Magija uspeha

Saznajte put do uspeha

admin Dana 13 - feb - 2014

horoskop za mart 2014, Škorpija, posao, ljubav, zdravlje, finansije,

ŠKORPIJA.

U martu 2014. godine započinjete novi ciklus svog života. Upravo ste vi odgovorni za mnoge promjene koje će sada postati vidljive. Spremni ste konkretizirati svoje želje o kojima ste potiho razmišljali već dugo vrijeme. Vaša unutarnja stabilnost će se povećati tijekom tog ovog mjeseca pa ćete osjetiti potrebu za življenjem punim plućima u skladu s vašim potrebama i željama. Mart 2014. godiine će biti uspiješan mjesec za Škorpije samo u slučaju ako ne budete učestvovali u bilo kakvim finansijskijh aferama, sukobima i intrigama. Što se tiče vašeg privatnog života u martu, on će biti prilično haotičan i nepredvidiv zbog toga što Škorpije neće znati šta tačno žele od svoje voljene osobe i odnosa u cjelini. Porodične Škorpije bi trebalo da budu veoma oprezne, jer avantura sa strane ili slučajano nevjerstvo može da uništi vašu porodicu!

Horoskop za posao.

Mart 2014. godine je odličan za preuzimanje inicijative u vašem profesionalnom životu. Imat ćete dovoljno snage i energije za prevladavanje strahova vezanih uz nove ideje i projekte koje imate. Učvrstit ćete svoje pozicije konkretnije nego inače te ćete odnose s kolegama rješavati od temelja.

Pripazite kako ocjenjujete druge jer biste svojom nepažnjom mogli krivo procijeniti neke ljude koji će vam kasnije trebati. Važnije odluke donesite krajem meseca jer početkom aprila imate pomalo crnu sliku o događajima i ljudima oko vas.

U principu, početak mjeseca će doneti Škorpijama napredak u mnogim oblastima života, uključujući posao i karijeru, ali se može uzdrmati vaše zdravlje, uglavnom zbog prekomjernog rada. Posvetite početak marta rekreaciji ili naprimjer odmorite se u banji. Druga polovina marta 2014. godine proći će pod uticajem Marsa i donijeti će Škorpiji talas nove snage i energije. U ovom periodu mnoge od Škorpija će osjetiti veliki kreativni entuzijazam što će imati povoljniji uticaj na rezultate njihovog rada. Treba napomenuti da je sredina marta savršeno vrijeme da promjenite posao, ako ste to planirali! Tokom marta Škorpije će pružiti svu moguću pomoć i podršku prijateljima koji su u teškoj situaciji. To će oduzeti od vas dosta vremena, ali će pomoći ojačati prijateljsku vezu i pridobiti njihovu podršku u budućnosti.

Finansijski Horoskop.

Mart 2014. godine financijski počinje vrlo povoljno za vas. S obzirom da su vam planeti naklonjeni, lako ćete učvrstiti svoje pozicije i regrupirati snage za nove poslovne izazove. Sve to vodi vas pozitivnom pritoku novca kojeg vam je nedostajalo krajem 2013. godine. Ipak, kako bi ostvarili najbolji financijski učinak morat ćete žrtvovati neke stvari poput privatnog vremena. Jupiter podupire vaše projekte i planove kroz cijelu godinu pa ćete lako postizati dugoročno dobre dogovore. U martu 2014. godine vaš životni standard će rasti, a samo o vama ovisi kojom brzinom. Kraj mjeseca bit će izuzetno povoljan za prodaju nekretnine ili nečega što je u potpunosti vaše vlasništvo.

Ljubavni Horoskop.

Mart 2014. godine započinje u znaku velike strasti. Igrate na sve ili ništa. Životni instinkti koji osjećate ohrabrit će vas na lude pokušaje kako biste dobili sve što želite pa biste mogli imati problema s prihvaćanjem stvarnosti koja nikada ne može biti toliko lijepa koliko vi možete maštati. Od početka marta 2014. godine, bit ćete potpuno posvećeni tom cilju i Ljubav će biti vaša glavna preokupacija. Površni dogovori neće vam ništa značiti pa ako je potrebno podignuti svijet na noge, učinit ćete tako samo kako biste ostvarili dubinu koju želite.

Slobodne Škorpije će od druge polovine marta moći ozbiljno računati na svoju magnetnu privlačnost i sposobnost uvjeravanja koja će dolaziti iz same dubine vašeg bića te vam jednostavno nitko neće moći odoljeti. Moć vašeg libida bit će pojačana pa biste mogli uletjeti u nekoliko avantura koje će podilaziti vašem egu. Budite pažljivi kako sa osobama za koje ipak niste previše emotivno vezani ne biste obećavali stvari koje nećete ispuniti, jer to karmički nikada ne djeluje dobro.

Horoskop za zdravlje.

Tokom marta 2014. ćete godine osjećati nedostatak odmora. Vaš emocionalni i profesionalni život u potpunosti će vas obuzeti, pa ćete imati jako malo vremena za sebe. S obzirom da energiju crpite iz svojih osjećaja, budete li emotivno zadovoljni i zdravlje će vam blistati pored svih napora. Potrudite se ne prepuštati povremenim negativnim emocijama, jer za njih nećete imati dovoljno snage.

Fizički, pokušajte se odmarati svaki tren koji uspijete uhvatiti. Najugroženiji ste od 20.marta do kraja meseca kada ćete i sami osjećati potrebu za više odmora i sna pa pokušajte godišnji odmor ugurati u to razdoblje.

Pogodni dani za ostvaranje planova: 7, 11, 12, 20, 21, 25, 26.

Dani kada je bolje ne raditi ništa: 3, 9, 10, 13, 19, 22, 30.

 

Rubrike: Horoskop za 2013

Ostavite komentar

Popularni video
Popularni tekstovi
Sponzori

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.