Magija uspeha

Saznajte put do uspeha

admin Dana 16 - nov - 2012

Ljubavna magija

 Ljubavna magija

Pozivamo vas na jednu od najmisterioznijih oblasti magije – u magiju ljubavi (ljubavno začaranje, ljubavna ohlada, vračanje, itd.)

Setimo se da je glavna tema skoro svake pesme, knjige,  filma – ljubav. Izgubljena ljubav, prva ljubav, strastvena ili neuzvraćena ljubav. Dakle, šta je ljubav? Prava ljubav – divan poklon koji pravimo sebi i svom partneru. Mnogi bliski odnosi počinju sa obećanja za dve osobe o ljubavi zauvek. Ali vreme prolazi, život se menja, mi se menjamo, a odnosi se često završavaju. Šta da radim ako se duša ne smiri, a srce nepodnošljivo boli?

Tu će pomoći ljubavna magija -  magija dobrote i svetlosti. O ljubavnim činima (čarenju) ima mnogo informacija, možda čak i previše, tako da ponekad neupućeni ljudi veoma teško  mogu da razume ogroman protok informacija i ne mogu da shvate jeli zaista potreban njima ritual ljubavne magije. Ljubavni ritual (čaranje) je veoma jak uticaj na ljude, a nasilno nametanje obrazaca ponašanja može dovesti do veoma ozbiljnih posledica.

Ljubavne čari nisu manje moćne od ritualne crne magije, ali nisu toliko opasni i veoma su efikasni. Mi ćemo vam otkriti tajne koje dovode do harmonije u vezi, nežnosti i ljubavi.

Ljubavno čaranje je jedno od najpopularnijih magičnih delovanja. Svako od nas želi da voli i da bude voljen. Nažalost, ponekad se dešava da nama voljena osoba ne reaguje na nas. Posle pokušaja na nekoliko načina uticati na situaciju i ne dobijenog željenog rezultata, osoba traži pomoć maga i ljubavno čaranje. Šta je ljubavno čaranje (čarolija)?  Svaka čarolija i ljubavno čaranje – je nasilje nad ličnosću. Ljubavno čaranje je negativan uticaj i njegovo delovanje odražava ne samo na začarane, a ponekad i na njihovu porodicu i decu. Ljubavno čaranje je veoma slično po delovanju na magičnu štetu, ako se ne uklanja može dovesti do veoma teške posledice. Mnogi ljudi, naručujući ljubavno čaranje, žele da se naprave jake i moćne čini.

 

Ova vrsta ljubavnog čaranja sadrži sve metode  koje mag koristi  kao određene efekte i čarolije u određenim danima i satima, i mestu poznatom samo magu. Svoje metode mag ne govori nikome, čitav posao odrađuje sam. Radnim materijalom u ljubavnom začarenju služe: fotografije, krv, pljuvačka, semena tečnost (sperma), nokti i kosa. Ovaj materijal se obično koristi za jake i moćne rituale. Takvo ljubavno začarenje da uklonite je dovoljno problematično. U drugim slučajevima za ljubavno začarenje se koristi: hrana, voda, pokloni, itd Preduslovi za naružbu ljubavnog začarenja su: lice koje traži ljubavno začarenje i objekat na koji se deluje ljubavni ritual moraju biti upoznati između sebe i da komuniciraju jedni sa drugima, da su odrasle osobe. Ne preporučuje se da pravite ljubavno začarenje sami. U najboljem slučaju nećete uspeti, u najgorem slučaju – to će doneti bedu! Takođe, nije potrebno da pokušavate da uklonite sa sebe ljubavno začarenje. Takav ritual potrebno je obaviti kod eksperta. Uklanjanje ljubavnog začarenja je složen proces, a glavni zadatak maga je ne samo uklanjanje čini, a i da ukloni sve negativne posledice i stavi odbranu od bilo kog sledećeg magičnog napada.

 

Rubrike: Ljubavna magija

Ostavite komentar

Popularni video
Popularni tekstovi
Sponzori

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.