Magija uspeha

Saznajte put do uspeha

admin Dana 11 - mar - 2013

 

CIGANSKA LJUBAVNA MAGIJA

Kroz istoriju civilizacije, Cigani su akumulirali narodnu mudrosti i misteriozni okultnih znanja, pažljivo ih čuvali i prenosili sa generacije na generaciju. Čak i sada, u eri trijumfa naučnih otkrića i moderne tehnologije, njihova sposobnost u magiji pomaže ostvariti maštu. Romi mogu promeniti čak i mišljenja skeptika, koji ne veruju u postojanje ciganske magije. Mi ćemo raskriti neke tajne ciganske magije, vezanih za ljubavne čini. Njihove metode nije obavezno primenjivati u životu, ali oni omogućavaju dublje razumeti prirodu ljubavne magije.

CIGANSKE RITUALI ZA UZAJAMNU LJUBAV

CIGANSKA LJUBAVNA MAGIJA

Zagovor da bi bili voljeni.

Cigani veruju da je datum prvog maja savršen za pravljenje  ljubavnih čini. Ovaj ritual mogu napraviti i žene i muškarci, koji žele biti voljeni.
Nađite grm gloga. Slomite neku gornju granu grma. Njena dužina bi trebalo da bude oko 30 cm. Onda morate na zemlji tom istom granom sa istočne strane slomljenim krajem nacrtati krug, čiji prečnik treba da bude oko 1 m. Zatim stanite u krug i podignite granu iznad glave i izgovorite sledeće reči:
“Na drvetu zaljubljeni golubi.
Pod drvetom, dve osobe u ljubavi”


Kada izgovorite ove reči stavite granu u centar kruga i otiđite kući sa ovog mesta, tako da neokrećete glavu.

CIGANSKA LJUBAVNA MAGIJA

Ciganske ljubavne čini.

Ovaj ritual pogodan je kada osoba koja vam se sviđa ili u koju ste zaljubljeni ne može zbog svoje skromnosti ili zbog toga što je stidljiva razotkriti vam svoja osećanja.

Ljubavni ritual sa koriščenjem sveće.

Za ovaj ritual, biće vam potrebna ružičasta sveća. Izračunajte vreme tako da započnete ritual sedam nedelja neposredno pre punog meseca.  Neophodno je da ovaj ritual bude izvršen petkom. Morate obavljati ritual tokom čitovog perioda, tj svakog petka sedam puta zaredom.
Na sveći nacrtajte šest krugova, koji dele sveću na sedam jednakih delova.
Zapalite sveću i nazovite ime osobe za koju pravite ritual. Posle toga izgovorite sledeće reči:

“Gana, uvek budi sa mnom, molim te, daj mi pravu ljubav.
Gana, daj mu ( joj) snage, da svoj osećaj ostavari u reči,  kao da pesmu peva”

 

Zamislite da je ova osoba, konačno, blizu vas i govori vam o svojoj ljubavi. Posle ponovite zagovor i zamislite kako će vam biti dobro sa vašom polovinom. Ponovljajte zagovor dok prvi deo sveće potpuno ne izgori. Ugasite sveću, samo ne mojte duvati na plamen, uradite to na neki drugi način. Sveću sakrijte do sledećeg petka, kada je neophodno ponoviti ritual. Sedmog petka dajte sveći izgoreti do kraja.

Rubrike: Ljubavna magija

Ostavite komentar

Popularni video
Popularni tekstovi
Sponzori

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.