Magija uspeha

Saznajte put do uspeha

admin Dana 19 - feb - 2013

Rak

Horoskop za mart 2013 godine

RAK       

Blagoprijatni dani  za Raka u martu 2013 – 4, 8, 11, 18, 22, 30
Neblagoprijatni dani za Raka u martu 2013 – 6, 14, 19, 24, 27, 31

Posao. Raka u martu očekuje na profesionalnom polju mnogo promena. Vrlo je verovatno da ćete imati više obaveza, nego što ste imali ranjie. Ali ne brinite, vi to možete dobro obaviti. Trudite se da vaši lični sastanci i privatni život ne ometaju vašem poslu. Na poslu je bolje da posvetite više vremena svojim direktnim obavezama.

Finansije. Na finansijskom polju, najverovatnije, situacija će se promeniti na bolje. Vi ćete dobiti pristojnu naknadu za svoj rad. Možete slobodno pitati svog poslodavca za povišicu ili bonus, ako mislite da ste zaslužili.

Ljubav. U ljubavnoj sferi odnos vašeg partnera ka vama će postati jasnije. Rakovi će razumeti šta želi od njih partner i šta se može očekivati od odnosa u budućnosti. Ako ste već u vezi, ali imate osećaj da vi ili partner ohlađujete jedno prema drugom, vreme je da razmislite: da li vam je još potrebna postojaća veza?  Usamljene Rakove čekaju nova poznanstava. Možda ćete sresti nekoga sa kim ćete u budućnosti postati dobri prijatelji. Zvezde vam savetuju da idete u goste, provodite češće vreme sa društvom. Možda ćete upoznati novu i zanimljivu osobu, kontakt od koga može da se razvije u ozbiljnu vezu.

Zdravlje. Rakovima u ovom mesecu je poželjno posebno okrenuti pažnju na izbor hrane. Trudite se da jedete što više prirodne i zdrave hrane. Predstavnicima ovog znaka zodijaka, posebno onim, koje se bave sportom, preporučljivo je da budu oprezni sa leđima, jer je moguća povreda.

Horoskop za februar

RAK       

Blagoprijatni dani  za Raka u februaru 2013 – 5, 9, 12, 16, 18
Neblagoprijatni dani za Raka u februaru 2013 – 6, 8, 13, 15, 22

Posao. U febrauru 2013 godine mnogi Rakovi će napredovati u karijeri. Takođe ovo vreme veomo je pogodno za razvoj i implementaciju novih projekata.
Za Rakove, koji su bili nezaposleni, to je pravo vreme za dobijanje novog posla.

Finansije. Finansijski horoskop proriče da Rakovi neće imati nikakve finansijske poteškoće i troškove. Vaša finansijska strana će u potpunosti biti zaštićena. Sve stvari idu glatko i ravnomerno, bez teškoća.

Ljubav. Odnos sa partnerom biće zaštićen. Senzualnost, harmonija, radost, nežnost – sve je skupljeno u ovom periodu 2013 godine. Usamljenim Rakovima ovaj period takođe nudi veoma interesantno vreme. Imaćete priliku da pronađete svoju polovinu, ljubavni horoskop pripremio je za Vas značajne susrete i poznanstva, koji mogu dovesti u kratkom vremenskom periodu do braka.

Zdravlje. U ovom mesecu za Raka u sferi zdravlja mogu biti neka odstupanja od norme, na primer, visoka ili niska temperatura tela. Ne paničite i ne izmišljate mnogo teških bolestej za sebe. Ako ste zabrinuti za svoje zdravlje, idite kod lekara ili napraviti kompletnu diagnostiku stanja vašeg organizma, ali zvezde proriče da je pojava teškoj bolesti u ovom periodu ne moguća.

Rubrike: Horoskop za 2013

Ostavite komentar

Popularni video
Popularni tekstovi
Sponzori

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.