Magija uspeha

Saznajte put do uspeha

admin Dana 24 - nov - 2012

novac

Privucite sreću i bogatstvo

Da bi dobili više snage i energije da privučete sreću i bogatstvo u mali tanjir stavite tri kašike soli. Preko soli stavite tri kašike šećera i istu količinu sirovog pirinča. Otvorite zihericu i iglu stavite u sadržaj tanjira. Ostavite sve to celu noć i ujutru pre nego što pođete na posao prikopčajte zihiricu na odeću, tako da ona bude javno nevidljiva.

 novac

 Lovorov list za dobru sreću i slavu

Kupite u sredu tri lovorova lista. Na prvom listu upišite uljem od geranijuma reč «Zaaks», na drugom - «Mufaoks» i na trećem listu – «Kramor». Složite zajedno sve listove i zavežite krajeve braon koncem. Držite ovaj talisman kod sebe, jer on pomaže privući uspeh u igrama na sreću i uspeh u svima poslovima i biznisu. Ovo magija je posebno efikasna za muškarce.

Zagovor za privlačenje sreće

Da biste privukli sreću, pomešajte šećer u prahu sa hajdučkom travom. Posuti nekoliko grama ovog praha na pragu svoje kancelarije i po sobi u kojoj poslujte. Ako imate konkurenta, pospite oko njegove kancelarije biljku Leonurus smlevenu u prah pomešanu sa sodom.

Jedan odgovor

  1. [...] često može videti na internetu, u  novinama sledeći oglasi: “Tražim posao”, “Posao u inostranstvu”, “Posao u Beogradu”, “Posao u Zagrebu”, “Posao u Sarajevu” itd. Pre ili kasnije, [...]

Ostavite komentar

Popularni video
Popularni tekstovi
Sponzori

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.