Magija uspeha

Saznajte put do uspeha

admin Dana 31 - mar - 2013

HOROSKOP ZA 2014 GODINU

HOROSKOP ZA 2014 GODINU – GODINU PLAVOG (ZELENOG) KONJA

 HOROSKOP ZA 2014 GODINU

RAK

Horoskop za posao. Raka u godinu Plavog Konja u profesionalnom polju očekuje mnogo nevolja. Neplanirane provere, problemi sa porezama, smanjenje ili prekid poslovnih kontakata – takve okolnosti će vas dovesti do loših rezultata. Najteži period biće proleće. Tek sredinom jeseni teškoće će se polako smanjivati.

Horoskop za finansije. U opšta astrološka prognoza u sferi finansija za 2014 godinu nije loša. Čitava godine ići će glatko, bez ozbiljnih problema i komplikacija. Takva situacija će biti, naravno, ako Rakovi ne uzmu kredite od banaka ili ne promene svoj sadašnji posao, u suprotnom slučaju vas očekuju dugotrajni problemi i kolaps planova.

Horoskop za ljubav. Svaka osoba ima nešto što želi sakriti od radoznalih očiju. Neke tajne Rakova izaći na videlo. Ovo se može desiti krajem leta ili početkom jeseni. Vi morate kontrolisati situaciju i biti oprezne, inače to što vi krijete biće izvesno za mnoge ljude i doneti vam probleme sa višom drugom polovinom.

HOROSKOP ZA 2014 GODINU

LAV

Horoskop za posao. U godini Plavog Konja Lavovi će osetiti sebe na vrhuncu uspeha. Ova godina daje savršenu priliku za Lavove  da ostvare  konačno, to što su dugo planirali. Biće i teškoća, ali one neće biti ozbiljne i neće uticati na opštu sliku uspeha.

Horoskop za finansije. U sferi finansija u 2014 godini neće biti ozbiljnijih problema, imaćete pozitivan trend. Vaši prihodi će se povećati isto kao i rashodi. Ipak, ćete biti u stanju da rešite neke ozbiljne probleme, a troškovi neće premašivati prihode. Tako da će cela godina biti uspešna i vi ćete biti zadovoljni svojim finansijskim stanjem.

Horoskop za ljubav. Uprkos svim dostignućima Lava u godini Plavog Konja vaš partner će često biti nezadovoljn vama. Možda zbog činjenice da za druge probleme vi ćete više odvajati vremena, nego za svoju polovinu. Međutim, i Lavovi neće biti u potpunosti zadovoljni svojim partnerom. Lavovi tokom 2014 godine će zaželeti nekih novih zanimljivih događaja, novih iskustva, ali njihov partner neće često ispunjavati te želje.

HOROSKOP ZA 2014 GODINU

DEVICA  

Horoskop za posao. Astrološka prognoza za Devicu u 2014 godini je pozitivna. Device, koje rade u rukovodećem timu, mogu da očekuju napredak u karijeri. Device, koje su nezadovoljne svojim sadašnjim poslom imaće priliku, sasvim uspešno da ga promene. Ljudi kreativnih profesija će iskusiti inspiraciju i uspon.

Horoskop za finansije. Prihodi u godini Plavog Konja neće razočarati Devicu. Posebno dobar period za dobit je jesen i zima.

Horoskop za ljubav. Verovatnoća sresti svoju pravu ljubav za Devicu u 2104 godine je veoma moguća. Istina, da razvoj odnosa sa svojim partnerom za Devicu neće ići savršeno glatko. Uzgred, isto ova čininica važi i za oženjene (udate) Device. Sukobi i nedoumke će brzo proći i jesen, kada će za vas i vašeg partnera biti veoma dobro vreme za poboljšanje svog odnos ili braka.

Rubrike: Horoskop

Ostavite komentar

Popularni video
Popularni tekstovi
Sponzori

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.