Magija uspeha

Saznajte put do uspeha

admin Dana 23 - feb - 2013

Devica

Horoskop za mart 2013 godine

DEVICA

Blagoprijatni dani  za Devicu u martu 2013 – 2, 7, 11, 13, 18, 28, 30
Neblagoprijatni dani za Devicu u martu 2013 – 6, 8, 12, 17, 24, 31

Posao. Na poslu će biti stagnacija. Razlogom može biti vaša lenjost i nespremnost da radite ili to može biti zbog nedostatka vremena. Device, koje imaju želju započeti novi projekat, moraju dobro razmisliti pre početka. Ako napraviti dobar plan za razvoj novog projekata, on će biti veomo uspešan. Takođe, Device moraju naučiti da kažu reč “ne” svojim kolegama na poslu, ako im njihovi predlozi nisu interesantni ili su nepovoljni za vas.

Finansije. Finansijska pozicija za Devicu u martu 2013 će biti dovoljno klimava. Teška finansijska situacija može se dogoditi zbog neočekivanih troškova, takođe može biti prekinuto neko  finansiranje, koje ste imali ranije ili odložena uplata, na koje ste računali.

Ljubav. U ljubavnom polju za Devicu u martu neće biti lak period. Device, koji su u vezama verovatno će se suočiti sa nedostatkom razumevanja od strane svog partnera. Ovo je posebno verovatno u drugoj polovini meseca. Pokušaji Device da ubede svoju drugu polovinu u donošenju odluke u bilo kojoj situaciji, verovatno neće biti uspešan. Da biste izbegli ove neprijatne situacije, ili barem da biste je “ublažili”, preporučujemo Devicama pažljivo pratiti svoja delovanja i reči prema partneru. Budite dosledni u svojima postupcima, bez stalnog menjanja svog mišljenja o nečemu. Usamljenim Devicam ljubavni horoskop za mart 2013 godine obećava korisno i prijatno poznanstvo, koje bi se moglo pretvoriti u nešto više. Tokom ovog perioda, imaćete dosta nenametljivih zabavljanja, dosta flertovanja.

Zdravlje. U martu Devici  mogu imati neke probleme sa stomakom. Ovo može biti posledica loše  hrane, koju jedete svakodnevno. Pregledajte svoj način ishrane i smanjite potrošnju slatke i masne hrane. Takođe bi bilo dobro da ne koriste mnogo soli, jer možete imati problem sa izlučivanjem tečnosti iz organizma.

Horoskop za februar 2013

DEVICA

Blagoprijatni dani  za Devicu u februaru 2013 – 14, 15, 18, 23, 27, 29
Neblagoprijatni dani za Devicu u februaru 2013 – 7, 11, 13, 22, 25

Posao. Zvezde Devicama preporučuju da rade na svom ponašanju u profesionalnoj sferi. Možda se previše grubo ponašate prema kolegama. Pokušajte iskoreniti ovu manu svog karaktera u ponašanju prema drugim ljudima. Rast karijere u ovo vreme malo je verovatan.

Finansije. Ovaj period u 2013 godini za Device nije povoljan u sferi finansija. Morate oprezno računati svoje troškove. Ne trošite svoja akumulirana sredstva na nepotrebne zabave. Sreća nije okrenuta prema vama u ovom periodu. Nemojte čekati da vam padne na glavu velika kesa sa novcem. U ovom periodu, vi ćete morati računati samo na sebe.

Ljubav. Sasvim je moguće da se u paru pojave sukobi i negativni momenti.  Ljubavni horoskop 2013 godine upozorava da je najgore rešenje za ovakvu situaciju, pokušaj Device sakriti se od problema. To će samo povećati uzajamno nezadovoljstvo. Najkonstruktivnije rešenje je da razgovarate o svakom problemu sa svojim partnerom i pokušavate zajedno prevazići sukob. Usamljene Device pokušajte da ne žurite u ljubavnu vezu, gledajte na Vaš novi odnos bez iluzija.

Zdravlje. U ovom trenutku, zdravlje Device će zavisiti od toga koliko je pažljivo štititi ga. Možete doživeti prehladu. Da nebiste se prehladili pažljivo čuvajte svoje zdravlje, oblačite se toplo, ne pijte hladno piće, posebno voditi računa o grlu.

Rubrike: Horoskop za 2013

Ostavite komentar

Popularni video
Popularni tekstovi
Sponzori

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.