Magija uspeha

Saznajte put do uspeha

admin Dana 1 - apr - 2013

HOROSKOP ZA 2014 GODINU

HOROSKOP ZA 2014 GODINU – GODINU PLAVOG (ZELENOG) KONJA

 HOROSKOP ZA 2014 GODINU – GODINU PLAVOG (ZELENOG) KONJA

JARAC

Horoskop za posao. Godina Plavog Konja za Jarca obeležena je značajnim uspehom. Veoma je teško naći posao ili zanimanje, u kojem vi nebiste mogli da uspete. Period napredka u karijeri i profesionalnog uspeha će trajati skoro celu godinu. Samo u poslednjih dva meseca 2014 godine mogu se pojaviti neki problemi.

Horoskop za finansije. Astrološka prognoza za Jarca u 2014 godini obećava dobru zaradu. Najbolje vreme za dobit je na kraju zime i proleća i sredinom jeseni. Međutim, ako ste planirali zaraditi nešto nerealno, tada planovi mogu biti nedostižni.

Horoskop za ljubav. Na ljubavnom polju Jarac će imati neke probleme i teškoće. Vi možete propustiti mogućnost da pronađete kompromis u dvosmislenim situacijama. Takođe vi možete biti nezadovoljni neplaniranim ulaganjem u porodicu (na primer, za lečenje ili obrazovanje), koje najverovatnije nećete moći izbeći tokom 2014 godine.

HOROSKOP ZA 2014 GODINU – GODINU PLAVOG (ZELENOG) KONJA

VODOLIJA

Horoskop za posao. Vodolija u godini Plavog Konja treba da pokuša ostati na zauzetim pozicijama. Teškoće i problemi na profesionalnom polju neće biti izbegnuti, tako da imajte strpljenja. Morate biti vredni i izdržati ovu godinu, koja će moći da postavi temelje za dalji rast karijere u budućnosti.

Horoskop za finansije. Nejasno je zašto, ali Vodolije neće zadržati novac u svojim rukama tokom 2014 godine. Vi ćete često imati osećaj da se novac topi kao sneg u proleće. Međutim, to ne znači da će Vodolije uvek da budu bez novca. Prihodi će se pojaviti, ali vi ne ćete biti u stanju da zadržite novac na duže vreme.

Horoskop za ljubav. U godini Plavog Konja Vodolijama neće biti dosadno. Godina 2014 pruža mnogo emocija u širokom smislu – od jakog oduševljenja do ljutnje i depresije. Imaćete dosta nezaboravnih dogođaja. Može da sretnete „staru ljubav”, za koju ste mislili da je prošlost  ili će vas čekati izuzetno nezaboravno novo poznanstvo i jaka temperamentna veza.

HOROSKOP ZA 2014 GODINU – GODINU PLAVOG (ZELENOG) KONJA

RIBE

Horoskop za posao. U 2014 godinu Ribama se ne preporučuje kvariti odnose sa direktorom. Ako dobijete podršku rukovodstva, to će biti velika pomoć u nevolji, kada vaše kolege budu neiskrene, kada budu pričali loše stvari o vama, lagati vam i tako dalje.

Horoskop za finansije. Neka i valovito, ali prihodi će ipak doći do novčanika Ribe. Tako da astrološka prognoza za 2014 godinu u sferi finansija za Ribe je pozitivna. Samo budite spremni za određeni trošak zbog putovanja.

Horoskop za ljubav. Za Ribe u godini Plavog Konja će se pojaviti šansa za poboljšanje svojih životnih uslova. Međutim, potrudite se da ne pokvarite odnose sa rođacima, šanse da dođete u neprijatnu situaciju su prilično velike. Ne treba zaboraviti da je sposobnost za kompromis nije loša ideja, pogotovo, jer kada od početka nije jasno ko je zaista kriv za vaše probleme.

Rubrike: Horoskop

Ostavite komentar

Popularni video
Popularni tekstovi
Sponzori

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.