Magija uspeha

Saznajte put do uspeha

admin Dana 28 - maj - 2013

Horoskop za Jun, Ribe, Lipanj, ljubav, finansije, posao, zdravlje,2013

RIBE.

Jun 2013 godine će biti težak za Ribe na emotivnom planu. Neoprezno izgovorena reč ili fraza može izazvati svađu ili sukob kako na poslu, tako i u odnosu. Zato pokušajte kontrolisati svoje reči i misli da ne pogoršavate poslovni ili lični odnos.
Duže putovanje Ribama u junu bolje je odložiti na neki drugi vremenski period. Možda ćete morati ići protiv sebe ili žrtvovati svojim interesima tokom ovog meseca. Dakle, mobilišite svoju snagu i volju, pokušajte da ispunite svoje obaveze, nemojte se upuštati u avanturu.
Poslednja sedmica juna će biti teška za Ribe i u sferi zdravlja. U ovom trenutku, dramatično povećan rizik od nesreće na putu i drugih katastrofa, a tako je veća i verovatnoća povreda ili smrti.  Ako je moguće, bolje da odustanete od putovanja tokom ovog perioda. Takođe, ovaj period će biti pun sukoba, ali ne zaboravite da sve teškoće možete da se rešite razgovorom.

Blagoprijatni dani  za Ribe u junu 2013 – 1, 5, 9, 13, 17, 22.

Neblagoprijatni dani za Ribe u junu 2013 - 3, 6, 11, 16, 19, 25, 26, 30.

Posao. U junu 2013 godine, Horoskop garantuje Ribama „miran život“ na poslovnom polju, ali ne obećava povećanje vašeg autoriteta, vlasti i uticaja na zaposlene i rukovodstvo. Dakle, sa ambicijama u karijeri bolje je da sačekate drugo vreme. Ne dozvolite da teškoće i apatija budu jače od vas, zapamtite da pozitivno raspoloženje i emotivni mir ponekad su najbolji način da postignete pobedu. U junu rešavanje po povodu pitanja karijere Ribama bolje je da odlože na neko drugo vreme. Ako dobijete razumnu i odgovarujuću ponudu, nemojte odmah donositi odluku, izvagajte sve “dobro” i “loše”. U junu, Horoskop savetuje Ribama ne žuriti nigde. Jun je dobro vreme da završite neki stari posao.
Finansije. Položaj Merkura i Jupitera u vašem Horoskopu obećava vam stabilnost na finansijskom polju. Ako planirate odmor u ovom mesecu, znajte da će putovanje zahtevati više novca, nego što ste planirali ranije. Jun može biti pogodan za renoviranje stana ili kupovinu nameštaja.
Ljubav. U ličnom životu izbegavajte sukobe, sačuvajte svoje živce i emocije. Mir i harmonija u odnosu će biti veoma značajni za Ribe tokom juna 2013 godine.
U ovom mesecu Ribe mogu biti “zarobljene” u kućnim poslovima. Zato imajte strpljenje, koje vam pomaže uspešno završiti različite poslove u svom domaćinstvu. Oslonite se na pomoć svoje druge polovine, ali ne uznemiravajte za svaku sitnicu. U junu više pažnje treba obratiti na porodicu i prijatelje, možda im bude neophodno pomoći ili izaći u susret. Usamljenim Ribama Horoskop savetuje da se ne plaše novih iskustava, ono će biti dobro za vas, ali nemojte gubiti osećaj realnosti. Novo poznanstvo će se desiti veoma naglo i neočekivano, u vreme kada vi nećete biti spremni za to.
Međutim, poslednja sedmica juna u ličnom životu za Ribe će izgledati kao polaganje ispita. Ono što je najvažnije u ovom slučaju: ne donosite ishitrene odluke.

Zdravlje. U drugoj polovini juna 2013 godine, slaba tačka u pogledu zdravlja će biti grlo i štitna ili tireoidna žlijezda (žlijezda sa endokrinim lučenjem). Vi ćete biti skloni dramatiziranju situacije i preuveličavanju teškoća. U borbi protiv bolesti biće efikasna alternativna medicina (“prirodna medicina”).  Zapamtite, možete se osloniti samo na poznate iscelitelje. U slučaju, ako obolenje nastavi se razvijati i vaše stanje počne se pogoršavati, bolje je otići kod lekara na konsultaciju. Tokom meseca ćete imati neophodnu podršku od vaših bliskih. Dodajte u svoj život više uzbuđenja, ukusnu i zdravu hranu i vaše fizičko stanje brzo će oporaviti od opšteg umora.

 

 

Rubrike: Horoskop za 2013

Ostavite komentar

Popularni video
Popularni tekstovi
Sponzori

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.