Magija uspeha

Saznajte put do uspeha

admin Dana 31 - mar - 2013

HOROSKOP ZA 2014 GODINU

HOROSKOP ZA 2014 GODINU – GODINU PLAVOG (ZELENOG) KONJA

 HOROSKOP ZA 2014 GODINU

OVAN

Horoskop za posao. Astrološka prognoza za Ovna u 2014 godini savetuje Ovnove da se ponašaju prema svojoj profesiji vrlo pažljivo i savesno. U tom slučaju, više nego ikada ćete ostvariti veoma visoke ciljive. Vas očekuje dovoljno naporan posao, istrajnost, poboljšanje odgovornosti, ali će i nagrada biti veoma dobra.

Horoskop za finansije. Pasivnost i očekivanje da će materijalno bogatstvo samo, bez ikakvog napora sa vaše strane doći u vaše ruke je velika zabluda. Zvezde vam savetuju biti više aktivnim tokom 2014 godine, biti spremnim za poslovna putovanja, prekovremeni rad i tako dalje. Tek tada vaše finansijsko stanje će se prilično poboljšati.

Horoskop za ljubav. Godina Plavog Konja za Ovnove u ljubavnom polju će biti veoma emotivno, pripremite se za burni privatni život. Vas očekuju svađe, sukobi, posle emocionalnog pomirenja, pa ponovo svađe i tako tokom čitave godine. Tek na kraju 2014 godine, na početku 2015, strasti će postepeno da jenjavaju, i to će označiti početak drugog perioda stabilnih i ravnopravnih odnosa.

HOROSKOP ZA 2014 GODINU

BIK

Horoskop za posao. Posebno pozitivno izgleda za 2014 godinu horoskop za Bikove, koji imaju svoj privatni posao. Takođe 2014 godina veoma je uspešna i za intelektualce. Prvi će imati vodeće pozicije, drugi će biti još popularniji nego što bili do sada. Međutim, ostatali predstavnici ovog znaka Zodijaka neće biti na strani uspeha. Godina Plavog Konja obećava vam ojačanje autoriteta u svojoj oblasti. Najpovoljniji period očekuje Bikove do sredine leta. Još jedna pozitivna stvar za Bikove, biće talas novih korisnih kontakata.

Horoskop za finansije. U godini Plavog Konja treba da budete uredni, pažljivi i ekonomični po pitanju finansija. Ako neko traži od vas pozajmicu, pokušajte da inteligentno odbijete, možete pozajmiti novac samo onome u koga ste sigurni. Nemojte se zaduživati, čuvajte se bankarskih kredita.

Horoskop za ljubav. Prognoza za Bikove za 2014 godinu u ljubovnom polju predviđa neka nespokojstva. Talasi sukoba će promeniti svetle stabilne periode. Emocije će biti dovoljno jake i zgrabiti Bikove u potpunosti. U stvari, ovakva situacija je  normalna, jer vas očekuju ozbiljni događaji, kao što su venčanje ili rođenje bebe.

HOROSKOP ZA 2014 GODINU

BLIZANCI

Horoskop za posao. U godinu Plavog Konja Blizanci, će ostati sami sa svojim profesionalnim problemima. Ne očekujte pomoć sa strane. Blizanci koji budu rešavali svoje poslovne zadatke pažljivo, temeljno i odgovorno, neće izgubiti svoje pozicije.

Horoskop za finansije. Zvezde u 2014 godine savetuju Blizanacima pokazati dodatni oprez po pitanju potrošnje i investicija. Od svih sumnjivih transakcija i predloga treba odustati. U svim drugim poduhvatima primenite poznato pravilo – razmislite dva puta pre nego što uradite nešto.

Horoskop za ljubav. Blizanci u godinu Plavog Konja mogu očekivati poboljšanje svoje veze ili braka, jer vas očekuje prelazak na novi nivo. Usmljeni Blizanci mogu naći svoju polovinu, Blizanci koji su već u vezi mogu sklopiti čak i brak, Blizanci koji su u braku biće u mogućnosti da reše svoje dugogodišnje probleme.

 

Rubrike: Horoskop

Ostavite komentar

Popularni video
Popularni tekstovi
Sponzori

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.