhemičar” za vašu budućnost.
   Količina Štapova: 1
   Količina Mačeva: 1
   Količina Pehara: 1
   Količina Diskova: 1
   Količina Velikih arkana: 2
   Količina preokrenutog položaja arkana: 4
   Kod vas se otvorilo mnogo preokrenutih karata. Ovo znači da vi imate prepreke i teškoće na svom životnom putu u ovom trenutku. Pitanje posla i finansija donosi vam neudobstva i za njihovo rešavanje vama je potrebna snaga i volja.

   Prošlost.
   „Petica štapova“ preokrenuti položaj. Karta u preokrenutom polazaju označava ozbiljne poteškoće u životu, koje ste imali u prošlosti. Verovatno su bile neke intrige, laž, možda i neki problemi sa zakonom. Imali ste nekog jakog neprijatelja, koji vam je pravio probleme.
   Trenutno stanje.
   “Kula” preokrenutij položaj. Imali ste neprijatnih iskustava. Međutim, povrede, koje ste preživeli u prošlosti i njihove posledice mogu potrajati, jer nema olakšavajućih okolnosti.
   Zavisnost od danjašneg položaja i postojećih okolnosti u trenutno se nemože promeniti. Neuspesi, katastrofe, kolaps planova i nada.

   Budućnost.
   “Visoka sveštenica”. Karta simbolizuje zdrav razum i samopouzdanje. Slušajte svoje srce i intuiciju kad morate doneti neku važnu odluku. Možda postoji neka osoba, koja želi vam pomoći u rešavanju vaših problema. Karta takođe pokazuje neke skrivene činjenice, koje će uticati na vaše stanje u budućnosti. Ova karta je simbol intuicije, kreativnosti, dubokog znanja. Karta može govoriti o uticaju na situaciju u budućnosti neke žene. Rešavanju problema u budućnosti mogu pomoći nova znanja ili neka obuka.
   Dogođaji u bliskoj budućnosti.
   „Trojka diskova“ preokrenuti položaj. Ova karta u preokrenutom polažaju simbolizira probleme na poslu, dosadu, nepriznavanje zasluga i nedoslednost. Vi ćete se osetiti frustriranom, zbog nepravde, koja se dešava na radnom mestu, ali na to nećete moći uticati. Možete jedino zadržati samokontrolu i dostojanstvo. Vam će biti potrebna podrška bliskih vam ljudi u shvatanju vaše situacije. Vaš problem će biti vezan za to, što nećete imati volje da promenite neke stvari u svom životu.

   Razvoj situacije.
   „Vitez pehara“. Karta simbolizira nove veze i emotivna iskustva, sleđenje za snovima, idealizam, kreativnost i snažnu intuiciju. Karta upozorava na činjenicu da se morate osloboditi svojih strahova i da morate u nekim elementima karaktera pobediti sebe. Vama sledi razdoblje u kojem će vam sve ići od ruke, biti ćete u punom naponu snage i volje za nove stvari. “Vitez pehara” je znak pozitivnih promena na planu ljubavnih veza. Ako ste u vezi moguće je da ćete se vrlo brzo naći pred matičarem. Karta proriče razdoblje priliva finansija – moguća je povišica na poslu, dobitak nasledstva ili dobitak na lotu. Karta takođe ukazuje da ćete dobiti neke važne vesti. Možda ćete upoznati neku mlađu osobu, koja će biti dobro raspoložena prema vama. Ova osoba može da pomogne vama sa savetom.
   Daleka budućnost
   “Šestica mačeva” preokrenuti položaj. Karta simbolizira nedostatak samokontrole u budućnosti, neveru, neprihvatljivo impulsivno ponašanje, nemogućnost za preduzimanje promene i loše odluke. Karta upozorava vas na nedostatak samokontrole i odgovornosti, zbog čega ćete snositi posledice. Pokušavajte uneti ravnotežu u svoj život i da u međuljudskim odnosima počnete raditi kompromise.
   Zaključak: U prošlosti imali ste neku tešku situaciju, povredu i njene posledice još dugo vreme će pratiti vas u životu. Naći ćete posao, ali on vam neće odgovarati. Mislim da se nećete zadržati na tom poslu dugo. Da bi ste našli neki dobar posao za sebe morate proći neku obuku, naućiti nešto novo, sto će sigurno vam pomoći u potrazi za boljim poslom. Što tiče vaseg prijatelja, možete mu verovati, njegov osećanja prema vama su iskrena. Vaš odnos će postati bolji i može se završiti brakom. U junu ili julu za vas će biti najbolje vreme da nađete neki dobar posao. U celini za vas 2013 godina neće biti laka, morate biti snažni, imati volju da prevaziđete sve prepreke na svom putu.

 15. Snezana Susic kaže:

  Postovani, pisem Vam u vezi besplatnog tarot proricanja. moje pitanje je : da li ce moj suprug uskoro naci neki posao u mestu gde zivimo. Trenutno radi u Beogradu a sinovi i ja smo u Aleksandrovcu. Suprug se zove Sinisa Susic a rodjen je 14.03.1982.
  Hvala Vam puno unapred

  • admin kaže:

   Poštovana, mislim da je otvaranje Tarot „Alhemičar” najbolje za vaše pitanje.

   Količina Štapova: 0
   Količina Mačeva: 1
   Količina Pehara: 2
   Količina Diskova: 2
   Količina Velikih arkana: 1
   Količina preokrenutog položaja arkana: 4
   U otvaranju Tarot za vašeg supruga otvorilo četiri preokrenutih arkana. Ovo znači da on ima prepreke i teškoće za promenu posla u ovom trenutku. Postavljeno pitanje donosi vam neudobstva, za njego rešavanje vašem suprugu će biti potrebna snaga i volja.
   Dominacija Diskova u otvaranju pokazuje da praktična pitanja, uključujući i pitanija finansija, materijalno bogatstvo, imovinu imaju glavni značaj u razvoju vaše situacije. Diskovi ponekad ukazuju na poslovnu ili ličnu konkurenciju u potrazi za novcem ili imovinom. Dominacija Diskova povezana je sa materijalnim blagom, biznisom, trgovinom, imovinom, sa akumulacijom bogatstva. Diskovi proriču nasleđe, vraćanje dugova i rešavanja drugih problema izazvanih nedostatkom novca. Diskovi takođe pokazuju da su poslovna i finansijska pitanja ili materijalni predmeti vrlo važni za vas i ljude, koji su vezani za vašu situaciju.
   Dominacija Pehara govori o promeni situacije na bolje, povećanju blagotvornih efekata i ublaženju negativnih faktora. Pehar je karta ljubavi i sreće, predstavljaju ljubav u svim njenim oblicima. Dominacija Pehara signalizira o prisustvu istinske brige, dobrote i prijateljstva. Pehari simbolizuje sve dobre stvari u vašem životu: ljubav, sreću, dobro zdravlje, prave prijatelje, povoljne okolnosti. Ako je u otvaranju očegledna dominacija Pehara jasno je da emotivna strana života za vas ima veliko značenje u ovom trenutku.
   Dominacija Pehara ukazuju na sreću, predviđa jake saveze ili okolnosti koji će raditi u vašu korist. Oni takođe mogu da smanje zlo proricanje drugih karata ili mogu ublažiti nesrećne okolnosti.

   Prošlost.
   „Dvojka mačeva“ preokrenuti položaj. Ova karta simbolizira da je u prošlosti vaš suprug bio spreman za donošenje ozbiljne odluke. Karta ukazuje na jasnoću i jednostavnost na emotivnom planu, unutarnju ravnotežu i opuštenost u međuljudskim odnosima. Ovaj karta svakako je pozitivna, no upozorava da vaš suprug pripazi na osobu iz svoje blizine, koja nije iskrena prema njemu.

   Trenutno stanje.
   „Velika sveštenica“ preokrenuti položaj. Ova karta u preokrenutom položaju simbolizira unutrašnji konflikt, zanemarivanje vlastitih emocija i unutarnjeg glasa, pristajanje na stvari, koje nisu pogodne za vašeg supruga. Karta upozorava da vaš suprug mora se uhvatiti u koštac sa vlastitim nerazjašnjenim emocijama kako bi nastavio normalno funkcionirati. Vaš suprug je u nekoj nedoumici, stoga savetujem vam da obratite pažnju na šta vaš suprug mora pristati, ukoliko pristane na to, što nije dobro za njega i vašu porodicu, posledice bi mogle biti prilično značajne.

   Budućnost.
   „Vitez pehara“ preokrenuti položaj. Ova karta u preokrenutom položaju simbolizira gubitak fokusa, letargiju, smanjenje energije i lošu vest. Zavisnost vašeg supruga od drugih ljudi koči njegov lični rast i razvoj, a ne postoji stvarna prepreka za njega, da se on ne osamostali. Ljudi iz okoline biti će nepoverljivi prema vašem suprugu. Osećaj da je vaš suprug zapeo na jednom mestu pratiti će vas neko vreme.

   Dogođaji u bliskoj budućnosti.
   „Šestica diskova“ preokrenuti položaj. Ovako okrenuta „Šestica diskova“ simbolizira neobuzdano ponašanje, prekomerno trošenje novca, sumnje i potrebu za oprezom. Vašeg supruga mogu očekivati brojni konflikti i na poslovnom i na privatnom planu. U vezi toga budite na oprezu jer karta upozorava na izdaju ili neveru od strane voljene osobe. Ozbiljno obratite pažnju na vlastito ponašanje, jer ćete za svoje ponašanje snositi posledice.

   Razvoj situacije.
   “Dvojka diskova”.
   Ova karta simbolizira prilagođavanje, balansiranje i umor. Karta govori o tome da će vaš suprug biti iscrpljen i upozorava ga, da je teret, koji je on natovario na svoja leđa mora drugačije rasporediti. Takođe “Dvojka diskova” je karta uspešnosti. Situacija na poslu je prilično zahuktana i turbulentna. Desit će se nove ponude i veliki projekti za vašeg supruga. On će imati posla više nego obično. Ovo vreme je pogodno za potragu posla i u vašem mestu. Vaš suprug može dobiti posao, koji njemu odgovara u relativno brzo.

   Daleka budućnost.
   “Petica pehara”.
   Ova karata pokazuje da će vaš suprug imati negativne faktore, koji će uticati na vaš zajednički život. Ova karata govori da će vaš suprug nešto (ili nekog) izgubiti, i biće razočaran razvojem situacije. Mnogo zavisi od vas i vaše taktike, od vašeg pogleda na budućnost. Sreća je u vašima rukama, vi možete pomoći svom suprugu. Napravite samo jedan pravi korak i osetite radost od rezultata. Ukoliko vam se javlja osećaj da ne možete verovati nekome u koga ste do sada imali poverenja, verovatno je to tako. Oslonite se na unutrašnji glas i intuiciju. Došlo je vreme da oprostite nekome, ko vam je zadao bol, jer će vam taj oprost doneti veliko olakšanje. Ova karta takođe govori što svaki savez (ili brak) će biti uspešan.
   Zaključak: Vaš suprug je u prošlosti doneo pravu odluku za rad u Beogradu. U tom trenutku, to je bilo najbolje rešenje. Vaš suprug će napredovati na poslu i biće uspešan. Najbolje vreme kad može promeniti posao za nego će biti u aprilu, maju 2013 godine. Vi njemu možete pomoći u rešavanju ovog problema. U početku biće neke nedoumice na novom radnom mestu, ali sa vremenom sve će sve stati na svoje mesto. Vaš suprug biće uspešan na poslovnom polju tokom čitave godine.

 16. Aleksandra kaže:

  Poštovani,
  Molim Vas da mi kažete da li ću se udati i kad,rodjena sam 30.06.1979. u 12:25 posle podne u Zemunu. Hvala unapre.

 17. Milica kaže:

  Postovana, zanima me ljubav i da li cu se udati i kada? Unapred hvala

 18. admin kaže:

  Količina Štapova: 1
  Količina Mačeva: 2
  Količina Pehara: 1
  Količina Diskova: 1
  Količina Velikih arkana: 1
  Količina preokrenutog položaja arkana: 2
  Kod vas se otvorilo mala količina preokrenutih karata. Ovo znači da u budućnosti vi nećete imate prepreke i teškoće na svom životnom putu. Ovo je dobar znak, koji vam proriče rešavanje vaših problema, pomoć od drugih ljudi, okolnosti će raditi u vašu korist. Dominacija Mačeva u otvaranju Tarota označava da vas očekuje borba za svoju sreću. Neprijatelji, neuspesi i drugi neželjeni efekti sad preovladuju u vašem životu. Osim borbe i konfrontacije, vas može očekivati neprijatna, a možda i opasna situacija. Mačevi ukazuju na vašu stalnu želju govoriti drugima istinu u oči. Takva iskrenost izaziva konflikte: istina se nedopada uvek i svima i nije za svačiji ukus. Dominacija Mačeva takođe ukazuje na loše vesti. Tradicionalno Mačevi proriču svađe, neuspeh, opasnost, bolest, nasilje. Na ličnom nivou, Mačevi predstavljaju lažne prijatelje, lažne poslovne partnere, koji su spremni da izdaju, neprijatelje i druge opasnosti.

  Prošlost.
  “Kraljica štapova” preokrenuti položaj. Ova karta ukazuje na opasnog neprijatelja, koji se upire na razum, a ne na emocije. Naročito je opasno ako takvoj osobi postoji pretnja njenom položaju na poslu ili u porodici. Ako ova karta ne predstavlja određenu osobu, treba biti opreznim, posebno kada je reč o važnim pitanjima ( posao, novac itd). Vas mogu očekivati varanje, neverstvo, ljubomora, pohlepa. Na poslu vas može očekivati zamor i blokada, verovatno je da se sa izazovima nećete moći nositi.
  Trenutno stanje.
  „Velika sveštenica“ preokrenuti položaj. Ova karta u preokrenutom položaju simbolizira unutrašnji konflikt, zanemarivanje vlastitih emocija i unutrašnjeg glasa, pristajanje na stvari, koje nisu pogodne za vas. Karta ukazuje na to što ste izabrali pogrešnu taktiku u dostizanju svoijh ciljeva. Karta vas upozorava da previše pokazujete svoje emocije, pravite neodgovarujuće postupke. Takođe karta označava da neprihvatate savete drugih ljudi, mislite da znate bolje i imate više iskustva nego drugi. Kad imate partnera ili čoveka koji je zainteresovan za vas, previše otkrivate njemu svoja osećanja. Savetujem vam da obratite pažnju na to na šta vi morate da pristanete, a ukoliko pristanete, to neće biti dobro za vas. Posledice bi mogle biti prilično značajne.

  Budućnost.
  “Devetka pehara” Ova karta simbolizira celovitost, ispunjenost, postignuće i zadovoljstvo. Pred vama su trenuci u kojima završavate celi jedan životni period. Sledi vam ubiranje plodova vlastitog truda. Postići ćete najviši životni cilj i osetiti ispunjenost u životu. Ova karta proriče sklapanje braka i rođenja deteta. Obratite pažnju na poslove koji vam nude, odaberite zemlju o kojoj ste uvek sanjali i biti ćete iznenađeni sa kojom lakoćom ćete postići ono što ste oduvek želeli. Vaša veza će se popeti na viši nivo, mnogo radosti i zadovoljstva ćete osetiti u društvu partnera. Odnos će postajati slađi i lepši. Ako niste u vezi otiđite na kratko putovanje, srest ćete osobu sa kojom će se desiti ljubav. Konačno je došao kraj vašim finansijskim problemima. No, budite na oprezu sa trošenjem novca, neka to bude u razumnim okvirima. Sledi vam period poboljšanja zdravstvenog stanja.
  Razvoj situacije.
  “Kraljica diskova”. Karta simbolizira žensku osobu iz vašeg života, verovatno tamne kose i u godinama. Predstavlja arhetip ženske moći; kreativna, strpljiva, predana, darežljiva, puna ljubavi, plodna i hrabra. Karta može predstavljati trudnoću i rođenje deteta, ali isto tako rođenje novih ideja pa i sasvim drugačiji način života. Verovatno ćete biti zaokupljeni poslom oko kuće ili stana. Vrlo je plodno razdoblje za ljubav, suprotnom spolu biti ćete veoma privlačni. Ukoliko niste u vezi ovo je pravo razdoblje za pravu ljubav; upoznati ćete nekoga preko tamnokose prijateljice. Ako ste u vezi ona će postati dublja, nežnija i iskrenija. Sa partnerom ćete ponovno oživeti staru strast. Ako ova karta ne predstavlja određenu osobu, ona opisuje situaciju reda i udobnosti, koja dolazi ne samo od bogatstva, već od sposobnosti da upravljate novcem mudro. Karta takođe predstavlja nadu i mogućnost da se prevaziđu prepreke sa mudrošću i oprezom.
  Neočekivani dogođaji u bliskoj budućnosti.
  „Devetka mačeva“. Karta označava jaku emotivnu bol i patnju. Strah pred tim šta ljudi misle i šta ljudi kažu za vas iza leđa. Takve strahove – verovatno neosnovane, mogu izozvati kod vas ozbiljne anksioznosti, depresije, nervne napetosti. Karta može označavati bolest, gubitak novca ili imovine, katastrofe. Verovatno imate jakog neprijatelja, ili uzrokom situacije će biti loša sreća. Projekti, vezani sa poslom ili finansijama neminovno će završiti neuspehom. Potrebna vam je nada, unutrašnja snaga, koje će vam pomoći preživeti oluju. Ako radite (ili planirate da radite) nešto neprikladno, ova karta upozorava da će biti uhvaćeni. Karta vam savetuje da slušate svoje instinkte, koji vas upućuju na određena razmišljanja i akcije. U ovom ćete razdoblju biti suočeni s mnogim “tajnama prošlosti”, koje ćete konačno morati rasvetliti samoj sebi. Ukoliko vam se javlja osećaj da ne možete verovati nekome u koga ste do sada imali povjerenja, verovatno je tako. Oslonite se na unutrašnji glas i intuiciju.
  Udaljena budućnost.
  “Osmica mačeva” . Ova karta simbolizira vaše strahove, ovisnosti, lenost, negiranje problema, iluzije i izbegavanje istine. Karta pokazuje da će vaša energija biti blokirana. Kolaps planova može dovesti vas do straha i gubitka vere u mogućnost postizanja cilja. Najbolja stvar za vas u ovom slučaju – da se pomirite sa kašnjenjima i čekati strpljivo vreme za promene. Karta takođe može označavati bolest ili neku povredu, loše vesti, krizu u vašoj vezi, konflikt. Međutim, situacija je privremena, i vi možete izbeći nju ili sprečiti njen razvoj. Zaštitite sebe. Pojavljivanje ove karte u otvaranju Tarot takođe moze ukazati i na neko ovisničko ponašanje – alkoholizam, ovisnosti o drogama, prekomernom trošenju novca ili pak lošem odnosu. U zavisnosti može biti i neka bliska vam osoba. Jedina prednost ove karte je u tom, što će problem proći sa vremenom i ako ćete paziti na svoje postupke i okolinu, možete potpuno da izbegnete posledice. Ova karta je upozorenje da morate nešto promeniti u svom odnosu prema svom životu, razmislite nad tim što dešava u vašoj blizini, donesite dobru odluku i napravte odgovarujuće korake. Vi možete potpuno promeniti situaciju i izbeći teške posledice u svom životu.
  Zaključak: Teško otvaranje Tarot za tumačenje, jer su karte pokazale različiti razvoj situacije u vašoj budućnosti. Sve bi bilo dobro u vašem životu, ali postoji nešto ili neko, ko će stalno vam smetati. Ako nemate nekog neprijatelja, najveći problem ste vi sami. Imate mnogo nesklada u sebi, kao da menjate lica. Želite jedno, radite drugo, smetate sami sebi. Ako postoji neprijatelj on vas neće ostaviti na miru. Otvaranje pokazuje da ćete sklopiti brak i bićete srećni neko vreme, ali okolnosti iz prošlosti imaće neprijatan uticaj na vaš život. Preblemi koji se mogu pojaviti u budućnosti možete rešiti lako, ako dobro razmisliti o svakom svom koraku koji pravite danas, jer sve što radite u ovom trenutku može snažno uticati na vaš život u budućnosti.

  • Natasa Colic kaže:

   Hvala Vam puno na trudu!

   • admin kaže:

    Količina Štapova:3
    Količina Mačeva: 1
    Količina Pehara: 0
    Količina Diskova: 1
    Količina Velikih arkana: 1
    Količina preokrenutog položaja arkana: 4
    Kod vas se otvorilo mnogo preokrenutih karata. Ovo znači da vi imate prepreke i teškoće na svom životnom putu u ovom trenutku. Pitanje posla i finansija donosi vam neudobstva i za njihovo rešavanje vama je potrebna snaga i volja.
    Mnogobrojna količina Štapova u otvaranju označava da glavnu ulogu igraju poslovni problemi, obrazovanje ili razvoj karijere. Takođe, veliku ulogu u situaciji imaju vaše ambicije i ambicije ljudi uključenih u vaš život. Dominacija Štapova takođe ukazuje da uticaj drugova i prijatelja na vaš život odlučuje ishod situacije.
    U proricanju budućnosti Štapovi su obično povezani sa poslovnim ili finansijskim stanjem ispitivača, ali za razliku od Diskova, Štapovi opisuju vaš potencijal, stremljenje, lična dostignuća i napor, koji vas vodi do uspeha. Primerom za vas može da bude čovek, koji je stvorio svoj uspešan život sam, bez ikakve pomoći ili podrške sa strane, a ponekad i uprkos aktivnoj opoziciji.
    Okolnosti i događaji će raditi u vašu korist, mogućnosti nastaju kada ste u stanju da ih prepoznate i budite spremni za njih. Treba napomenuti da većina karata Štapova označava sferu biznisa i finansija, osim toga u tumačenje ulazi i svako vaše zanimanje u kojem pokušavate da uspejete. Vaša budućnost će biti poremećena, sve će biti napunjeno energijom i strašću.

    Prošlost.
    “Petica štapova” preokrenuti položaj.
    Karta govori o nepoštenom i nelojalnom odnosu prema vama u prošlosti. Verovatno ste bili žrtva mnogobrojnih intriga i kontroverzi. Karta označava razdoblje, koje sledi nakon brojnih konflikata i borbi. Preovladali ste vanjske i unutarnje konflikte i sada ste spremni napraviti korak napred u životu.

    Trenutno stanje.
    “Paž mačeva” preokrenuti položaj.
    Karta upozarava da vi imate neprijatelja ili on će se pojaviti. Vaš neprijatelj je lukav, neiskreni čovek, koji se želi vama osvetiti. On ima loše namere. Verovatno ćete dobiti loše vesti. Sve ovo se može javiti u neočekivanom trenutku, i na neočekivanima mestima.

    Budućnost.
    “Desetka diskova“ preokrenuti položaj.
    Karta simbolizira obiteljske razmirice i probleme, financijske teškoće, strah od nepoznatog i probleme na poslu. Karta proriče razdoblje u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate, na ono što vam nedostaje umesto da fokus pomaknete na stvari i situacije koje možete menjati i na koje imate uticaj. Vaša koncentracija na nedostatke gradi nestabilan stav prema samome sebi i okolini. Nedostatak vere i pozitivnog stava čini vas teskobnom i prestrašenom osobom. Obratite pažnju na posao, jer je moguće da vaše zaposlenje bude dovedeno u pitanje. Karta takođe upozorava vas na moguću bolest bliskog člana obitelji.

    Razvoj situacije.

    „Četvorka štapova“ preokrenuti položaj. I u preokrenutom položaju ova karta simbolizira dobar završetak posla, ispunjavanje želje. Razlika od pravilnog položaja je u tome, sto za dostizanje ciljeva vama će biti potrebno više vremena i snage da privaziđite sve okolnosti na vašem putu. Dobro je to što teška situacija u koju ste došli pre kraju i sve poteškoće završavaju. Uskoro ćete dobiti i dobre vesti vezane za posao, poboljšavanje finansijskog stanja.
    Neočekivani dogođaji u bliskoj budućnosti.
    „Mesec“. Ova karta simbolizira teskobu, strah, nesigurnost, nesvesno u nama. Označava razdoblje emocionalne rastresenosti, javljanje starih nerazjašnjenih emocija i strahova. Verovatno je da ćete biti zbunjeni vlastitim psihičkim stanjima, jer će nesvesni deo na vas imati priličan uticaj. Ova karta vam savetuje da slušate svoje instinkte, koji vas upućuju na određena razmišljanja i delovanja. U ovom razdoblju ćete biti suočeni s mnogim “tajnama prošlosti”, koje ćete konačno rasvetliti u sebi. Ukoliko vam se javlja osećaj da ne možete verovati nekome u koga ste do sada imali poverenja, verovatno je to tako. Oslonite se na unutarnji glas i intuiciju.
    Udalena budućnost.
    „Paž štapova“. Ova karta ukazuje na mladog čoveka, koji je energičan, inteligentan, snalažljiv i lojalan. Karta proriče dobre vesti, koje ćete dobiti neočekivano. Karta pokazuje da ćete imati nove planove, početak novog projekta. Karta nagoveštava moguću pomoć i moralnu podršku od mladog prijatelja ili rođaka. Karta govori o tom što ćete imati dobrog i vernog prijatelja, ljubavnika. Dogovor, koji ćete sklopiti biti će koristan.
    Zaključak: Otvaranje Tarot pokazalo je da imate mnogo strahova za svoju budućnost, nemate sigurnosti, pokušavate da rešite svoje probleme, koji su vezani sa poslom i finansijama. Povrede i teške situacije iz prošlosti koče vaš napredak. Morate nakupiti snagu da prevaziđete okolnosti i promenite svoj život. Prvi korak za promenu uvek je i težak, ali vi ste već spremni za to. Imaćete i pomoćnika za ostvaranje svojih ciljeva. Polako se stvari već kreću u dobrom pravcu. Morate prikupiti snagu i veru da će se vaš život promeniti na bolju stranu.

  • azra kaže:

   da li cu se zaposliti i kada, rođena sam 10.08.1960
   hvala

  • Dragan kaže:

   Hvala Vam puno
   Znam ko je neprijatelj koga pominjete i zbog koga imam dva lica. To je devojka za koju sam i pitao ali koju ja sam pobediti ne mogu iako sam pokusavao.
   Hvala jos jednom

  • Ana kaže:

   Hvala vam puno

 19. admin kaže:

  dragana
  slave2@wandoo.fr

  Message:
  ja imam puno problema.Inace bavim se privatnim poslom koji stalno
  dolazi do problema sa placanjem i tako vec 15 godina.sada imam i
  sudske sporove potpuno nerealne.u kuci mi zivi jedna cerka u
  invalidkim kolicima ( po meni prodicna kletva vezanu za babu mojeg
  supruga),druga je relativo dobro a treca cerka je pokusala 2 puta da
  se ubije.Ne mogi vise da izdrzi svaki dan ima novo.Nasla sam pre dve
  nedelje zaklanu gugutku pred vratima , pre 3 nedelje neko je nocu
  slikao moju kucu ( videli smo flas).borim se , idem u crkvu , pokusava
  sve ali sada ne mogu vise ni za zivot da skupim.ja mislim da ima neka
  kletva na nama osim porodicne koja stoji sada i na finansijsom planu.

  ODGOVOR: Napišite svoj datum rođenja da bih videla putem Tarot otvaranja, šta je uzrok vaše situacije.

 20. Aleksandar Colic kaže:

  Postovani,zovem se Aleksanfar Colic.Rodjen sam 27.03.1972.godine,u Valjevu.Zanima me da li cu otici sa svojom porodicom da zivim u inostranstvo u nekoj skorijoj buducnosti.Da mi kazete nesto o mom braku i da li cemo izaci uskoro iz stambenog kredita nepovoljnog u kom se trenutno nalazimo?Hvala Vam puno unapred.

  • admin kaže:

   Poštovanje, Aleksadar, ovo je otvaranje Tarot „Alhemičar” za vašu budućnost u zaključku nađite odgovor na vaše pitanje.
   Količina Štapova: 1
   Količina Mačeva: 1
   Količina Pehara: 2
   Količina Diskova: 2
   Količina Velikih arkana: 0
   Količina preokrenutog položaja arkana: 2
   Prošlost.
   “Kralj mačeva”. Ova karta simbolizira nepravdu, diskriminaciju i potrebu za izražavanjem emocija. Upozorava vas na manipulativnog tamnijeg muškarca sa nečasnim namerama. Ako ste zaposleni, na radnom mestu budite na oprezu, jer bi mogli biti izloženi diskriminaciji, ako pravodobno reagirate, situacija će se okrenuti u vašu korist. Ukoliko pretrpite nepravdu bilo u kom polju života: u poslu, u privatnom životu, potražite savet pravnika kako bi pravda bila na vašoj strani na sudu. Ukoliko karta ne predstavlja određenu osobu, onda ona ukazuje na izuzetno nesigurnu situaciju. Morate zaštiti sebe od neposredne opasnosti.
   Trenutno stanje.
   „Sedmica diskova“ preokrenuti položaj. Ovako okrenuta karta simbolizira odustajanje, financijsku nesigurnost, nestrpljivost, rizično ponašanje i depresiju. Upozorava vas na nedostatak samokontrole i odgovornosti zbog čega ćete snositi posledice. Karta savetuje vam da pokušate uneti ravnotežu u vlastiti život i da u međuljudskim odnosima počnite raditi kompromise. Neuspešno ulaganje novca, užurbano donošenja rešenja vezanih za ulaganje novca će vas dovesti u tešku finansijsku situaciju. Nemojte pozajmljivati novac, jer neće vam biti vraćen. Karta proriče finanasijski gubitak. Budite oprezni u svakom pitanju koje vezano za vaše finansijsko stanje, verovatno ćete biti prevareni. Vi gubite hrabrost, ne možete da izdržite pritisak problema. Situacija može dovesti vas do velikog finansijskog gubitaka. Karta u preokrenutom položaju podrazumeva finansijske teškoće, naročito u pogledu nerazumnih troškova ili zajam, koji je bio vam dan (ili ste vi dali nekome) bez osiguranju i uverenosti u njegov povratak. Vaša anksioznost je opravdana, budite oprezni. Mogući su loši dužnici, teški gubici, neuspeh.

   Budućnost.
   „Vitez pehara“. Karta simbolizira nove veze i emotivna iskustva, sleđenje snova, idealizam, kreativnost i snažnu intuiciju. Ova karta upozorava vas na činjenicu da se morate osloboditi svojih strahova i da morate u nekim elementima karaktera pobediti sebe. Vama sledi razdoblje u kojem će vam sve ići od ruke, biti ćete u punom naponu snage i volje za nove stvari. “Vitez pehara” je znak pozitivnih promena na planu ljubavnih veza. Ako niste u vezi ubrzo ćete upoznati osobu koja će vas oboriti s nogu, simpatije će biti uzajamne. Ako ste u vezi moguće je da ćete se vrlo brzo naći pred matičarem. Karta proriče razdoblje priliva finansija – moguća je povišica na poslu, dobitak nasledstva ili dobitak na lotu.
   Razvoj situacije.
   “Sedmica pehara”. Ova karta pokazuje da ćete izgubiti srpljenje za rešavanje svoijh problema. Nešto vam nije jasno, definitivno nećete imati odgovarajuće rešenje. Imate maštu, stremite se, ali u duši ste kao dete, koje ne zna šta da radi dalje. Kada imate sumnju nemojte donositi odluku, morate dobro razmisliti pre nego što napravite izbor. Imaćete iluzorni pogled na svoj život, gradite kulu od peska. Morate realno gledati na život, promenite svoje ciljeve, postavite odgovarujuće prioritete.
   Neočekivani dogođaji u bliskoj budućnosti.
   „Devetka štapova“. Karta simbolizira oprez, doslednost, hrabrost i snagu. Savetuje vam da duboko udahnete i smirite unutrašnje tenzije, jer je mnogo toga još pred vama. Nemojte dozvoliti da vas brige i pesimizam preplave; zapitajte se je li situacija uistinu toliko loša. Nemojte se ustručavati tražiti pomoć, traženje tuđe pomoći odlika je snažnih ljudi. Situacija na poslu je napeta, morate zadržati unutrašnji mir i samokontrolu. Ništa što se događa nije vredno da gubite dostojanstvo i ponos. Ako se brinete o tome hoćete li izgubiti posao, nažalost, moguće je da tako i bude. Niti na finansijskom planu ne stojite sjajno. Upamtite da brige i nerviranja neće poboljšati vaš račun. Usmerite se na preduzimanje malih koraka, ne odbijajte slabo plaćene honorarne poslove i pomirite se sa kratkim razdobljem skromnosti. Stres i brige škode vašem zdravlju.
   Daleka budućnost.
   Kraljica diskova“ preokrenuti položaj.
   Ova karta u preokrenutom polažaju ukazuje da će se u vašoj okolini pojaviti žena u godinama, koja je opterećena finansijskim pitanjima. Ona vam može stvoriti probleme, posebno vezane sa novcem. Ona je veoma nesigurna i pohlepna i za nju je vrlo važan položaj u društvu i novčano stanje. Takođe ova karta može ukazati ne na određenu osobu, nego na situaciju, koja će nastati na poslu, očekujte zamor i blokadu. Verovatno je da se sa izazovima nećete moći nositi. Vodite računa da ne postanete neodgovorni u obavljanju posla.
   Zaključak: Za prvu polovinu ove godine vaša želja otići sa svojom porodicom u inostranstvo je neostvariva. Očigledno da želite ovo, ali okolnosti nerade u vašu korist, nešto vas stalno koči. Loša situacija na poslu i finansijskom polju. Znate dobro sami zbog čega ste došli u ovu situaciju (nepomirljiva želja živeti onako, kako u stvarnosti niste mogli sebi dozvoliti). Popraviti ovu situaciju je moguće, jer vi imate jak karakter, pamet, snagu, volju, ali vas koči jedan problem. Ovaj problem sastoji se u tome, što rezultati vašeg truda vi želite da vidite odmah, ali situacija se ne može promeniti odjednom. Morate korak po korak ići u tom pravcu, koji ste zamislili. Strpljenje i trud jedino što može vas održati u ravnoteži. Nije laka godina za vas, problemi će biti tokom čitave godine. U drugoj polovini 2013 situacija će se krenuti na bolje, ali problemi neće biti rešeni onako kao što ste zamislili. Neće biti lako ni u privatnom životu (vezi ili braku). Situacija u napetosti i anksioznosti će vas pratiti neko vreme. Previše ste ljubomorni, gušite svoju drugu polovinu, ne dajete joj slobodu. Vaše autoritetno mišljenje uvek je na prvom mestu, retko slušate savete svog partnera. Verovatno ćete biti prevareni od strane neke žene, koja želi da vas iskoristi na svoj način.

 21. teletebis kaže:

  rođena sam 17.01.1980.zanima me brak i buduća karijera

  • admin kaže:

   Poštovanje, ovo je otvaranje Tarot „Alhemičar” za vašu budućnost. U zaključku nađite odgovor na vaše pitanje.
   Količina Štapova: 2
   Količina Mačeva: 0
   Količina Pehara: 1
   Količina Diskova: 1
   Količina Velikih arkana: 2
   Količina preokrenutog položaja arkana: 5.
   Mnogobrojna količina Štapova u otvaranju označava da glavnu ulogu igraju poslovni problemi, obrazovanje ili razvoj karijere. Takođe, veliku ulogu u situaciji imaju vaše ambicije i ambicije ljudi uključenih u vaš život. Dominacija Štapova takođe ukazuje da uticaj drugova i prijatelja na vaš život odlučuje ishod situacije.
   U proricanju budućnosti Štapovi su obično povezani sa poslovnim ili finansijskim stanjem, opisuju vaš potencijal, stremljenje, lična dostignuća i napor, koji vas vodi do uspeha. Primerom za vas može da bude čovek, koji je stvorio svoj uspešan život sam, bez ikakve pomoći ili podrške sa strane, a ponekad i uprkos aktivnoj opoziciji.
   Okolnosti i događaji će raditi u vašu korist, mogućnosti nastaju kada ste u stanju da ih prepoznate i budite spremni za njih. Treba napomenuti da većina karata Štapova označava sferu biznisa i finansija, osim toga u tumačenje ulazi i svako vaše zanimanje u kojem pokušavate da uspejete. Vaša budućnost će biti poremećena, sve će biti napunjeno energijom i strašću.
   Prošlost.
   “Trojka štapova”. Karijera: brz razvoj, uspešno dostizanje ciljeva. Odlično parterstvo, koje pomaže uzajamnom rastu. Početak korisnih i dugoročnih projekata. Poslovna aktivnost, poslovna putovanja, novi kontakti. Brak ili odnos: ako imate supruga (partnera) vaš odnos ima perspektivu dobrog razvoja,imate uzajamni inters za budućnost (imate neke zajedničke ineterese i ciljeve).
   Trenutno stanje.
   “Petica pehara” preokrenuti položaj. Vesti, porodični odnosi, povratak, nada za budućnost, utisak grešaka, koje ste napravili u prošlosti. Karta ukazuje da su bolja vremena ispred vas. Žaljenje iz prošlosti još nije prošlo, ali postaje manje akutno, sada kada ste u stanju da započnete novi život. Nešto loše vam se dogodilo u odnosu (postoji neki konflikt).
   Budućnost.
   “Kralj diskova” preokrenuti položaj. Odnos: vaš partner (suprug) može postati vrlo opasan, zbog svog karaktera i jake volje. Verovatno će vršiti na vas pritisak zbog finansija, što će vas naravno naljutiti. Preokrenuti položaj karte ukazuje na situaciju u kojoj želite izbeći odgovornost i pobeći od situacije. Savet: postanite svesni koliko ste usredotočeni na novac i dobitak. Obratite malo pažnju na ljude, koji su oko vas i posvetite se obitelji. Biće neka ljubomora između vas. Karijera: aktivnost slabi zbog inercije, lenjosti, pohlepe, gluposti.
   Razvoj situacije.
   „Snaga“ preokrenuti položaj. Karta označava gubitak samokontrole. Unutrašnji nesklad, zloupotreba vlašću, neuravnotežnost, despotizam, slabost, emocionalna krizu. Situacija će vas dovesti do gubljenja discipline i uverenosti u svoju snagu. Neki tuđi ljudi stalno će se mešati u vaš lični život. Prepreke i problemi neće biti rešeni, zbog pada duševne i fizičke snage.
   Vaša zavisnost od rešenja drugih ljudi koči vaš rast i razvoj. Karta vas upozorava na vaš kruti stav prema drugima, ljudi iz okoline biti će nepoverljivi prema vama. Karijera: konflikti na poslu sa kolegama, partnerima, pad planova, finansijski gubitak. Odnos: rastavljenje, sukobi, nedoumke, različati pogledi na život.
   Neočekivani dogođaji.
   “Osmica štapova” preokrenuti položaj. Karijera: stagnacija u poslu, koja je nastala sama od sebe. Gubljenje dokumenata, odlaganje novih projekata, smetanje u razvoju. Savet: morate aktivno delovati, reagirovati. Odnos: rutina, stagnacija, nećete imati napretka.
   Daleka budućnost.
   “Svet” preokrenuti položaj. Ova karta simbolizira nemogućnost promene, frustraciju, stagnaciju i nezavršen posao. Zbog loše situacije na poslu niste u mogućnosti ići korak napred. Budite dosledni i odgovorni, ispravite grešku, koju ste učinili ranije. Vreme još uvek nije došlo da ostvarite svoje ciljeve. Karijera: smanjenje poslovnih kontakta, rešavajući izbor poslovnog polja (struke). Rad u jednom pravcu, na jednom projektu, na jednom radnom mestu. Odnos: uzajamna pažnja i razumevanje, pomoć, dobro ponašanje.
   Zaključak: Imali ste veoma dobar početak i u karijeri i u odnosu. Sad ste u situacije kada stvari izašle ispod vaše kontrole, ne možete ništa promeniti za sada. Imaćete prepreke i teškoće na svom putu. Pitanje posla i finansija će doneti vam neudobstva i za njihovo rešavanje vama će biti potrebna velika snaga i volja. Odnos takođe vas neće radovati u potpunosti, ali situacija nije kritična. Polako ćete doći do uzajamnog razumevanja.

 22. amira kaže:

  sta me ocekuje u bliskoj buducnosti

 23. Ljubica kaže:

  Veoma sam Vam zahvalna

 24. Ljubica kaže:

  Poštovani,izvinjavam Vam se,nisam sigurna koje je moje otvaranje tarota.Mislim da je:štap-1,mač-2,pehar-1,disk-1…..Molm Vas da mi potvrdite

  • admin kaže:

   Poštovanje, ovo je otvaranje Tarot „Alhemičar” za vašu budućnost. U zaključku nađite odgovor na vaše pitanje.
   Količina Štapova: 2
   Količina Mačeva: 1
   Količina Pehara: 0
   Količina Diskova: 1
   Količina Velikih arkana: 2
   Količina preokrenutog položaja arkana: 2.

   Mnogobrojna količina Štapova u otvaranju označava da glavnu ulogu kod vas igraju poslovni problemi, obrazovanje ili razvoj karijere. Takođe, veliku ulogu u situaciji imaju vaše ambicije i ambicije ljudi povezanih sa vama. Dominacija Štapova takođe ukazuje da uticaj drugova i prijatelja na vaš život odlučuje ishod situacije.
   U proricanju budućnosti Štapovi su obično povezani sa poslovnim ili finansijskim stanjem, opisuju vaš potencijal, stremljenje, lična dostignuća i napor, koji vas vodi do uspeha. Primerom za vas može da bude čovek, koji je stvorio svoj uspešan život sam, bez ikakve pomoći ili podrške sa strane, a ponekad i uprkos aktivnoj opoziciji.
   Okolnosti i događaji će raditi u vašu korist, mogućnosti nastaju kada ste u stanju da ih prepoznate i budite spremni za njih. Treba napomenuti da većina karata Štapova označava sferu biznisa i finansija, osim toga u tumačenje ulazi i svako vaše zanimanje u kojem pokušavate da uspejete. Vaša budućnost će biti poremećena, sve će biti napunjeno energijom i strašću.
   Prošlost.
   “Pravda”. Karta ukazuje da je vaš odnos davno došao u to razdoblje, kada morate doneti zajedničko rešenje za brak. Vaš partner previše je opterećen poslom, zato ima malo vremena za svoj privatni život, ali potpuno je svestan da mora doneti neku odluku za vašu budućnost.
   Trenutno stanje.
   “Desetka štapova” preokrenuti položaj.
   Ova karta simbolizira oslobođenje. Karta takođe govori o teškoćama, intrigama, nekom opterećenju, nepoverenju, pokušaju da postignete cilj na neki neodgovarujući način. Na poslovnom polju označava da ste umorni i ne želite više raditi za druge; nemate mogućnosti i želje biti odgovorni za sve i svih. “Desetka štapova” obično označava težak period u vezi. Verovatno je da vaš partner proživljava teške trenutke na ličnom planu. Partenrova potištenost i odsutnost duhom nemaju nikakve veze sa vama.U odnosu može značiti rastanak na neko vreme bez skandala i emocija.
   Budućnost.
   “Kočija”. Karta simbolizira put. Vas očekuju napete situacije, sukobi, konflikti. Karta ukazuje na to što vi imate snage prevazići sve prepreke na putu i pobediti. Takođe karta ukazuje na borbu, teškoće u dostizanju ciljeva. Imate posao (ili će imati posao) koji je vezan sa putovanjima. Imate sve što je potrebno da ostvarite dobru karijeru na poslu. Ako imate neki konflikt na poslu, pokušajte ga rešiti kompromisom. U odnosima biće bez promena.
   Razvoj situacije.
   „Paž diskova“. Karta simbolizira dosadu, vi ćete činiti neke stvari samo iz puke zabave, da razbijete monotoniju. Karta pokazuje da se suočavate sa stvarima koje morate uraditi i ako za to nemate volju. Karta govori da je budućnost u vašima rukama i da ste spremni i sposobni svoje snove provesti u delo. Dobiti ćete priliku za dodatnu zaradu. Na ljubavnom planu ćete osetiti zamor i nedostatak uzbuđenja, ali to ne znači ništa značajno za vaš odnos. Doći će vreme kada morate uložiti napor i kreativnost u ljubavni odnos. Verovatno će biti zahlađenje među vama. Mnoge stvari zavise samo od vas, ako imate želju da promenite situaciju u vašem paru, morate da radite na tome. Možete očekivati pomoć od strane nekog mladog muškarca ili devojke.

   Neočekivani dogođaji.
   „Vitez štapova“. Karta simbolizira snagu, hrabrost i moć. Karta upozorava vas na činjenicu da se morate osloboditi svoje hipersenzibilnosti i prestati biti sluga vlastitim strahovima, afektima i osećanjima. Sada ste u razdoblju kada imate snage izboriti se sa negativnim emocijama koje guše vašu sposobnost vladanja vlastitim životom. Na poslu ćete napredovati, a ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog posla sada je vreme širokih mogućnosti i vaše visoke kompetencije. Ako pak tražite posao, gotovo je sigurno da ćete ga naći, sada je vreme da “pucate visoko”. Novac bi u ovom razdoblju trebao biti najmanja preokupacija, solidno ćete stajati s tim u vezi, ali pokušajte barem malo uštedeti. Smanjite troškove gde god možete. Takođe karta može ukazati na bliskog čoveka, koji može vam pružiti pomoć. Karta govori o emotivnima promenama (strasti, skandali, pomirenja itd) koji će nastati u vašem odnosu. Savet: morate aktivno i brzo delovati, situacija neće biti pogodna za vas duže vremena.
   Daleka budućnost.
   „Desetka mačeva“ preokrenuti položaj. Karta ima nekoliko značenja, od kojih su neki direktno suprotni drugima. Karta može označavati pobedu, uspeh, ostvarenje željenog. Još jedna opcija za preokrenutu poziciju podrazumeva mnogo problema, potpunog kolapsa u svim sferama života. Karta može tumačiti i kao mogućnost poboljšanja situacije, ali samo privremeno, korist ili uspeh neće biti trajni.
   Zaključak: vas očekuje veoma snažna borba za vaš uspeh i sreću. Neće sve promene će biti u vašu korist. Morate sakupiti snagu i volju da prevaziđete sve teškoće, nedoumke, sukobe, koje će biti na vašem putu. Imaćete i uspehe, ali na kratko vreme. Veoma nemirno vreme u svima sferama života. Mislim da ćete u poslu imati više uspeha nego u privatnom životu. Za vezu je veoma težak period, završetak kojeg morate strpljivo dočekati, ako ste sigurni i uvereni da je vaš partener toga vredan. Imaćete priliku da upoznate nekog muškarca, koji će postati vam dobar prijatelj.

 25. alma kaže:

  Postovani, zanima me sta me ceka u skoroj buducnosti,sta se tice ljubavne veze,skole i financija, jeli na vidiku mozda trudnoca?

  • admin kaže:

   Poštovanje, otvaranje Tarot za Vašu situaciju.
   Šta vam je na srcu: najviše ste usredotočeni na poslovno polje i svoju karijeru u ovom trenutku. Vas očekuje pobeda, zaslužni uspeh, dobijanje dobrih vesti. Imate liderski kvaliteti, poštovanje drugih ljudi prema sebi, posao ćete završiti veoma uspešno. Vi ste pametna, odgovorna osoba i dobro razumete situaciju. Vas očekuje pojava starih neprijatelja, treba da budete spremni za odbranu od njihovog napada. Na ljubavnom polju postoji nepoverenje prema suprotnom polu, uzrok je neprijatno iskustvo iz prošlosti. Gubljenje snage zbog nerealnih planova, gubljenje interesa ka životu, odsutstvo volje, umor. („Devetka Štapova“, „Kralj Štapova“ preokrenuta karta, „Šestica Štapova“).
   Spoljni dogođaji: Imali ste negativno iskustvo u odnosu. Vaš partner je bio veoma emocionalan, zavisan od nečeg, slab u teškim situacijama, lažljiv, ponekad licemeran, nije bio odgovoran, doveo je situaciju do uništenja normalnog odnosa. („Kralj Pehara“ preokrenuta karta)
   Unutrašnji osećaj situacije: Vi ćete dostići svoj cilj. Ispunjenje želje. Vas očekuje stabilnost, uspehi na poslovnom polju, nova ljubav, porodica, dom, brak, rođenje deteta. Dobro zdravlje, odlično raspoloženje drugih ljudi prema vama. Krenite u nove poznanstva, češće izlazite sa društvom, otvoriti svoje srce nečemu novom. („Sunce“).
   Prošlost: Postoji neka žena, koja ne želi vam dobro. Ova žena verovatno je napravila prema vama ili vašim bliskim magičnu štetu. Moguće, da vam je u prošlosti neko uradio nešto pomoću crne magije. („Svećenica“).
   Budućnost: Nemojte nikome verovati. Neka osoba, muškarac, može vas slagati ili vas izdati. Nemojte imati posao sa takvim ljudima, budite oprezni na svakom koraku. Sreća će biti na vašoj strani. Probleme i poteškoće ćete preodoliti, jer imate dobro srce i svetlu dušu.

 26. ana kaže:

  ZDRAVO JAS SUM ANA 22.12.1995 ME INTERESIRA IDNINATA STO KE MI SE SLUCI BLAGODARAM ODNAPRED

  • admin kaže:

   Poštovanje,
   Otvaranje Tarot na vaše pitanje je pokazalo sledeću situaciju.
   Šta vam je na srcu: nada za uzajamnu ljubav, dobre vesti („Mag“ i „Zvezda“).
   Spoljni dogođaji: neka devojka, koja plete intrige, namereno izvrće informacije, laže. Verovatno je ona vaša suparnica, koja vam zavidi. („Kraljica Pehara“ preokrenuta)
   Unutrešni osečaj situacije: praznina, gubitak snage, blagostanja, smanenje emocije, umor od ljubavi („As Pehara“ preokrenuti).
   Prošlost: Ispunjavanje želje. Stabilan odnos. Dobrota, otvorenost, energičnost, pomoć drugim ljudima, ljubav, dobro prijateljstvo, dostizanje ciljeva, želja biti bolja od drugih. („Sunce“)
   Budućnost: odsudstvo novih ideja, pad snage i volje, ohlađenje odnosa, gubljenje entuzijazma. Imate velike planove, ali realnost je banalna, nećete ostvariti brzo to što ste zamislili. Pad uzajamnog inreresovanja u vezi, neuverenost u sebe, pesimizam, period za skupljanje snage pred novim početkom. („As Štapova“ preokrenuti).

 27. sneza kaže:

  postovani,mene zanima buudcnost u ljubavi:dali ce opstati moj danasnji brak…rodjena sam:1.11.1980god.u 05:45 ujutru…hvala unapred

  • admin kaže:

   Poštovanje, otvaranje Tarot na vaše pitanje je pokazalo sledeću situaciju.
   Šta vam je na srcu: Pobovećanje obima znanja, dobijanje novih informacija, studiranje, daleko putovanje (u inostranstvo), dobijanje novog životnog iskustva, interesantni dogođaji, videćete svoj život sa druge tačke gledišta. Poboljšanje u poslovnoj sferi, nove zanimljive ponude, nove perspektive. Uskoro će biti praznik u vašem životu, neko veselje, sastanak sa društvom, vi ćete prijatno provesti vreme. („Svet“ i „Trojka pehara“).
   Spoljni dogođaji, koji imaju uticaj na vaš život su: novi planovi, periodi pasivnosti i aktivnosti, izbor varijanta za budućnost, nova strategija, izbor partnera iz mnogih kandidata. („Dvojka štapova“).
   Unutrašnji odnos ka situaciji: umor, oslobađanje od starih problema, ali novog napretka još nemate. Bićete prinuđeni zbog okolnosti napraviti izbor ili doneti neku odluku. Susret sa osobom iz prošlosti posle dugog rastanka. Napravite male korake (jer postoji strah kod obe strane) za obnovljanje odnosa. („Devetka štapova“ preokrenuta)
   Dogođaji iz prošlosti: borba za liderstvo i u poslu i odnosu, konflikti, kriza, koja je bila uzrokom donošenja novih odluka. Razvoj odnosa kroz bol, rastanak, sukobi. Konkurencija na poslu. („Petica štapova“).
   Budućnost: Imaćete šansu da dobijete novi posao, dobre vesti, početak novog životnog ciklusa, pomoć od strane mladog muškarca, novo poznanstvo, iznenađujući susret, ponekad ova karta govori o dugotrajnom putovanju. U ljubavi imaćete šanasu za gradnju novog odnosa ili pomirenja sa bivšim partnerom. Oko vas će biti dobri prijatelji, drugarice, kojim možete verovati („Paž štapova“). U ovo vreme pitanje posla i obuke biće za vas na prvom mestu. Takođe, ako planirate otići iz svoje zemlje u drugu ili planirate putovanje u inostranstvo to će biti moguće za vas, imate sve šanse da ostvarite to.

 28. Milica kaže:

  Interesuje me buducnost na ljubavnom planu, i desavanja po pitanju posla. 27.5.1991.

  • admin kaže:

   Poštovanje, otvaranje Tarot za vaše pitanje je pokazalo sledeću situaciju.
   Šta vam je na srcu: Nešto smeta vašim planovima, iznenađujući dogođaji u vašem životu stalno spračavaju to, što ste zamislili da uradite. Vi ste veoma zavisni od materijalnih stvari, želite zadovoljiti svoje „niske strasti“ i malo mislite na duhovni razvoj ličnosti. Izpod vaše kontrole je izašao osećaj realnosti, vi se nalazite u vlasti svojih emocija i izaći iz ove situacije će biti teško (“Đavo“ i „Car“).
   Spoljni dogođaji: Imate negativan spoljnji uticaj na vaš život, verovatno su to posledice nekog dogođaja iz prošlosti. Duhovna praznina, umor, neiskreni prijatelji, razočaranje u bliskom čoveku („Trojka Pehara“ preokrenuti položaj).
   Unutrašnji odnos ka situaciji: Uprkos ovom unutra vi ste jaka i snažna osoba, možete da se borite sa svim poteškoćama, koje stoje na vašem putu. Duboko ste uvereni u sebe i čitava negativna situacija će se na kraju okrenuti u vašu korist. Biće i nove perspektive vezane za posao, poboljšanje finansijske situacije („Devetka pehara“).
   Prošlost: U prošlosti ste imali neku negativnu situaciju, koja je vezana za mladog muškarca tamne kose. On je jedna lukava, varljiva osoba, koja radi sve u svoju korist, ne prihvata tuđe mišljenje i može postati opasan neprijatelj („Vitez diskova“ u preokrenutom polozaju).
   Budućnost. U budućnosti vas očekuje zanimljivo poznanstvo sa muškarcem svetle ili smeđe kose, koji će biti nežan, predan vama. On će razumeti i prihvatiti vaše mišljenje, želje i stremljenja. Odnos sa njim će biti romantičan i emocionalan. On će nuditi vam brak i nemate razloga da mu otkažete. Ovo će biti period prave ljubavi, dugotrajnog odnosa ili braka („Vitez Pehara“).

  • admin kaže:

   Poštovanje, otvaranje Tarot pokazalo je sledeću situaciju.

   Odgovor na pitanje o promeni mesta boravka otvorila se karta “dvojka štapova”, što označava da je tačan odgovor na vaše pitanje neizvestan. Kod vas se vrlo često menjaju periodi aktivnosti i pasivnosti. Imate velike planove i ne gledate realno na tu situaciju u koju ste došli. Treba da imate više realizma, izaberite odgovarajuću strategiju, postavite ispred sebe te ciljeve koje možete dostignuti. Dobićete neko novo životno iskustvo. Karta označava dobre poslovne kontakte, dobijanje različitih dozvola. Vrlo često razmišljate o budućnosti. Vi ste puni ideja, ambiciozni, kompromisni, dobar strateg. Pred vama uskoro će se otvoriti neki izbor o daljem toku vašeg života i doneti odluku, za vas će biti teško, ali morate brzo odlučiti, inače možete izgubiti svoju šansu.

   Za budućnost vam se otvorila karta (“Kralj Diskova”, “4 diska” preokrenuta, “As pehara”). Ove karte proriču sledeću situaciju.

   Situacija će se stabilizirati, verovatna je pomoć nekog muškarca (moguće je da će vas neko sponzorisati). Bićete u potpunosti zavisni od svog finansijskog stanja. Potreba za novcem biće na prvom mestu u vašem životu i sad i u bliskoj budućnosti. Vas očekuje period štednje. Vama je potreban novac da bi ostvarili svoje želje. Posle toga doći će i period izobilja, period jakih emocija, zadovoljstva i uspeha.

   U skorijoj budućnosti nećete promeniti mesto boravka, ali u toku leta, jeseni imaćete veoma dobre šanse da ostvarite ono što želite. Iskoristite runske natpise za ostvarivanje svojih želja, za otvaranje puteva, za dobijanje novca, koje možete naći na našem sajtu i vaši planovi će brzo ostvariti.

 29. DANIELA kaže:

  ZDRAVO SAKAM DA MI KAZETE ZA IDNINATA DANIELA BOZINOVA 09.07.1974

  • admin kaže:

   Poštovanje,
   Otvaranje Tarot karti za Vašu situaciju izgleda ovako.
   Šta vam je na srcu: apatija, gubljenje posla ili nemate želju (volju) da nešto raditi, da se borite za svoju sreću. Depresija, smanjenje snage i emocija, unutrašnja samoća. Dobrovoljna izolacija. Novi početak, neka šansa da počnete nešto novo, iskrenost, pomoć sa strane mlade osobi. Moguće je i putovanje. („Osmica Pehara“; „Paž štapova“).
   Spoljni dogođaji: Vi veomo jako reagirate na tuđe probleme, spremni ste da pomognete svakom. Veoma ste romantični i emocionalni. Dobra domaćica i majka. Imaćete pomoć sa strane. („Kraljica Pehara“)
   Unutrašnji osećaj situacije: novi planovi, nova strategija, novo iskustvo, novo poznanstvo. Mislite na budućnost, jer osećate da vas očekuju promene u vašem životu. („Dvojka Štapova“ preokrenuta).
   Prošlost: bio je neki konflikt sa muškarcem, postojala je i neka opasnost od njegovih dejstava. („Kralj mačeva“ preokrenuta karta).
   Budućnost: Veoma dobro poznanstvo sa muškarcem tamne boje kose i plavih ili zelenih očiju. On će biti elegantan, energičan, blagorodan, snažan, može brzo da reaguje na situaciju i donese pravu odluku. Ovaj čovek može vam doneti sreću i uverenost u budućnost. (Kralj Štapova)

 30. admin kaže:

  U vezi s tim što svakodnevno dobijamo mnogo vaših pisama za besplatno tarot gatanje, nismo u mogućnosti svima da odgovorimo na vreme. Kašnjenje odgovora sada prelazi period od 10-14 dana. Zbog toga smo odlučili da uvedemo platno proricanje sudbine, tako da ukoliko želite da dobijete odgovor u toku 24 sata popunite obrazac. Cena za ovu uslugu je 5 eura. Napišite adresu Vaše elektronske pošte (Email), naslov poruke (Subject) i poruku (Message). U poruci nam napišite datum Vašeg rođenja ili datum rođenja osobe za koju se interesujete, tačno formulišite Vaše pitanje i pošaljite. Obratite pažnju kada pišete vašu adresu elektronske pošte, jer mnogi od Vas ukazuju nepostojeći ili pogrešan email i tada nismo u mogućnosti da vam odgovorimo na pitanje.

 31. Andreja kaže:

  Andreja, 08.01.1975. Zanima me sta ce biti s mojim odosom, tj.hoce li doci do zajednickog zivota s njim?

  • admin kaže:

   Dobar dan! Da odgovorim precizno i tačno na vaše pitanje potrebno je osim vašeg datuma rođenja i datum rođenja vašeg partnera.
   Ukratko tumačenje Tarot za vašu situaciju: Da ostvarite to što želite morate se potruditi. Dostići cilj neće biti lako, vas očekuje duga borba (“Sedmica štapova”). Verovatno će vaš partner živeti u drugom gradu ili u drugoj državi što vam takođe čini prepreke na putu ka dostiženju cilja (“Svet”).
   “Papa” preokrenuti polažaj. Preokrenuti položaj ove karte upozorava vas na savete koje ćete dobivati; verovatno je da će vas savetovati osoba koja nije iskrena i nema dobre namere. Karta vam savetuje da razmišljate “svojom glavom”, da prestanete biti toliko “na liniji”, te proširite svoje vidike. Vašim idejama nedostaje kreativnosti i mašti. Iskopajte se iz konzervativizma u koji ste uronili sledeći liniju manjeg otpora. Ne slušajte nikoga, jer već ste upali u zavisnost od neke osobe, koja će vas koristiti u budućnosti.

 32. Marija kaže:

  Postovani, zanima me sta me ceka u buducnosti na polju ljubavi i finansija i zanima me da li cu imati jos dece i odprilike kada?! Marija 24.12.1981., muz Bojan 13.04.1984.

  • admin kaže:

   Dobar dan! Vidim da imate dobar brak. Udali se zbog velike i prave ljubavi, našli ste svoju pravu polovinu (Horoskopski).
   Tumačenje Tarot: Vi i vaš osećaj prema partneru „Desetka štapova“.
   Ova karta simbolizuje umor, iscrpljenost i teret. Vama je potreban kraći odmor. Vi imate želju da uspete u životu, ostvarite svoje skrivene želje. Zbog toga ste uzeli na sebe obaveze koje vam nisu po meri i sa kojima ne možete da se nosite. Vaša usmerenost na uspeh može naškoditi vašem braku. “Desetka štapova” obično označava težak period u vezi, ali privremeno. Vama je neophodna iskrena podrška vašeg supruga i razumevanje.
   Vaš suprug i njegov osećanja prema vama: „Dvojka Diskova“ preokrenuta.
   Vašeg supruga očekuje haos, nered. On neće biti siguran u to šta on želi, biće neko razočarenje u životu. Savet karte: ostavite stanje kao što je sad. Vreme će rešiti sve za vas.
   Situacija između vas: „Snaga“ preokrenuti položaj. Unutrašnji nesklad, neuravnotežnost, slabost, emocionalna kriza. Ovo vas može dovesti do gubljenja discipline i uverenosti u svoju snagu. Neki tuđi ljudi stalno će se mešati u vaš lični život. Prepreke i problemi neće biti rešeni, zbog pada duševne i fizičke snage. Vaša zavisnost od rešenja drugih ljudi koči vaš rast i razvoj. Karta “Snaga” u preokrenutom polažaju može značiti da ćete se vi ili vama bliska osoba razboleti, zbog čega je važno da pravovremeno posetite lekara.
   Što se tiče trudnoće: „Kočija“ preokrenuti položaj. Karta ukazuje na period tenzija i iskušenja sa negarantovanim ishodom, pokazuje gubitak kontrole nad događajima, što može dovesti do frustracija, besa i osećaja nemoći. Karta govori da žurite u određenom pravcu sa znanjem svrhe i smisla, ali nećete uspeti. Sreća u ovom trenutku nije okrenuta prema vama, ali ova situacija može se veoma brzo promeniti u vašu korist.
   U situaciji sa finansijama: „Petica mačeva”. Unutrašnje značenje karte „Petica mačeva” je nesreća ili neuspeh. Ona proriče kolaps vaših planova, nesrećne ili tragične situacije i (ili) gubitak. Ovu negativnu situaciju možete jedino ublažiti, ali izbeći – ne.

 33. pedja kaže:

  rodjen sam 27.02.1996. u peci zanima me da li cu proci dobro na mecu koji imam u avgust u hrvatskoj?

  • admin kaže:

   Dobar dan! Vi imate dobru intuiciju i dar predviđanja tako da i sami znate kako ćete proći. Za sada, situacija se ne razvija u vašu korist. Više vežbanja i truda, jer neće biti lako.

 34. Marija Jovanovska kaže:

  datum rodjenja: 16.01.1989 13:30h Kumanovo, Makedonija

  • admin kaže:

   Dobar dan, Marija. Udavat ćete se više od jednog puta. Lepo izgledate, pametni ste, kulturni, komunikativni, ali svoje pravo lice i dušu ne možete otvoriti svakome. Imate mnogo poznanika, ali pravih prijatelja malo. Vaša prava ljubav vas čeka posle 2016 godine. Nemojte napraviti grešku i udati se ranije. U tom slučaju vas očekuje razvod i drugi brak.

 35. UPLASENA kaže:

  postovani, zanima me moja buducnost, imam dugu vezu, krenula sam na fakultet i na zanat, zanima me dali ce ista biti od mene u zivotu, jako sam zabrinuta zbog ove situacije jer su svi protiv moje duge veze, a i stalno sam kritikovana zbog zanata na koji sam posla. 13.10.1992 sam rodjena, a moj decko 7.6.1991. Hvala vam puno unapred

  • admin kaže:

   Tumačenje Tarot za vašu situaciju:
   Vi i šta vam se dogođa sada: “Točak sreće” je veoma pozitivna karta, koja označava sreću, nagradu, uspeh, pobedu, neočekivani obrt događaja na bolje. Karta znači kraj jednog ciklusa u životu i početak drugog. Često promene nastaju zbog događaja ili okolnosti, koje su van vaše kontrole, ali promena će biti pozitivna. „Sedmica pehara”. Ova karta pokazuje da trenutno niste spremni rešavati svoje privatne probleme. Nešto vam nije jasno, definitivno nemate odgovarajuće rešenje. Imate maštu, stremite se, uspešni ste, ali u duši ste kao dete, koje ne zna šta da radi dalje. Kada imate sumnju nemojte donositi odluku, morate dobro razmisliti pre nego što napravite izbor. Spoljne okolnosti: „Dvojka mačeva“. Ova karta označava čekanje, stremljenje ka harmoniji, snagu, zaštitu sa strane, rаvnotežu, mir u duši, završetak konflikta. Svi sukobi i konflikti će se razrešiti na miran način. Svaki savez će biti uspešan i dinamičan. Vi ćete doći u stanje mira i komfora. Karta ukazuje na dobra druženja. Dobit ćete saratnike u dostizanju svojih ciljeva. Morate biti oprezni bez obzira što je ovo dobro za vas vreme. Odnos će postati harmoničan, komunikacija će biti laka i razumevajuća. Unutrašnji osećaj situacije: “Sunce” preokrenuti položaj. Ova karta simbolizuje pesimizam, usamljenost, depresiju i tugu, odgađanja. Pokazuje da imate neke probleme, ali ništa veće od onih koje otvorena komunikacija neće rešiti. Glavni razlog svih poteškoća u ovom razdoblju leži u vašem egocentričnom i pesimističnom raspoloženju. Za svoj život ste mislili drugačije nego što je u realnosti.
   Prošlost: “Kralj diskova” pomoć bliskog čoveka, muškarca u rešavanju vaših problema i stabilizaciji vaše situacije. Bliska budućnost: “Petica pehara”. Ova karta pokazuje da ćete imati negativne faktore, koji će uticati na vaš život. Ova karta govori da ste nešto (ili nekog izgubili), razočarani i ako je to bilo davno još i danas osećate bol. Mnogo zavisi od vas i vaše taktike, od vašeg pogleda na budućnost. Sreća je u vašim rukama. Napravite samo jedan pravi korak i osetite radost. Ukoliko vam se javlja osećaj da ne možete verovati nekome u koga ste do sada imali poverenja, verovatno je to tako. Oslonite se na unutrašnji glas i intuiciju. Došlo je vreme da oprostite nekome, ko vam je zadao bol, jer će vam taj oprost doneti veliko olakšanje. Ova karta takođe govori što svaki savez (ili brak) će biti uspešan. Daleka budućnost: “Desetka Pehara” i “Četvorka štapova”. Veoma dobra i srećna karta. Označava stabilnost u svima sferama vašeg života, dugotrajni uspeh. Vas će očekivati mnogobrojne mogućnosti, jasna perspektiva, poboljšavanje finansijskog stanja. Takođe karta veoma uspešna za dostizanje visokih rezultata u poslu i studiranju. Karta proriče vam pravu uzajamnu ljubav, nežan i strastven odnos, duboko emotivno uzajamno razumevanje. Karta ukazuje na podršku vaše porodice. Zaključak: “Kula”. Ova karta simbolizuje promenu, razdoblje velikih previranja, neizvesnosti i borbe. Karta takođe označava razdoblje nesigurnosti, straha i brige. Moguće su velike promene koje će uzdrmati vašu sigurnu svakodnevicu. Pozitivna strana ove karte je ta, da nakon propasti dolazi do ponovnog rađanja, tj. otvara se mesto za bolje i kvalitetnije stvari u vašem životu. Budite sigurni da će vrlo brzo nastupiti razdoblje u kojem ćete se osećati slobodno i sretno. Nije vreme za laku zaradu novca, ne računajte na dobitak na kocki niti na rizična ulaganja. Moraćete se dobro pomučiti kako bi zadržali finansijsku stabilnost. Karta takođe ukazuje na prekid veze ili veoma teški test na čvrstoću ljubav ili prijateljstvo, saznaćete mnogo novog o ljudima, koji su vam bliski, što će biti za vas dramatično.

 36. Jasna kaže:

  Zdravo, rodjena sam 13.04.1988 i htela bi da znam da li cu uskoro naci svoju pravu ljubav?

  • admin kaže:

   Dobar dan! Otvaranje Tarot na vaše pitanje.
   Vi i što vam dogođa sada: „Šestica diskova“. Ova je vrlo pozitivna i optimistična karta. Simbolizira pobedu, postignuće, nagradu, finansijski rast, novi posao i darežljivost. Vreme stalnih neprivlačnih izazova i borbi je iza vas, opustite se i uživajte u dostignućima. Sve što će se sada menjati, menjati će se u pozitivnom smeru. Usmerite pogled prema rezultatima dosadašnjih napora i budite ponosni i zadovoljni samim sobom. Dozvolite sebe osetiti ponos i radost. Budite sigurni da ulazite u razdoblje života koje je nabijeno pozitivom i raznolikošću.

   Što imate u svom srcu: “Kraljica diskova”. Karta simbolizira žensku osobu iz vašeg života, vjerojatno tamne kose i u godinama. Predstavlja arhetip ženske moći; kreativna, strpljiva, predana, darežljiva, puna ljubavi, plodna i hrabra. Karta može predstavljati trudnoću i rođenje djeteta, ali isto tako rođenje novih ideja pa i sasvim drugačiji način života. Vjerojatno ćete biti zaokupljeni poslom oko kuće ili stana. Vrlo je plodno razdoblje za ljubav, suprotnom spolu biti ćete veoma privlačni. Ukoliko niste u vezi ovo je pravo razdoblje za pravu ljubav; upoznati ćete nekoga preko tamnokose prijateljice.

   Spoljne dogođaji i bliska budućnost: «Dvojka pehara“. Donosi pravu ljubav u vaš život. Vas će očekivati novo poznanstvo, susret i uzaimna simpatija. Karta proriće dobro zdravlje, period zaljublenosti, dobrog odnosa i partnerstva. Karta govori o uzaimnoj ljubavi koja mođe završiti brakom. Ova karta otvorila se zajedno sa arkanom „Car“, što označava da ćete biti zaprošeni i uskorem vremenu vas očekuje venčanje. Karta „Car“ simbolizira bliskog prijatelja, partnera supruga. Ova karta ukazuje na porodični odnos, solidnost, finansijsko blagostanje. Karta simbolizira brak.
   Prošlost: „Kula“ preokrenuti položaj. Karta ukazuje na to što u prošlosti vi imali tešku situaciju, nekij krizis, neprijatni dogođaji. Sad je došlo vreme zaboraviti na prošlost i početi novi period. Treba da budite mirni i mudri da oprastite tim ljudima, koje doneli vam bol i suzi. Posle ovog stresnog perioda za vas će krenuti drugi bolji period. Karta takođe ukazuje na prekd veze ili veoma teški test na čvrstoću ljubavi ili prijateljstva, saznali ste mnogo novog o ljudima, koji su vam bliski, i ovo bio za vas dramatično.
   Unutrašnij osečaj situacije: „Pravda“ preokrenuti položaj. Preokrenuti položaj karte upozorava vas na nadolazeću nepravdu (ili ste već bili izlagani), koja će vam itekako naštetiti. Budite posebno oprezni na radnom mjestu jer ćete biti izloženi lažnim optužbama, zlouporabi moći od strane nadređenih. Sve što radite, radite sa krajnjim oprezom. Ako već imate neku parnicu karta govori o tom, što sudsko rešenje neće ići u vašu korist. Takođe karta govori o tom, što sudbina će biti ne navašoj strane. Imaćete ili imali vrlo loše iskustvo. Mnoge veze mogu biti prekinuti (prijateljski, ljubavne). Karta ukazuje na vaš nemirni karakter, brzo možete nagneviti, dugo pamtite uvrede.

 37. teodora kaže:

  Pisem u vezi tradicijonalnog tarota zanima me Moja buducnost…..

 38. Lena kaže:

  Postovani, zanima me hocu li se zaposliti u struci u blizoj buducnosti i da li cu pronaci pravu ljubav?.Rodjena sam 14.01.1988 u Beogradu.

  • admin kaže:

   Dobar dan! Tumačenje Tarot za vašu situaciju:

   Vi i ono što vam se dogođa sada:
   “Obješeni” u preokrenutom položaju.
   Označava da morate ići na konflikt, ako želite postići cilj. U duši niste spremne za neke promene, želite ih, ali sada nije vaš trenutak. Mnogo mislite o svojoj prošlosti, imate osećaj nostalgije, ali od uspomena nema koristi, treba da krenete napred. Trenutno ste u polažaju između prošlosti i budućnosti, vas očekuju snažne promene i to veoma skoro. Depresija, nesanica, nervoza, povučenost igra glavnu ulogu tokom ovog perioda.
   „Petica štapova”.
   Ova karta pokazuje da trenutno možete rešavati svoje probleme samo ako imate snagu za borbu. Konkurencija, lažljivost, borba u dobijanju ciljeva na poslovnom polju. Imate oko sebe ljude, koji vam ne žele uspeh iz različitih razloga (zavist, mržnja, ljubomora itd). Ako želite postići cilj treba da se dobro potrudite i prođete ne samo jednu tešku situaciju. Pripremite se za borbu. Vi prolazite težak i nemiran period u svom životu.
   Spoljne okolnosti: „Šestica mačeva“.
   Vas očekuje neko putovanje. Verovatno ćete dobiti neku ponudu za posao, ali u ovom trenutku vi imate želju da se usamite, odvojite od sveta i svakodnevne rutine. Treba da dobro razmislite o svakom svom koraku.
   Unutrašnji osećaj situacije: „Osmica mačeva“ preokrenuti položaj.
   Imate osećaj da ste zaglavili u nekoj situacije, koja vas nimalo ne raduje i zbog toga očajavate. Morate doneti odluku: ili napraviti promene u svom životu ili prihvatite situaciju u kojoj se nalazite i ne očajavajte. Prilično loše razdoblje u sferi finansija, nemojte zanemarivati rešavanje finansijskih problema. Prihvatite svaku pomoć koja vam bude ponuđena. Ako nastavite probleme stavljati pod tepih, uskoro ćete ih imati gomilu. Ovako okrenuta karta simbolizira obračun sa vlastitim strahovima, pomeranje granica i preveliku ambiciju. Karta označava razdoblje u kojem ćete se osloboditi granica, koje su vas sputavale. Osećate se kao u zamci, u izolaciji od društva i porodice. Verovatno ste imali i sukobe sa bliskim ljudima. Morate izaći iz ovog zatvorenog kruga i početi raditi nad rešavanjem problema. Moguće je da ste neočekivano postali žrtva neke pravare. Nećete biti opredeljeni u svojoj budućnosti i nećete znati šta da radite dalje.
   Prošlost: “Petica pehara” preokrenuti položaj.
   Vesti, porodični odnosi, povratak, nada za budućnost, utisak grešaka, koje ste napravili u prošlosti. Karta ukazuje da su bolja vremena pred vama. Žaljenje za prošlošću još nije prošlo, ali postaje manje akutno sada ste u stanju da započnete novi život. Nešto vam se loše dogodilo u prethodnom periodu.
   Bliska budućnost: „Sedmica pehara”.
   Ova karta pokazuje da trenutno niste spremni rešavati svoje privatne probleme. Nešto vam nije jasno, definitivno nemate odgovarajuće rešenje. Imate maštu, stremite se, uspešni ste, ali u duši ste kao dete, koje ne zna šta da radi dalje. Imate nadu (što je dobro), želju (koja pokazuje da ste snažni), tako da trebate se stremiti njihovom ostvarivanju. Kada imate sumnju, nemojte donositi odluku, morate dobro razmisliti pre nego što napravite izbor. Imaćete iluzorni pogled na svoj život, gradite kule od peska. Morate realno gledati na život, promenite svoje ciljeve, postavite odgovarujuće prioritete.
   Daleka budućnost: „Vitez pehara“. Karta simbolizira nove veze i emotivna iskustva, sledovanje za snovima, idealizam, kreativnost i snažna intuicija. Kada se ova karta pojavi u otvaranju Tarot, ona upozorava na činjenicu da se morate osloboditi svojih strahova i morate u nekim elementima karaktera pobediti sebe. Vama sledi razdoblje u kojem će Vam sve ići od ruke, bićete u punoj snazi i imaćete volju za nove stvari.
   “Vitez pehara” je znak pozitivnih promena u privatnom životu. Ako niste u vezi ubrzo ćete upoznati osobu koja će vas oboriti s nogu, simpatije će biti uzajamne. Ako ste u vezi moguće je da ćete se vrlo brzo naći pred oltarom. Karta proriče razdoblje priliva finansija – moguća je povišica na poslu, dobitak nasledstva ili dobitak na lotu.
   “Mag”. Karta simbolizira vašu sposobnost za razvoj u poslovnom polju, sposobnost razumeti druge ljude i predvideti ishod situacije. Sve, što ćete raditi u budućnosti biće uspešno. Karta “Mag” pokazuje da imate i kreativnost i snagu za ostvaranje svojih ciljeva. Karta vam omogućava novi uspešan početak, donošenje pravih odluka i važne korake u vašem životu. Karta “Mag” nagoveštava napredak i uspeh, moćnog pokrovitelja.
   Zaključak: “As Diskova”.
   Ova karta simbolizira uspeh u poslovnom i finansijskom polju, potpisivanje nekih ozbiljnih dokumenata, uspešan početak novog projekta ili posla, poštovanje od strane kolega i partnera, dostizanje ciljeva. Karta pokazuje tu situaciju koju vi vidite u svom snu. “As Diskova” proriče ostvaranje snova u javnosti, ali samo u poslovnoj i finansijskoj sferi. Vi ćete sigurno biti zaposleni u struci, ali ne tako brzo kako biste vi želeli. U vašem životu će se pojaviti čovek, koji će vam biti mnogo simpatičan, ali za razvoj odnosa za sada teško je reći, to treba da vidim kasnije. Strpite se još malo i vaša životna pozicija će znatno poboljšati.

   • teodora kaže:

    Hvala vam puno! Mogu reci da ste mi pogoddili periode zivota izvukla sam se dobro iz svih problema. Zelela sam da vas pitam samo da vas pitam gde mogu da vas pitam za snove posto imam jako velike kosmare i mesecarim….

 39. Marija Jovanovska kaže:

  Postovani!!!
  Molim Vas recite mi sta me ocekuje u bliskoj buducnosti u vezi ljubavi,jer sam vec godinu dana sama. Dali cu uskoro sresti nekog koga bih zavolela.
  Unapred Vam se puno zahvaljujem!!!!

  16.01.1989
  13:30 h
  Kumanovo , Macedonia

  • admin kaže:

   Dobar dan! Tumačenje Tarot za vaše pitanje:

   Vi i ono što vam se dogođa sada: “Dvojka diskova”.
   Ova karta simbolizira prilagođavanje, balansiranje i umor. Takođe “Dvojka diskova” je karta uspešnosti. Situacija na poslu je prilično zahuktana i turbulentna. Ima ćete posla više nego obično. Ovo vreme takođe je pogodno za potragu za poslom. “Trojka pehara” govori o tome, što ćete vi uskoro otići kod nekog u posetu, moguće je da će i kod vas mogu doći gosti. Verovatno ćete biti pozvani na neku zabavu. Vas očekuje prijatan provod u društvu. Imaćete dobro raspoloženje, entuzijazm i harmoniju.
   Spoljne okolnosti: “Sedmica mačeva” preokrenuti položaj.
   Karta vas upozarava da ne gubite realan pogled na život i neke stavke, koje se dogođaju oko vas. Vašu neodlučnost, strah, slabost karaktera mogu iskoristiti vaše neprijatelji. Verovatno će preživeti neku laž, lukavost, neiskrenost, koja može porušiti vaše planove, doneti dosadu. Prekomerna uverenost u sebe i svoju snagu može vas dovesti do gubljenja sreće i uspeha u poslu i privatnom životu.
   Unutrašnji osećaj situacije: „Šestica diskova“.
   Ova je vrlo pozitivna i optimistična karta. Simbolizira pobedu, postignuće, nagradu, finansijski rast, novi posao ili pozitivne promene u poslu i darežljivost. Vreme stalnih neprivlačnih izazova i borbi je iza vas, opustite se i uživajte u dostignućima. Sve što će se sada menjati, menjat će se u pozitivnom smeru. Usmerite pogled prema rezultatima dosadašnjih napora i budite ponosni i zadovoljni samim sobom. Dozvolite sebi osetiti ponos i radost. Budite sigurni da ulazite u razdoblje života koje je nabijeno pozitivnim osećanjima i raznolikošću.
   Prošlost: “Petica pehara” preokrenuti položaj.
   Vesti, porodični odnosi, povratak, nada za budućnost, utisak grešaka, koje ste napravili u prošlosti. Karta ukazuje da su bolja vremena pred vama. Žaljenje iz prošlosti još nije prošlo, ali postaje manje akutno, sada ste u stanju da započnete novi život. Nešto loše vam se dogodilo u prethodnom odnosu.
   Bliska budućnost: „Desetka mačeva“ preokrenuti položaj.
   Karta ima nekoliko značenja, od kojih su neki direktno suprotni drugima. Karta može označavati pobedu, uspeh, ostvarenje željenog. Još jedna opcija za preokrenutu poziciju podrazumeva mnogo problema, potpuni kolaps u svim sferama života. Kartu možete tumačiti i kao mogućnost poboljšanja situacije, ali samo privremeno, korist ili uspeh neće biti trajni.
   Zaključak: “Desetka pehara“ preokrenuti položaj.
   Karta ukazuje na period emocionalnog pada, dosade, stagnacije. Prethodni period je bio bolji, vi ste bili sretniji, imali ste dobru vezu, druženja, a sada prolazite ne baš najbolji period u svom životu. Verovatno postoji neki problem sa rodbinom ili rođacima (možda i roditeljima), ali to je uzrok vašeg lošeg emotivnog stanja. Često dolaze uspomene i vi se žalite da je neki period u vašem životu već završen. Sačekajte još malo i situacija će se promeniti. Gledajte napred, maštajte, stavite pred sobom nove ciljeve.
   Savet Tarot: „Dvojka štapova“.
   Karta simbolizira nove planove, donošenje ozbiljnih odluka, rešavanje neke situacije. „Dvojka štapova“ je karta nade za uspešnu budućnost. Ako želite postići dobre rezultate u svakoj sferi života treba da odlučite šta da radite. Napravite neki izbor, jer previše dugo ne možete se odlučiti sta želiti. Vas očekuju novi planovi, mogućnosti, perspective, ali da krenete pravim putem treba da budete odlučni i redosledni. Period planiranja je završen, sada treba da započne drugi period, period aktivnog delovanja, inače vaša mašta nikad neće postati java. Budite uvereni u sebe, snažni i aktivni i sve što ste zamislili može biti ostvareno u bliskoj budućnosti.

 40. Maja kaže:

  Postovani, interesuje me bliza buducnost sto se tice ljubavi i posla, ni jedno ni drugo da me krene.Rodjena sam 24.09.1985 u Le RS. Unapred zahvalna.
  Srdacan pozdrav

 41. Biljana kaže:

  Rodjena sam 10.05.1969 u 02.45h u Krusevcu.Interesuje me da li ce prijateljstvo sa osobom rodjenom 22.06.1962 u Krusvcu opstati,ili ne?Da li ce ,mozda biti nesto vise od prijateljstva?Hvala!!!

 42. Sanela kaže:

  Zanima me dali neko ce odgovoriti moje pitanje…Hvala unapred

 43. Karolina kaže:

  Postovani!

  Rodjena sam u Tuzli, 26.07.1980. Zivim u Svedskoj-Malmö. Interesuje me ljubavni zivot. Da li cu Pravu ljubav uskoro sresti, Kad cu se udati i koliko djece cu imati?

  Hvala unaprijed i veliki pozdrav!

 44. Adela kaže:

  Rodjena sam 07.01.1962. u Negotinu. Zanimaju me buducnost moje porodice I nas finansijski status. Unapred hvala! :)

 45. Ana kaže:

  Dobro vece. Interesuje me moja ljubavna situacija u bliskoj buducnosti? Rodjena sam 28. 10 . 1997 godine u 16 i 10

 46. sunita kaže:

  moj suprug je rodjen 19 09 1979 , zanima me da li je nad njim radena crna magija

 47. gordana kaže:

  rođena sam 32.3.1971 zanima me moja budućnost?Hvala

 48. maja kaže:

  22.09.1990
  Zanima me skorija buducnost uopste.
  Hvala

 49. Danijela kaže:

  zanima me ljubav,da li mi stoji razvod i pocetak nove ljubavi.rodjena sam03.04.1980.

 50. bucka kaže:

  Dobar dan,
  ja sam rođena 10.02.1975 ,interesira me tradicionalni tarot,
  posao i moja bodučnost.

  za odgovor puno Vam hvala.

 51. jelica kaže:

  postovani,brak mi je na klimavim nogama interesuje me biducnost i sta me ceka sa muzem u buducnosti.rodjena sam 18.06.1980

 52. Marija Jovanovska kaže:

  Rodjena sam 16.01.1989 13:30 h Kumanovo R.Makedonija
  Moje pitaje je u vezi ljubav. Zanima me sta me ocekuje u bliskoj buducnosti u vezi ljubavi , so ogledam da sam prosle nedelje na letovanju upoznala jednu osobu rodjena u znaku Strelac al on i ja ne zivimo u istoj zemlji. Zanima me dali ce ova veza da opstane i dali ima on neke ozbiljnije namere samnom.
  Puno sam Vam zahvalna , nestrpljivo ocekujem Vas odgovor!

 53. Nevena kaže:

  Postovani zanima me buducnost u vezi nalazenja posla i ljubavi. Datum rodjenja 08.08.1991. Hvala unapred.
  Pozdrav

 54. Ana kaže:

  Zasto meni ne otvorite tarot vec dva puta pisem i vi sklanjate moj komentar? Rodjena Sam 15.09.1984 u 9.00 ujutru. Zanimam me buducnos, uspeh na poslu i da li ce biti neke prinove kod mene? Hvala unapred.

 55. jelica kaže:

  DOBAR DAN, rodjena sam 18.06.1980,moj muz je rodjen 23.12.1980.Zanima me buducnos i da li ce moj brak opstati jer on ima ljubavnicu.UNAPRED HVALA

 56. ostavljena kaže:

  postovani,rodjena sam 18.06.1980,moj muz je rodjen 23.12.1980.interesuje me biti sa nasim sta ce biti sa nasim brakom,hoce li ostaviti ljubavnicu i vratiti se meni

 57. Oliverche kaže:

  Rodjena sam 04.09.1983 07:00 h Bitola R.Makedonija.Moje pitaje je u vezi ljubav.Bila sam u vezi za osobom rodjenom 21.07.1977 u znaku RAK,bilo nam je dobro,nasa veza je bila 8 meseci,sada ne postoi.Zanima me dali ce se pomirim so ovom osobu,dali je imao ozbilnije namere samnom i sta me ocekuje u bliskoj buducnosti u vezi ljubavi.
  Unapred Vam se puno zahvaljujem!!

 58. sonja kaže:

  zdravo molim vas da mi kazete za idnina,brak,deca,posao i zdravje… rocena sam na 02.06.1992 hvala vam puno

 59. sadina kaže:

  rođena sam 01.07.1970 godine u Tuzli.želim se vratiti tamo i živjeti pa Vas molim da mi odgovorite da li ću se vratiti i kada

 60. maja kaže:

  Rodjena sam 22.09.1990 u 11.50
  Zanima me skorija budućnost uopste.
  Hvala.

 61. Nurija kaže:

  Poštovanje,

  Rodjen sam 20.08.1987. u 01.30 sati u znaku sam Lav. Moje je pitanje sljedece, Da li cu ikada naci neki konkretan posao jer nikako nemam srece? Imam neku ponudu za posao u inostranstvu ali mi nikako ne javljaju? Hvala

 62. Dragan kaže:

  Pisem u vezi besplatnog tarot proricanja.zanima me situacija na poslovnom i finansijskom planu u neko skorije vremee, recimo u narednih nekoliko meseci. rodjen sam 30.09.1974… Hvala u napred!

 63. Zana kaže:

  Dobro vece.pisem u vezi besplatnog tarot proricanja. zanima me moja buducnost u vezi inostransva i na ljubavnom planu. rodjena sam 10.12.1980…Puno vam hvala u napred!!!

 64. Dragan kaže:

  hvala

 65. vanja kaže:

  postovana .interesuje me finansijska situacija vezana za buducnost ? moj datum rodjenja je 05.07.1967. hvala unapred

  • admin kaže:

   Poštovanje,
   Otvaranje Tarot na vaše pitanje je pokazalo sledeću situaciju.
   Što vam je na srcu: nazadovoljstvo rezultatom, mnogo dajete od sebe i malo dobijate (u pogledu na posao). Vama je neophodna promena strategije. Vi ste veoma uporni i kroz težak trud dostići ćete uspeh. Mnogo radite za druge, pomažete drugim ljudima. Preopterećeni ste odgovornošću. Stremite se ka saveršenstvu, usredotočeni ste na detaljima i zbog toga propuštate ono glavno.(„Sedmica Diskova“, „Desetka Štapova“).
   Spoljni dogođaji: teška finansijska situacija, zavisnost od nekog ili nečeg, uticaj drugih ljudi sa strane na vaš život. („Trojka Diskova“ preokrenuta).
   Unutrašnji osećaj situacije: Stanje posle krize, neprijatnih događaja. Dug će biti vraćen, gradnja porušenih odnosa, završetak nekog delovanja. Naći ćete posao ili ćete imati mogućnost da postojeći promenite na bolji. Dolazak u stabilno stanje posle stresa. Pomirenje sa partnerom ili prijateljama, rodbinom. Vas će čekati bolji život, ali vi sami morate da prihvatite neke promene u životu i budite spremni za nešto novo. („Kula“ preokrenuta).
   Prošlost: u pitanju je neki muškarac, koji vam je pomagao u teškom trenutku. Dugo dolaze promene u poslovnoj sferi, dostići ćete uspeh, ali potrebno je za to neko vreme. („Vitez Diskova“)
   Budućnost: razjašnjenje situacije. Vi treba nešto da odlučite, napravite svoj izbor. Dobićete neku novu informaciju. Saznaćete neku tajnu. Čitava situacije će vas dovesti u položaj kada vaša rešenja će imati veliki uticaj na vašu budućnost.(„Svećenica“ preokrenuti položaj)

 66. Slobodan Jovanović kaže:

  Postovani pisem vam u vezi besplatnog proricanja, da li mozete da mi kazete nesto u vezi ljubavi. Rodjen sam 17-06-1979. Da li ce doci nova ljubav ili ce mi se vratiti prethodna devojka rodjena 09-05-1991. Hvala unapred.

 67. slava kaže:

  kristina rodj. 18.01.1987 u 11:44 min.
  Zanima me buducnost posao i brak
  hvala
  pozdrav

 68. sonja kaže:

  Zdravo rodena sam na 02.06.1992 molim vas za buducnost

 69. zuzalo kaže:

  pozdrav, zanima me da li cu ostati da zivim u francuskoj, trenutno nemam nikakav regulisani status, ovde sam vec tri godine, moj datum rodjenja 12.05.1974

 70. maja kaže:

  Rodjena sam 22.09.1990 Zanima me ljubavna situacija u skorije vreme.Unapred hvala.

Ostavite komentar

Popularni video
Popularni tekstovi
Sponzori

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.