Magija uspeha

Saznajte put do uspeha

admin Dana 3 - dec - 2012

LjubavPitanje je kako napraviti ljubavno začaranje samostalno interesuje mnogih bezuzvratno zaljubljenih. Čitajući brojne knjige o toj temi ljudi pogrešno misle da mogu praviti ljubavne čini jednostavno kao razložiti pasijans. U popularnim knjigama mnogo se govori o načinu i obliku ljubavnih čini, ali ignorisao dva najvažnija pravila.

Prvo pravilo: praviti ljubavno začaranje samostalno – veoma opasno. Ovo je mač sa dve oštrice, uništavajući sudbinu i objekta ljubavnog čina i čoveka koji ih je pravio. Drugo pravilo: napravljeno ljubavno začaranje samostalno neće raditi, jer takve složene rituale mogu da obavljaju osobe koje imaju dar i znaju tačno šta i kako treba uraditi. Naivne savete da napravite ljubavno začaranje samostalno putem dodavanja svoje krvi u obrok osobe koju želite začarati ili na primer, spaljivanje slike željenog Vam objekta svećom. Takođe su popularni, ali beskorisne magične ljubavne pesmice, koje je navodno dovoljno jednom pročitati da bi osoba koju vi želite začarati odmah se zaljubila. Ako bi ljubavno začaranje bilo tako lako napraviti i jednostavno – svi odavno bi živeli srećno i u ljubavi. Realnost je mnogo kompleksnija i opasnija. Rituali napravljeni kod kuće nedaju nikakav rezultat. Takvi “domaći rituali” bespotrebno uznemiravaju duhove i bude energiju sa kojom prosečna osoba ne može kasnije da se bori. Ljubavne čari u kući napraviti – to je mit. One ne deluju i ne privlače voljene osobe. Veoma je opasno samostalno praviti ljubavne čini, zbog toga što ovim delovanjem aktivirate moćnu energiju, koja se neće moći da pošalje u pravom smeru i ne možete se zaštiti od njene razorne vlasti.

Rezultatom ovih ljubavnih čari neće biti dugo očekivana ljubav. Dobićete zdravstvene probleme i probleme u ličnom životu. Samostalno napravljeno ljubavno začarenje  radi protiv vas, kao magična šteta. Stoga je veoma važno da ljubavne čari napravi za vas profesionalac koji zna kako da zaštiti sebe i vas od neželjenih negativnih posledica. Pored toga, profesionalnom magu poznata je tehnika ljubavnog začarenja i on može da garantuje pozitivan rezultat.

Ako Vam stvarno neobhodno da napravite  ljubavne čare (začarenje), obratite se direktno stručnjaku. Ne gubite vreme uzalud na čitanje i izučavanje često netačne informacije, ne rizikujte bez potrebe. Ako ste već pokušali da napravite  ljubavne čini samostalno, ali niste uspeli, konsultirajte maga kako da skinete loš uticaj od ovog rituala. Budite razumni i ne pravite samostalno nikakve rituale.

Rubrike: Ljubavna magija

Ostavite komentar

Popularni video
Popularni tekstovi
Sponzori

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.