Magija uspeha

Saznajte put do uspeha

admin Dana 8 - apr - 2013

Horoskop za maj 2013 godine

U maju 2013 godine će se dogoditi prstenato pomračenje Sunca. Ovo je značajan astrološki događaj, koji će biti u znaku Bika i njegovi najveći uticaj će osetiti predstavnici takozvanih fiksnih znakova zodijaka – Bik, Lav, Škorpija i Vodolija. Horoskop za maj 2013 godine savetuje svim znacam zodijaka u maju izbegavati višak posla i aktivnosti, pokušajte da smanjiti negativne kontakte i konflikte ne samo sa rodbinom, nego i sa prijateljima i kolegama. U maju 2013 godine će biti dobar period za uređivanje kuće i čišćenje svoje energije.

OVAN

Blagoprijatni  dani  za Ovna  u maju 2013 – 1, 6, 8, 15, 19, 28.

Neblagoprijatni dani  za Ovna u maju 2013 - 3, 7,14, 17, 24, 30.

U maju 2013 godine predstavnici ovog znaka zodijaka će imati osećaj da su došli u očajnu situaciju. Iz ove situacije, po vašem mišljenju, izaći će biti veoma teško ili nemoguće. Ovo može da bude situacija, da tako kažem, hodanje u krug. Krivica leži na vama, jer ćete uvek rešavanje problema prenositi za kasnije, ili, posle toga kada ste nešto odlučili ponovo ćete se vratiti na isto mesto, jer odluka po vašem mišljenju nije bila dovoljno dobra. U stvari iz ove situacije za vas postoje dva izlaza. Prvo rešenje je promeniti odluku i izaći iz ovog kruga, drugo rešenje je jednostavno promenite mišljenje o nečemu. Možda situacija nije toliko loša, jer često preterujemo u mnogim stvarima. Ovnove u ovom periodu će nervirati ciklično ponavljanje bilo čega – to može biti odlazak na posao u jedno isto vreme, ili naprimer vežbanje sporta. U tom slučaju, ako je moguće, uzmite kratku pauzu i odmorite se da posle nebi ispali iz ritma života.

Horoskop za posao. Na profesionalnom polju za Ovnove maj 2013 godine je veoma povoljan period. Vas očekuju prijatne promene na poslu, što pomaže sa nadom gledati u budućnost.
Rast karijere je moguć tokom maja 2013 godine, ali zvezde preporučuju Ovnovima što može više računa da vode oko različitih dokumentata, u suprotnom nećete moći izbeći neke probleme.
Horoskop za finansije.Finansijska situacija u maju 2013 godine će prijatno iznenaditi Ovnove. Zvezde proriču nove prihode, tako da možete napraviti veliku kupovinu, o kojoj ste dugo sanjali. Takođe, ovaj mesec je povoljan za pozajmljivanje novca. Ako ste planirate da uzmete kredit, ovaj periodje pogodan za to.

Horoskop za ljubav. U ljubavnoj sferi Ovnovi i njihovi partneri će možda morati da prođu test na čvrstoću svog odnosa. Razlog za sukobe, koji mogu nastati tokom ovog perioda, može biti vaša želja da preuzmete sve pod svoju kontrolu. Sukobi u ovom periodu su mogući ne samo sa vašim partnerom, nego i sa prijateljima i porodicom, koji uprkos tome šta su prethodno skoro uvek bili na vašoj strani, više vas neće podržavati. Pokušajte da nebudete toliko pedantni. Spontanost ponekad donosii prijatna iznenađenja, nemojte je iskoreniti iz svog ličnog života.


Horoskop za zdravlje.
U pogledu zdravlja u maju 2013 godine Ovnovi neće biti izdržljivi. Mogu se pogoršati zdravstveni problemi i moguća je komplikacija od posledica nekog oboljenja. Ako postoji neki zdravstveni problem tražiti savet i pomoć od kvalifikovanog stručnjaka. Nije preporučljivo u ovom trenutku da provodite ozbiljne kozmetičke procedure kao što su plastične operacije, najbolje da ih pomerite na drugi period.

 

Rubrike: Horoskop za 2013

Ostavite komentar

Popularni video
Popularni tekstovi
Sponzori

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.