Magija uspeha

Saznajte put do uspeha

admin Dana 29 - jul - 2013

Horoskop za avgust 2013, Vodolija, posao, ljubav, finansije, zdravlje

VODOLIJA.

Avgust 2013 godine će proći pod uticajem Urana i Jupitera, što nije baš dobro za Vodolije, jer život će vam izgledati dosadno i nezanimljivo. Ako ne želite upasti u monotoniju, potrebno je da provodite više vremena u druženju sa prijateljama, da postanete aktivni i tražite nove mogućnosti samoizražavanja. Takođe bićekorisno potražiti nova i zanimljiva poznanstva. U avgustu, uspeh u svim sferima života će zavisiti samo od vas! U ljubavnom polju preuzmite inicijativu u vezi ili novom poznanstvu na sebe i tada ćete dobiti željeni rezultat, ako potrošite vreme čekajući da vas neko primeti, odmah se zaljubi i obaspe vas komplimentima – vi ćete ostati sami. Da sačuvate samopouzdanje ne zaboravite da vodite računa o svom izgledu, biće od koristi ako promenite svoj imidž!

 Horoskop za posao.

Početkom avgusta 2013 godine, pod uticajem Urana i Plutona, Vodolije mogu očekivati drastične promene u karijeri, finansijama i ličnom životu. Tokom ovog perioda avgusta Vodolije će usmeriti svoje glavne napore na stvaranje udobnog i bezbednog života, pa pre nego što prihvate ponudu za učestvovanje u bilo kom poslu, treba dobro razmisliti da li je to profitabilno za vas. Povećana pragmatičnost Vodolije može sprečiti izgradnju skladnog odnosa sa drugima i postati uzrokom porodičnih svađa i sukoba. Druga dekada avgusta 2013 godine proći će pod uticajem Urana i Merkura što će doneti u poslovni i lični život Vodolije mnogo nedoumica. Tokom ovog perioda, da bi izbegli pogrešne akcije ne treba da donosite brzoplete odluke, bolje je da potražite savet od mudrih i obrazovanih ljudi, kojima možete da verujete.

Na poslu, Vodolije mogu da pate od nepravednog ponašanja od strane šefa, ali kolege će pomoći i pružiti podršku u svakom poduhvatu. Na platu i karijeru neprijatnosti sa rukovodećim timom neće imati uticaj, ali mogu uzrokovati nervni slom, pa čak i depresiju. Na profesionalnom polju krajem avgusta Vodolija može doći u nepredvidivu situaciju, koju će teško posle preuzeti pod svoju kontrolu, tako da treba da nastavite na sopstveni rizik, verujući samo u svoju sreću.

Finansijski Horoskop.

Tokom avgusta budite posebno oprezni sa novcem i dokumentima, pazite na raspored planova, može doći do nesporazuma i komplikacija. Avgust za Vodolije je nepovoljan trenutak za sređivanje papirologije, promenu posla i ostvarivanje novih ideja. Dodatni prihodi su malo očekivani. Treba da budete veoma ekonomični da osigurate svoj budžet, da troškovi ne premašuju prihode. U avgustu finansijski Horoskop savetuje vam uzdržati se od kredita i pozajmica, jer oni mogu biti teški za isplaćivanje ili doneti vam u budućnosti dosta komplikacija.

 Ljubavni Horoskop.

Spremite se za činjenicu da početkom avgusta vaš lični život ne može biti toliko uspešan kao u poslu, pa ne očekujte previše od nove ljubavne intrige, ona će biti prolazna. Gledajte na život lakše i to će vam pomoći održati optimizam i izbeći razočarenja! U drugoj polovini avgusta 2013 godine u ličnom životu vas očekuju prijatna iznenađenja. Može biti neočekivani susret sa bivšom ljubavi i kasnije obnavljanje prekinutog odnosa. Najvažnija stvar je da znate šta radite i zbog čega. Krajem avgusta 2013 godine, pod uticajem Venere predstavnici ovog zodijačkog sazvežđa će biti u stanju da uvedu red u svojim odnosima sa drugima, i da se razreše svi postojeći konflikti. Vaše novo poznanstvo može doći do uzajamne ljubavi i u budućnosti ova ljubavna priča ima sve mogućnosti prerasti u srećan brak ili ozbiljan odnos. Ako ne želite da izgubite svoju sreću, ne žuriti da pokažete svima svoj odnos prema objektu obožavanja na početku ljubavne veze. Postoji jedan čovek koji tvrdi da vam je prijatelj, ali u suštini ovaj čovek je neprijatelj, on samo čeka priliku da “ubaci štap u točak bicikla”, tako da morate biti oprezni.

Horoskop za zdravlje.

U avgustu 2013 godine, ne budite lenji i obratite pažnju na svoje zdravlje. Ako vidite simptome nekog obolenja, nemojte propustiti priliku da posetite lekara. Najugroženiji u avgustu 2013 godine će biti bubrezi i srce. Čuvajte ove organe, nemojte ih opterećivati. Izbegavajte kontakte sa vama neprijatnim ljudima, nemojte ulaziti u sukobe i skandale, jer će vam to pomoći da održite normalno zdrvastveno stanje u celini. Smanjite fizičku aktivnost, postoji visoki rizik od povrede kostiju. Avgust je takođe nepovoljno vreme za kozmetičke procedure i kozmetičke operacije.

 

Pogodni dani za ostvaranje planova: 1, 2, 6, 9, 14, 18, 23, 29.

Dani kada je bolje ne raditi ništa: 3, 7, 10, 11, 13, 16, 20, 27.

Rubrike: Horoskop za 2013

Ostavite komentar

Popularni video
Popularni tekstovi
Sponzori

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.